PR/4 siteni ekle alt sınır yok GERÇEK LİNK VERİYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tmm ama ben şahsen bu parayı bir site için vermem en fazla bir site 15 dolardır bence site hazırlamak marifet deil obu daha çok kullnıcının hizmetine sunmak onun için ben site kurmuyom yoksa kurardım ya site tutmassa kendi sitemin tek üyesi ben olursan ne olacak 269 ylt nereye gidecek....

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gorko dedi ki:
tmm ama ben şahsen bu parayı bir site için vermem en fazla bir site 15 dolardır bence site hazırlamak marifet deil obu daha çok kullnıcının hizmetine sunmak onun için ben site kurmuyom yoksa kurardım ya site tutmassa kendi sitemin tek üyesi ben olursan ne olacak 269 ylt nereye gidecek....

YA TUTARSA!! :D
15 DOLARA SİTE BULURSANIZ LÜTFEN BANADA HABER VERİNİZ..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Birincisi, PR4 hiç bir şey, ama hiç bir şey ifade etmiyor. Benim sitem de PR4, ama içi boş sayılır. Geleni gideni pek yok.
İkincisi, henüz forum kullanmayı bilmeyen birinsinden asla web sitesi yapacak bir program satın almam. Bu konudaki ilk mesajına bak!
Üçüncüsü, satmaya çalıştığın yazılımın orijinal sitesine baktım fiyatı 275+KDV diyor, ayrıca sitelerinin altında bir limited şirketinin ismi geçiyor, sende o da yok. Yine de KDV alıyorlar ama fatura gönderecekleri meçhul. Kaldı ki onlar göndermezse sen hiç gönderemezsin.
Dördüncüsü, onların sitesinde havale veya kredi kartı ile ödeme seçeneği mevcut, ödeme sırasında da güvenlik sorunu olmasın diye doğrudan Garanti Bankası'nın internet sitesinden ödeme yaptırıyor, ancak senin sitende satın al denildiğinde sadece sana mesaj gönderiliyor. Hiç bir arayüz ve hiç bir güvenlik yok.
Beşincisi, hangi ülkeden girilirse siteniz o dilde açılır demiş; o programın içinde kaç tane dil var? Bütün ülkeleri kapsadığına hiç kimse inanmaz. Yok eğer programı diğer dillere ben çevireceksem, o sadece hangi ülkeden girildiğini tespit edecekse bunu bir kaç satır kodla herkes yapabilir zaten. (Dikkat; içeriği değil, programı kastediyorum.)
Altıncısı, sitenin tasarımı iyi değil ve satmaya çalıştığın programın bütün özellikleri standart CMS'lerde var. Bunun yerine joomla kullanmak fazla bir fark yaratmıyor.
Yedincisi, iletişim bölümünde "Pro Dizayn Web hizmetleri" gibi ibare geçiyor ama iletişim bilgisi olarak sadece bir cep numarası var. Nasıl bayilik bu? Sonra Kocaeli'nde ise bu pro dizayn web hizmetleri, o zaman neden açıklama sayfalarında bir İstanbul numarası var?
Sekisincisi, on line, online veya çevrimiçi gibi şeyler yerine "onlayn" diyen bir kimseden asla internet hizmeti satın almam. Hele ki potansiyel müşteriye "yeğenim sen kaç yaşındasın" diyen kişiden hiç almam.. Ha eğer potansiyel müşteri olarak görmüyorsansa, o zaman ne diye burada reklam yapıyorsun?

