Pr1 Karşılıksız Sitenizi Ekleyin

Hasan ALTUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım seni kırmak vs. amaçlı söylemiyorum ancak şunu belirtelim ki pagerank mantığı siteler arasında sadece link değişimiyle işlemiyor.

Örneğin a sitesi bir forum link verilen b sitesi bir video sitesi.. a sitesinden b sitesine verilen link pagerank açısından bir işe yaramaz.

Pagerank'a çoğu insan pr sayım ne kadar çok olursa o kadar iyidir diye bakılıyor ama pagerank sadece sitenizin kelimesinde üst sıralara tutunmasını sağlar.

Yani pagerank 1 bugünler de bir hiç olarak nitelendirmemiz mümkündür.İşi abartıp ne kadar topliste link eklersem diye bakarsanız arkadaşlar şöyleki ' yanılırsınız ' çünkü bu eklemeler size pozitif etki değil negatif etki olarak geri döner ve sandbox tehlikesi hayli artar.

İyi çalışmalar..

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşım seni kırmak vs. amaçlı söylemiyorum ancak şunu belirtelim ki pagerank mantığı siteler arasında sadece link değişimiyle işlemiyor.

Örneğin a sitesi bir forum link verilen b sitesi bir video sitesi.. a sitesinden b sitesine verilen link pagerank açısından bir işe yaramaz.

Pagerank'a çoğu insan pr sayım ne kadar çok olursa o kadar iyidir diye bakılıyor ama pagerank sadece sitenizin kelimesinde üst sıralara tutunmasını sağlar.

Yani pagerank 1 bugünler de bir hiç olarak nitelendirmemiz mümkündür.İşi abartıp ne kadar topliste link eklersem diye bakarsanız arkadaşlar şöyleki ' yanılırsınız ' çünkü bu eklemeler size pozitif etki değil negatif etki olarak geri döner ve sandbox tehlikesi hayli artar.

İyi çalışmalar..

Pagerank'ın Google Adsense Gelirlerinde Çok Büyük Rol Oynadığını Bilmiyorsunuz Sanırım.

Lütfen Birazcık R10'a Takılın ;)

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
canım pr1 alsanda pek bi işe yaramaz r10'a takılan sayın Beowulf :) 10tane pr1'e site eklesen ben iki tane pr5'e eklesem senden daha iyi rant elde ederim kaldıki pr1 hiçbi kazanç sağlamaz bu işlerde r10'a takılarak olmaz seni gidi webmaster (:

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tamam işte Bizde Pr'miz Yükselsin Diye Bişiler Yapıyoruz.
Burdaki Herkes Neden Çok Bilmişlik Taslıyor.
r10'dada Açtım Bu Konuyu 2 Sayfa Yazı Oldu Herkesde Sitesini Ekledi. Soruyorum Sizlere Bu İnsanlar Bu İşi Bilmiyolarmı ?

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam ekle linkini buraya ben de eklerim