Poyraz'ın sonu fena olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fft85_mf3182240.Jpeg

‘Ali Desidero’ olarak tanıdık onu. Yıllardır güvenlik sektöründe iş yapıyor Yıldırım Memişoğlu. Dizilerde, filmlerde oynamışlığı da var ama herhalde en çarpıcı rolü, yeni girdiği ‘Kurtlar Vadisi Pusu’daki ‘Poyraz’ olsa gerek. Memişoğlu, “Sonum fena olacak sanırım” diyor.

‘Ali Desidero’ lakabıyla tanıdığımız Yıldırım Memişoğlu, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ya son derece dikkat çekici bir rolle dahil oldu. Psikopat ‘Poyraz’ karakteriyle karşımıza çıkan Memişoğlu, “Kendim gidip Pana Film’den iş istedim. Etrafımdaki herkes bu dizinin bağımlısı” diyor.

Fenomen dizi ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ya nasıl girdiniz?

Ben kendim gidip iş istedim. Bir güvenlik şirketim var. Silah hocalığı yaptım. Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun kurucusuyum. Sopayla adam dövme uzmanıyım! Ve bunları insanlara öğretiyorum. Böyle erkeksi bir iş yaptığım için etrafımdaki herkes “Abi, sen neden ‘Kurtlar Vadisi’nde oynamıyorsun?” diyordu. Ben de sokağın sesini duyurmak için böyle bir atılımda bulunup, Pana Film’e durumu anlattım ve “İster oynatın, ister oynatmayın” dedim. Üç gün sonra aradılar, iki ay sonra da diziye başladım.

Dahil olmadan önce diziyi takip ediyor muydunuz?

Hayır. Ben çok sıkı bir ‘Kurtlar Vadisi’ takipçisi değilim. Fakat 10 senedir devam eden bir işten bahsediyoruz... Etrafımdaki herkes ‘Kurtlar Vadisi’ bağımlısı. Bir ben izlemiyormuşum herhalde. Ama başarıyı gerçekten takdir ediyorum. Senaryo ekibi muhteşem. Acayip bir kamera arkası ekibi var. Bu ekibin içinde olmak çok keyifli. 2-3 bölüm konuk oyuncu olarak dahil olurum diye düşünüyordum ama sağ olsunlar ciddi bir karakter verdiler. Sezon sonuna kadar ‘Kurtlar’dayım.

fft16_mf3182235.Jpeg

‘Poyraz’ karakteri tansiyonu bir hayli yükseltti.

‘Polat Alemdar’ın karşısında çok dişli bir herif. Ona düşmanlık ediyor. Ruh hastası, manyak. Sıkı bir kötü. Herkesin içinde iyi de var, kötü de. Ben içimdeki kötüyü çıkarttım. O yüzden de oynarken hiç zorlamıyorum. Silahlar, zaten uzmanlık alanım.

Dizide her karakterin bir yaşam süreci var. Sizinkinin sonu çok kötü olacak herhalde...

Sette “Sen ne zaman öleceksin?” gibi sohbetler oluyor. Ben bir sürü adam öldürdüm şimdiye kadar. Kan dökmeye de devam edeceğim. Kanlı katilim. ‘Polat’ı çok zorluyorum. Adamın burnundan getiriyorum. Sürprizini kaçırmak istemem, gündemi takip eden bir aksiyon çekildiği için çok hızlı değişebiliyor senaryo. Ama evet, benimki normal bir ölüm olmayacak. Sonu çok kötü olacak ‘Poyraz’ın. Kazığa falan oturtarak öldürürler herhalde. “Benim sonumu çok kötü yapacaksınız değil mi?” diye soruyorum zaten senaryo ekibine. Oranın kahramanı ‘Polat Alemdar’ çünkü. Onun ne kadar üzerine gidersen, o kadar göze batarsın.

“HAYATTA HERKES ROL YAPIYOR”

Bir güvenlik şirketiniz var. Bugüne kadar birçok ünlü yıldızın korumalığını yaptınız. Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor? Nasıl başladınız?

Çok eğlenceli bir iş. Hayatta herkes rol yapıyor aslında. Ben çok uzun yıllar gece kulüplerinin güvenliğini sağladım. O dönemlerde gece kulüplerinde defileler yapılıyordu. Gelip giden ajanslardan biri olan Erberk Ajans’tan teklif aldım. Rahmetli Ali Tara benim fotoğrafımı beğenince de, ‘Ali Desidero’ oldum. Sonra ‘Hayatımın Kadınısın’, ‘Kutsal Damacana’, ‘Ateş ve Barut’, ‘No Ofsayt’, ‘Kirli Beyaz’ geldi. İşlerim düzenli devam ediyor, o yüzden artık oyunculuğa daha çok vakit ayırabilirim. Kamera fobim yok. Çok rahatım kamera karşısında.

Milliyet

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Resminde de bir gözünde problem varmış gibi duruyor. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yalnız adam cidden psikopat. Bayılıyorum. :D

Halk beni istiyor. İster oynatın ister oynatmayın demiş yahu. :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aslında biraz daha oturaklı bir rolde bir sezon götürebilecek potansiyelde bir düşman profili çizilebilirdi. Gerçi ne zaman öleceği belli değil ama aksiyonun gidişine göre çok sürmeyecek gibi duruyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sezon sonu yolcuymuş. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şu vadi bitmeden bir de Çekin Tekindor'a bir rol biçselerde izlesek orda. İlk sezondan beridir isteğim. :) Adam en son Yılan Hikayesinde Kral lakaplı bir mafya babasını canlandırdı ondan sonra hep müşfik rollerde oynadı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Çetin Tekindor a iyi adam rolleri daha çok yakışıyor..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kenan oynasa nasıl olur? :P

Deli Yürek. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Oynadığı ilk bölümde adamları toplayıp 12 adet kuralı açıklar. :D

Sonra haydarinaaa diye başlar. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Polat racon kesmez, kafa keser ama raconu yine de kullanır.

Yusuf ise racon kelimesine bile irite olur. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben olsam Kenan'ı, Polat'ın dostu yaparım. Dizi 10 yıl daha gider.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Biri Kenan'sa diğeri neden Polat?

Biri Polat'sa diğeri neden Yusuf değil? :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ezel'de olabilirdi. :D

Konunun içine etmek üzereyiz adaş. :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
La bu Polat'a da hatun dayanmıyor arkadeşş. Ben de bu hatunları anlamıyorum sonunda g... kurşunu yiceniz. Hala niye peşinden giderler anlamıyorum. :P