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum sana cevap verecegim ama neredn başlasam diye düşünüyorum birincisi biz kimseye zorla mal satmıyoruz ikincisi o kardeşimizin bu olaya çok yabancı oldugunu anladım ona kısadan birşeyler anlatmaya çalıştım anlattıgım ise ona yazdıgım büyük harflerde gizlidir sonrası öyle bir yazmışsın ki bizi dolandırıcı yerine koymuşsun ben bir siteden alış veriş yapacaksam ilk önce iletişim sayfasına bakarım açık adresi ve özellikle teli yazıyoyrmu diye sonrası bende online satış olması gerekmiyor ben zaten o insanlara çalışıyorum )) fatura içinse kesinlikle yorumunu bile yapmam söz konusu degil parası ödenen her malın anında faturası gönderilir sonrası programın içinde 10 tane dil var menüler hazır vaziyette çevrik geliyor müşterinin ne tür bir içerik girecegini bilmedigimiz ve falına bakmadıgımız için içerigini malesef onun istedigi dile çeviremiyoruz yani tercumanlık hizmetimiz yok 275+KDV sine gelince ücretlerde yeni ayarlama yapıldıgından ve bende son günlerimi hastanelerde saglık sorunlarımla boguşarak geçirdigimden dolayı siteyi güncelleyemedim açıklama sayfalarına dikkatlice bakarsan bizim telefonlarımızda mevcut olmalı sonrası biz herkesi potansiyel müşteri olarak görürüz müşteri velinimettir yanlız konu zaten buranın konusu olmadıgı için kısadan ve yukarıda da belirtigim gibi küçük bir ikaz ile geçiştirdim konuyu sonrası seninde siten pr/4 olabilir ama kendinde dedigin gibi içi boşsa gelenin gidenin tabiki olmaz sonra "onlayn" kelimesi içn uyardıgın için teşekkür ederim ama nerede hangi sayfada yapılmış o hata onuda söylersen daha makbule geçer gözden kaçmış, bir kere en önemli konuda mutabık kalalım ben o insanlara satıyorum bu malı ve gelen mailler onlara yönlendirilmiş vaziyettedir ama benim üzerimden geldigini bilirler çalışma sistemi budur uyarıların için tekrar teşekkür ederim pr/4 tekrar deginecek olursak hiç bir şey degil demişin ama aslında çok şey yani günlük tekilin 1500 2000 kişi oluyorsa bence çok iyidir başka aklınıza takılan konu var ise biraz daha buralardayım , kolay gelsin..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşım, ben sana dolandırıcısın demedim, ama ben böyle yaklaşımı olan bir insandan internet hizmeti almam dedim. İlk mesajına baksana, yarım yamalak. Linkler ve kodlar, yazılar karmakarışık.

Ayrıca dil konusunda ben zaten programı kastetmiştim, müşterinin gireceği içeriği değil. Tekrar okumak ister misin yukarıdaki yazımı?

Senin sitende bir şirketmiş gibi hava var, "Pro dizayn web hizmetleri" ama şirket yok. Dolayısıyla şirket telefonu da yok, sadece şahsi bir cep telefonu var. Sonra Türkçe hiç düzgün kullanılmamış. Bir yerde onlayn yazmış olman sadece dili kötü kullanmana değil, aynı zamanda web işlerine pek aşina olmadığını gösteriyor.

Eğer gerçekten birisini müşteri potansiyeli olarak görüyorsan, hatta öyle görmesen bile sırf insanlıktan ötürü böyle alaycı olmaman gerekir. Herkes senin kadar "bilgili" olmak zorunda değil.

Bu arada PR4 demek, sitene günde 1500-2000 ziyaretçi geliyor anlamına gelmez. İstersen sitemin PR'sini hesaplattır istediğin yerde. PR4 ama 100-200 civarı ziyaretçi ancak olur günde. Ayrıca içinin boş olduğunu kendim söylüyorum zaten, örnek vermek için..

Seni kötülemek için yazmıyorum bütün bunları; satış yapacaksın ekmeğini kazanacaksın elbet, ama daha saygılı olarak ve ne yaptığını bilerek.

