Gorkem6234
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Pozitif teknolojiden 2.5k ya ipad alacağım da. Daha önce alisveris yapan var mi? Güvenilir bir site mi?
İlk kez duyuyorum.Pozitif teknolojiden 2.5k ya ipad alacağım da. Daha önce alisveris yapan var mi? Güvenilir bir site mi?
İlk defa duyuyorum.İyice bir araştırın derim.Pozitif teknolojiden 2.5k ya ipad alacağım da. Daha önce alisveris yapan var mi? Güvenilir bir site mi?
Pozitif teknolojiden 2.5k ya ipad alacağım da. Daha önce alisveris yapan var mi? Güvenilir bir site mi?
Araştirdim. Alisveris yapan kisiler var. Apple a mesaj da attim evet yetkili saticimiz dedi. Ama şikayetvar da şikayet okudum birkaç tane kuskulandim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yetkili ama guvenilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenilir midir sizce
Ipad 7.nesil 32 gb. 2500 tl ogrenci indirimiyle. Bir de gürgençlerde var. Normal apple sitesinde yokYani hangi iPad modelini alacaksın ona göre yönlendirelim. Pozitif Teknoloji çok sık duyduğum bir yer değil.
Ipad 7.nesil 32 gb. 2500 tl ogrenci indirimiyle. Bir de gürgençlerde var. Normal apple sitesinde yok
Umut Çelik bunlar 300 tl fazla ama. Pozitif teknolojide ogrenci indirimi var 2500 oluyorApple 10.2'' iPad 7.Nesil Wi-Fi 32GB - Space Gray MW742TU/A Tablet | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Apple ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
iPad 7. Nesil 10.2" 32 GB Wifi Tablet MW752TU/A Fiyatı
iPad 7. Nesil 10.2" 32 GB Wifi Tablet MW752TU/A en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.google.com
Gürgençlerde stok bitmiş. yenilenmesini bekleyeyim o zamanGürgençler'i tercih et. 2.489,00 ₺ fiyatı var güzel.
O siteyi bilmediğim için bildiğim ve güvenilir olan yerlerden link attım. Pozitif teknoloji güvenilir ise oradan alman daha iyi olur tabii.Umut Çelik bunlar 300 tl fazla ama. Pozitif teknolojide ogrenci indirimi var 2500 oluyor