Powerpoint Video Ekleme Sorunu !

CagatayCaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ödevim için powerpoint sunusu hazırlıyordum. İki tane birer dakikalık video koydum. İlk başta slayt gösterisindeyken hepsi sorunsuz açılıyordu ama şu an açılmıyor, yerine bembeyaz bir fon gelmiş. Birkaç kez yeniden ekledim videoyu ama ne olduğunu anlayamıyorum. Videoların hepsinin ne formatta ne kadar nasıl olması gerektiğini biliyorum. Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
videolar slaytın belleğine eklenmez, sadece dosya konumu olarak eklenir.. siz slaytı usb belleğinize atıp götürmüşsünüz ama videolar bilgisayarınızda kalmış... usb bellek ile sunum yapıyorsanız videoları usb belleğinize atıp slayta ekleyin, sorununuz düzelecektir

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bilgisayar içerisinde videoların yerlerini değiştirdiysen görünmez. Boş bir klasör aç, videoları onun içine at, sunum dosyası da aynı klasörde olsun. Sunumu hazırlarken videolar aynı klasörde olsun.

CagatayCaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hayır öyle değil. Evimde kendi bilgisayarımda oldu bu sorun

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
videolar slaytın belleğine eklenmez, sadece dosya konumu olarak eklenir.. siz slaytı usb belleğinize atıp götürmüşsünüz ama videolar bilgisayarınızda kalmış... usb bellek ile sunum yapıyorsanız videoları usb belleğinize atıp slayta ekleyin, sorununuz düzelecektir
Bildiğim kadarıyla belleğinede eklenebiliyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlr lütfen yardım edin çok acil
slayta video yüklemek istiorum uzantısı avi slayta eklemeden önce çok iyi oynatıyor slaytta çok hızlı oynuyor ne yaptığı dahi gözükmüyor ve seste çıkmıyor ne yapmam gerek yarına yetişmesi lazım lütfen yardım edin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
freemake diye bi program ordan değiştirebilirsin..

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gençler videolarınızın formatı "windows media video" (wmv) olsun.
sununuz ile asıl video kaynağınız aynı klasörde olsun.
en sorunsuzu hepsinin masaüstünde olmasıdır.

beyaz kutu görünmesi ya codec uyumsuzluğuna yada video yolunun bulunamamasına işaret etmektedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim flash da virüs var videoyla sunumu aynı dosyaya attım ama slayta videoyu atçakken dosya da video görünmüyo yardım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende videoyu ekledim sonra fotmat attım bu soyledıgınız sorular olusmustu okudum ve deneyecegim simdi inşallah düzelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar eklediğimz videolar slaytın hafızasına kayıt oluyor ve ilk başta açılıp sonradan açılmıyorsa eğer quicktime ın son versiyonunu indirin çalısıyor denedim. iki farklı bilgisayara attım sadece slaytı videolar acılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Powerpoint sunusuna video eklenince videoların aynı klasörde, dosyada,usb de vb gibi şeyler gerekmez. Zira Powerpoint eklediğiniz videoyu sunuma gömer. Örneğin video olmadan bir sunumun boyutu 1 MB ise 10 MB video ekleyin sunumun boyutu da 11 MB'a çıkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mellow:slayta video yükleyemiorum yardımcı olurmusunuz bir sürü program indirdim ama yine olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slayta video yükledim video çalışıyor ancak ses cıkmıyor yardım edin acilll ödev yarına

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Office 2007 de bu sesli video nasıl eklenir ? yani herşeyin .pps içinde olması nasıl sağlanır ? Açıklarsanız seviniriz. Teşekkürler...