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş istersen topic başlıgına bir daha göz at konu ne sen bana ne anlatıyorsun ve yukarıdaki link ve banner kodunun nesi var onu anlayamadım linkle banner kodunun arasına mesajmı yazmam gerekli bunlar ayrıdır diye bir boşluk verdik onu anlamayacak ne varki dil konusuna gelincede senin dedigin gibi bir program daha yazılmadı hatta hayal senin ne demek istedigini anladımda ben internete aşina degilim ama seninde benden aşşagı kalır yanın pek yok gibi çünkü öyle senin kastettigin program yok yani dil üzerine demek istedim ayrıca nette gezinti yaparken çok dikkat et kaç sitenin iletişim sayfasında telefon yazıyor hiç yoktan gene bir tel yazmışık hemde özel telimizi ayrıca şirketin olmadıgını nereden biliyorsun bunu nasıl telefon ile anlayabildin şaştım var oldugunu ispat için bütün sertifikalarımı asmammı gerekiyor sayfaya fakat o yazımın tarafınızdan alaycı şekikde algılanmasına üzüldüm hiç tasvip etmedigim tarzdır ve bunun böyle algılanacagınıda hiç düşünemedim haklısın gerekli düzeltmeyi derhal yapacagım hit olayınada gelince PR/4 ve bir kaç bin ziyaretçisi olan siteler var biliyorsun degilmi yani böyle bir gerçek var.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Dil olayını hâlâ anlamadın, bir bilsen aslında anlaşmazlık olmadığını.. :) Sana kim dedi yazılan yazıları başka dile çevirsin program. Ben programın menülerinin vs. dilini kastetmiştim, sen de cevap verdin, olay bitti. İçerikten bahsetmediğimi daha ilk mesajımda söylediğim halde "içeriği nasıl çevirelim hayal bu, medyum muyuz, tercümanlık servisimiz yok vs.." diyorsun. :)

Forum kullanmayı bilmediğini üçüncü defa mı söylemeliyim?
İlk mesajında forum BBC kodu ile senin HTML kodun birbirine girmiş. Ayrıca o kod PHP dosyalarına koyulacak olursa feci bir hataya sebep olur.

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sayfa ve kodlar buradan ben baktıgımda gayet düzgün duruyorlar kolayı var dert etmeye gerek yok php diliyle yazılmış siteler almayı verirler kodu forum kullanmaya gelince senin gibi bilgili abiler denk geldikçe bildiklerimizide unutmaz isek bir şeyler ögrenecegiz ) dil olayında ise zaten seninde sitemde okudugun gibidir menüler hazır çevrilmiş vaziyette gelirler ve bunu yukarıda da belirttim dil degiştikçe menüler otomatik istediginiz dile çevrilir ve birşey daha sen harbi form hastalıgına tutulmuşsun aman dikkat et şimdi birşey daha sen makara yapacak yer arıyorsun ama ben musade edersen ufak ufak gideyim kızmazsan tabi :) iyi sabahlar muhabbet içinde teşekkürler...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kimseyle alıp veremediğim olmadığı için, diğerlerine yukarıdan bakanlarla böyle konuşurum sadece. "Sen kaç yaşındasın yeğenim" dediğin zaman, ütüne üstlük internet hakkında fazla bilgin olmadığı halde bunu söylüyorsan, o zaman bu şekilde konuşulmayı haketmişsin demektir.

Senin siten ASP dilinde kodlanmış, ASP içinde HTML kullanabilmek için böyle kodu mahvetmek gerekir. Yazık ki internet sitelerinin çoğu PHP ile kodlanmış ve düzgün kodlar içerir.
Mesajında [/url] gibi bir şey var ne olduğunu biliyor musun? Yok.. Ama internet sitesi yapan program satıyorsun. Üstelik hata var bak diyorum üçtür bakıyorum normal diyorsun. Demek ki sen bu işten anlamıyorsun. Anlamaman ayıp mı, suç mu? Hayır, ama bu kadarcık şeyi bile bilmediğin halde başkasına böyle tepeden bakman ayıp.

