Postanede zarfı yapıştırmak için yalıyorum:)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kurban bayramında dayımlar bize teşrif ettiler. telefonunu ve tesbihini unutmuş burada. ben de ptt kargo ile yollamaya karar verdim. telefonu tesbihi aldım gittim postaneye.
telefonu ve tesbihi masanın üstüne koydum. bunları şu u adrese yollayacağım dedim. kadın da bana bi kutuya koy getir dedi. içinde köpük filan da olsun ezilip kırılmasın dedi. sonra arkadan bir adam geldi aynı konuşmaları adama da yaptım(kadın gitti bu arada) git kırtasiyeye bi tane havalı zarf al da gel dedi. ben de gittim ne olduğunu bilmiyorum. aldım geldim. (içinde küçük hava baloncukları var ve darbeleri azaltıyor)
adresi üstüne yaz gönderen alan diye dedi yazdım içine koy yapıştır dedi. ben de içine koydum ve zarfın yapışacak bölgesini bir güzel yaladım bastırdım yapışmadı. sonra adam gözümün içine bakarak zarfı elimden aldı ve benim yaladığım yerdeki şeriti çıkardı:) ve hiçö yalamadan etmeden yapıştırıverdi zarfı... o andan sonra ne yapacağımı bilemedim. dalgınlığıma ve birada sinirli bir anıma geldi heralde. kendimi köyden şehre gelipte ne yapacağını bilmeyen saçma saçma davranan insanlar gibi hissettim. hayatımda hiç öyle utanmamıştım. ben zarfı yalayarak yapıştırmaya çalıştım... ben gittikten sonra bir güzel gülüştüler:) biliyordum aslında ama ne oldu oldu işte:D haala düşünüp bir yandan gülüyorum bir yandan da kızıyorum bir yandan da postanenin önünden geçerken hızlıca geçiyorum:D:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
güzel bir anı olmuş gerçekten.Kendinle barışık olup bunu bizlerle paylaştıgın için sağol.

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ptt ile kim uğraşır ya kargo denen bişey var

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
zuahah süper ya :D postahane'nin önünden koşarak geç bence :D

beyrezan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süpermiş yaa:D :D yaaa işte burdan yeni neslin yani bizlerin mektuba ve zarfa ne kadar uzak olduğumuzu anlıoruz deil mi :D :D :D :D

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kafan nerdeyse aşıkmı oldun ne? Bu arada Ptt mi kaldı diyen arkadaş bi kargo yollasın bakalım ne kadar yollucak... Benimde başıma böyle bi olay geldi...

Bende Eşim 2006 da Almanyadaydı ve ben ona bi hediye aldım yollucaktım hediyede pahalı bi hediye değil nerden baksan 100 ytl küçük bişey neyse kargolara gittim yurt dışına malzeme gönderiyomusunuz dedim evet dediler... ne göndereceksiniz küçük bi hediye dedim içini açıp bakmamız lazım ve nasıl bi tür oldugunada... :S hediye paketli düzenlenmiş ya tamam dedim ben fiyatı ögreniyim ondan sonra dedim adamlar yurt dışına 80 ytl gönderiyoruz dedi.. yuh dedim zaten hediye 100 ytl :) param da yok zaten sonra çıktım ptt ye gittim.Posta gönderiyomusunuz dedim adamların başı kalabalık evet dedi ne kadar dedim 40 dedi yuh dedim yine :D ben bunu karar verdim bedava gönderecem diye :D (şaka tabi) ancak şansımı zorladım ben çıktım başka bi PTT ye gittim orda bi kadın varmış allah razı olsun o ablacımdan.. yurt dışına küçücük minnacık bi hediyem var eşime gönderecem dedim bi yardımcı olurmusun dedim kadına kadın hiç itiraz etmeden git bi zarf al dedi korumalı arkadaşın zarfı gibi gittim kapıda satan adamdan aldım üzerine ismini gidecek yerin falan filan yaz dedi yazdım ne kadar abla dedim 5 ytl dedi :D aman yarabbim dedim süpersin ablaya dedim böyle sevindim falan :D sonra hediye 2 günde ulaşmış çok begenmişti eşim şimdi bende geldim almanyaya beraberiz sürekli ona bakıyoruz :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bi alemsin ya..:D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kafan nerdeyse aşıkmı oldun ne? Bu arada Ptt mi kaldı diyen arkadaş bi kargo yollasın bakalım ne kadar yollucak... Benimde başıma böyle bi olay geldi...

Bende Eşim 2006 da Almanyadaydı ve ben ona bi hediye aldım yollucaktım hediyede pahalı bi hediye değil nerden baksan 100 ytl küçük bişey neyse kargolara gittim yurt dışına malzeme gönderiyomusunuz dedim evet dediler... ne göndereceksiniz küçük bi hediye dedim içini açıp bakmamız lazım ve nasıl bi tür oldugunada... :S hediye paketli düzenlenmiş ya tamam dedim ben fiyatı ögreniyim ondan sonra dedim adamlar yurt dışına 80 ytl gönderiyoruz dedi.. yuh dedim zaten hediye 100 ytl :) param da yok zaten sonra çıktım ptt ye gittim.Posta gönderiyomusunuz dedim adamların başı kalabalık evet dedi ne kadar dedim 40 dedi yuh dedim yine :D ben bunu karar verdim bedava gönderecem diye :D (şaka tabi) ancak şansımı zorladım ben çıktım başka bi PTT ye gittim orda bi kadın varmış allah razı olsun o ablacımdan.. yurt dışına küçücük minnacık bi hediyem var eşime gönderecem dedim bi yardımcı olurmusun dedim kadına kadın hiç itiraz etmeden git bi zarf al dedi korumalı arkadaşın zarfı gibi gittim kapıda satan adamdan aldım üzerine ismini gidecek yerin falan filan yaz dedi yazdım ne kadar abla dedim 5 ytl dedi :D aman yarabbim dedim süpersin ablaya dedim böyle sevindim falan :D sonra hediye 2 günde ulaşmış çok begenmişti eşim şimdi bende geldim almanyaya beraberiz sürekli ona bakıyoruz :D

ptt olmazsa özel sektör kafasına göre bizi kazıklar

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119

Ne güzel bir anı olmuş işte :)

serin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana Van'dan bir akrabam koli yolladığını belirtti 1 hafta oldu gelmedi bende PTT' yi aradım kolinin geldiğini söylediler ama bu koli ile ilgili arkadaş izine ayrıldığı için bizim semte yollayamadıklarını söylediler eger gelirsek bize verebileceklerini söylediler gittim aldım.

BatuhanICOZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana Van'dan bir akrabam koli yolladığını belirtti 1 hafta oldu gelmedi bende PTT' yi aradım kolinin geldiğini söylediler ama bu koli ile ilgili arkadaş izine ayrıldığı için bizim semte yollayamadıklarını söylediler eger gelirsek bize verebileceklerini söylediler gittim aldım.

yani?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,161
Sen niye utanıyorsun ki.. Adam yaladığın zarfın yaladığın kısmını eli ile tutmuş.. Sen adamla dalga geç :D