Prefabrik Evlerin Eksileri Var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Geçen gün haberlerde izledim çok harika görünümlü evleri çok uygun fiyatlara yapan prefabrik şirketler var.

Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?Prefabrik evin artısı eksisi nedi normal dairelere göre?

Kaynak bile yapmadan çelikten ev yapıyor adamlar..Ancak hiç görmediğim için bir bilene yani sizlere sormak istedim.

Eğer aklıma yatarsa yatırıımı prefabrik eve yapacağım:)

10wof1u.png

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Depreme dayanıklığı olduğu kesin zorhak eksilerini bilmiyorum ama bu villa tipi 100 milyar vardır:D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kutu gibi ev bunlar. Depremde evsiz kalanlara verilmişti. Bildiğinden şaşma zorhak :wink:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben böylesinde kalmadım. depremde verilenlerde kalmıstım. çok havasız oluyorlar

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
benim sermayem olursa konteyner ev yapıcam
tedarik etmesi kolay
kolay tasarım yapılıyo
güneş enerjisi rüzgar enerjisi fln kullanarak elektrik üretip sıcak su sağlamak istiyorum
kısacası %100 doğa evi olcak benim yaptığım
Discovery di yanlış hatırlamıyosam 2 tane mühendis böyle bi ev yapmışlardı çok beğendim birçok yerde de gösterdiler böyle evler

hatta şimdi baktım bunu yapan firmalar fln da varmış ama ben kendim yapmak istiyorum el emeği göz nuru kısacası :)
3.jpg

bildiğim kadarıyla bi konteynerın fiyatı 100$
10 tane alsan villa gibi bi ev yaparsın
2500$'a villa :P :D

ayse_kara1989_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Evi yaptırdınız mı? Yaptırdı iseniz nasıl memnunmusunuz? İlk başta bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Prefabrik yapılar imar affından dolayı bu aralar çok fazla revaçta fakat piyasadaki kötü ve kalitesiz esnaf yüzünden insanlar çok mağdur durumdalar.
Bir kaç kişinin As prefabrik Yapı tarafından mağdur edildiğini biliyorum. (NOT:En azından başka insanlar mağdur olmasın.)