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimseyle alıp veremedigin zaten olamaz olmaması gerekirde konuyuda fazla don lastigi gibi uzatmaya gerek yok sen çok bilgiliysen bilgini türk gençleriyle paylaş formuna baktım yabancı dil paylaşım yapıyor artı biz kimseyi küçük görmeyiz ve tepeden bakmayız bazılarının konuşma sitilleri budur ama sen yine form kullanmayı bilmiyorsun diyeceksin genelde php diliyle yazılanlar form siteleridir çok azını tenzi ediyorum (bulundugumuz site gibi)hane vardırlar ya seninki gibi birşey yaptıgını sanıpta aslında güzelim interneti kirletenler işte ben o gibi yerlerde inan hiç işim olmaz girmem çünkü seninde dedigin gibi içi boş olurlar onun için boş ver onlar benim kodumu almasınlar sonrası senin kadar çok bilmesekte ki nekadar bilgili oldugun tartışılır (çünkü çok konuşuyorsun) allaha şükür açıp bir editörü ufak tefekte olsa bir program yazıyoruz yazmaya çalışıyoruz bundan tam tam 20 yıl önce uludag üniversitesinde okurken hocalar bilgisayarı tanıyacagız dediler ve bizi bir odaya götürdüler içi makina dolu inan tıkabasa makina dolu bu dediler bilgisayar :( hane o diz üstü kullanmıyorsan aşagıda duran küçük kutu var ya ondan bahsediyoyrum işte oralardan geldik ama o zamanlar bu makinayı tanımamız müneccim olacagımız anlamına gelmez bak mesela sen daha hızlı koşmuşsun daha çok ögrenmişsin neyse yukarıda belirttigim gibi çokta traşa gerek yok cilt bozuyor....

NOT= Beni eleştirmene kesinlikle kızmadım bunu bilmelisin bilakis daha sevindim insanlar eleştirmeli ve eleştirilmeli ki dogruyu bulsunlar mesela ben hakikatten çok boş gördüysem insanı veya konuyu inan onu eleştirmem bile çünkü beni çok ilgilendirmez dogruyu yanlışı bulması fakat siz eleştirirken biraz daha tavırlarınıza dikkat edin bakıyorumda sizin beni suçladıgınız konu (yukarıdan bakmak) aynısını zaten eleştirirken siz yapıyorsunuz yani herşeyi bırakıp "onlyn" gibi bir imla hatasına bu kadar vurursanız olmaz bende dönüp bakın yazdıgınız yazılarda kaç yerde hata yapmışsınız derim size veya bu işin neresini ne kadar biliyorsunuz derim..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Beni araştırdıysan gerçekten, heryerde zannettiğin gibi çok konuşmadığımı bilirsin. Eleştirirken sert tavırlı olduğumu biliyor ve bilerek yaptığımı ve neden kimseye yapmadığım halde sana yaptığımı da zaten KENDİM söylüyorum.

Herşey bitti bir "onlayn" mı kaldı? Bu soruyu sana benim sormam gerek, oraya takıldın, ben örnek olarak verdim sadece. Ayrıca onlin, onlien, olnine gibi yazsan imla hatası derim, ama "onlayn" yazmak imla hatası değildir.

Bu noktadan sonra sadece okuyanlar yorumlasınlar.

baranbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seni araştırmama çok gerek yok daha önceki açılmış konulardanda gözüme çarpan üslubun aynı pek degişik bir şey yok bunda geçmişten gelen eziklikte diyebiliriz bir bakıma olay yokken olay yaratıp kendini kabullendirmeye çalışmanın bir diger adıda budur onun için meyzuyu çok uzatmayada gerek yok başlıga bak konuya bak içine ettik başlıgın işledigimiz konuyla, çok istiyorsan seninle ayrı bir başlık altında başka bir platformda tartışırız beni eleştirirken sert tavırlı olsan veya olmasan ne fark eder seni ilk mesajlarında can gözle izlemiştim ama sen biz alttan aldıkça fikirlerine deger verdikçe son mesajlarına dogru çirkinleştiriyorsun konuyu buda bize ters gelir biraderim yani sen bu saatten sonra sert olsan ne olur olmasan ne olur yazdıkların çok ciddiye alınmayacaktır ayrıca kendi alanımda kendimin yeterince bilgili oldugunada inanıyorum türkçemin veya başka sözü geçen konuların senden ders alınacagını sanmam o kadar bilge oldugunu düşünmüyorum şimdi bu konuyu burada kapatalım senin pek işin gücün yok sanırım sabrımımı sınıyorsun nedir onuda anlamadım dedigim gibi uzatmaya gerek yok bu saatten sonra.....

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Hemen de ezikliğe sığınılır değil mi..
Hemen de "biz senin gibileri çok gördük aslanım" denilir ve işin içinden çıkılır. Bu lafları herkes söylüyor internette, yeni bir şeyler bul.

Konuyu kilitliyorum, ama eleştirmek isteyenler için yazdıkların burada duracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...