Arkadaşlar Ben mağazadan 4850 aldım ekran kartını bağlıyorum ama ekran kartının fanını bağlıyacak power supply den yok bilgisyarım HP PRO 3300 Series MT power suppyle değiştirsem olurmu lütfen söyleyin kafayı yemek üzeriyim

önceki mesajda link verdim ama 300 w psu 4850 için yetmez.Çoklayıcı nerden bulabilirm ya PSU 300 watlık eski kartım tümleşik değil normal
Ya o resmini attıgınızdan zaten çıktı ekran kartında Power Supple bağlancak kısmı yok o sorun
bak, sorununa çözüm üretmeye uğraşıyorum ve sana o sistemin o psu ile çalışmayacağını anlatmaya çalışıyorum. para lafı ettiğimi de hatırlamıyorum.Ya yetmesinde yeterki bir çalışsın ya ben afedersniiz para basmıyorum tuvalette ya psu yeterki çalışsın ya ben alırım PSU sonra yeterki çalışsın şu kart lütfen arkadaşlar power spuulde bağlanma yeri yok fan çalışmada ekran kartı yanar
Arkadaşlar attcaksaw@hotmail.com ekliyebilirmisiniz veya siz ? msn verin lütfen ya kafayı yiyecem
Bu ne ya! Arkadaşlar sana diyor ki o PSU yetmez çalışmaz sen diyorsun ki yeter ki çalışsın. 500W lık almadan çalışmaz kardeşim, alırken de ekran kartına uygun çıkışları olandan alırsın olur biter.
Sağol Gemar 500 alcam senin adlgıın 500ün adı ve resmini atabilirmisni
1GB GDDR5 256 bit powercolor 4850 GTA 4, battifiedl 3, maz payne 3 la noire oynar demi =
Bu belki çalışır,yeterki çalışsın tabiki kalıplaşdı .bu kartları alırken hiç bi araştırmadın uyumluluk olaylarını
Sağol Gemar 500 alcam senin adlgıın 500ün adı ve resmini atabilirmisni
1GB GDDR5 256 bit powercolor 4850 GTA 4, battifiedl 3, maz payne 3 la noire oynar demi =
Tamam sağol 5770 aliğyimmi ? 4850 değiştircem ben millet kötü diyor
Tamam sağol 5770 aliğyimmi ? 4850 değiştircem ben millet kötü diyor
Bence bu arkadaş bilgi almayı hak etmiyor !!!