Portal & Teşekkür Botu ve Postbit

SDNPassenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Bu Güzel Forumda iki Eksik Şey var Portal + Teşekkür Botu
Ayrıca Postbit Hakkında Biraz Daha iyi birşey olabilirdi mesela şöyle;
postbiteb7.png

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür tamam da profildeki o cıngıllara hiç gerek yok.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür butonu olsa güzel olur.Diğerlerine hiç gerek yok bence :)

SDNPassenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi O Zaman Profildeki Cıngılları Düzelttim Sade Yapmaya Çalıştım Şöyle Bir Şey Olabilir O Zaman Ayrıca Portal Çok Önemli Benim Açımdan
2432mpe.png

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Teşekkür butonu yeterli olur kanımca.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
teşekkür butonu film, oyun vs.. paylaşım sitelerinde güzel olurda SDN'de güzel olacağını sanmıyorum.

SDNPassenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Butonu Eminim ShiftDelete'dede Yakışır Bence.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ne gerek var ki?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bazı forumlarda böyle butonlar mevcut ama bende çok sevmiyorum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Gereksiz bence..:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hiç sevmediğim işlerdir bunlar.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Portal Olsa İyi Olur Tabi Ama Portal Ddos Saldırılarından Çabuk Etkileniyor :) Ama Teşekkür Butonu Olsa Güzel Olurdu Tabiki.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
SDN sade ve güzel.Bu tarz şeylere gerek yok bence.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür butonu'da biraz karmaşık. Şöyle ki; forumda sık aktif olup devamlı yazmayan arkadaşlar (uzun yıllar da dahil: bende sene başına kadar sdn takipçisiydim 2 yıldır, ama yeni yazmaya başladım) teşekkürleri olmuycak. Bir nevi eziklik oluşturacak az olan üyelerde.
Herkes kesinlikle öyle bir amacım yok dese de içten içe teşekkür alma yarışında olucak. Bu olumlu manada yansır tabi ki. Daha kaliteli paylaşımlar. fakat gayri resmi olarak oyun ve eğlence bölümlerinde teşekkür almak için garip yarışlara ve cıvıklıklara sevkeder.
Ve tanıdıkdan şundan bundan + alma olucak.
Bunlar belki az görülebilir ama 1 yıl sonra büyük farkların ortaya çıktığı mutlaka görülecektir.
Böyle farklar olunca da yeni giren biri; bunlar almış götürmüş o kadar dereceye nasıl ulaşabilirim havası yaşatabilir.
Birde SDN sade güzelliğiyle büyük fark. Ne aralarda oluşan reklamlar, ne post üstlerindeki reklamlardan çekilen dertler gibi sıkıntıları yok.
O yüzden iyice janjana da girmeye gerek yok. Hatta sadece ç içi durumu ve rütbesi olsa bile yeter. Ayrıntılar profilde mevcut zaten..

Basit birşey için neden bu kadar uzun yazdım bende anlamadım ama açıklayıcı olmuştur umarım, yılların forumcusu olarak :)

saygılar

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Teşekkür butonu'da biraz karmaşık. Şöyle ki; forumda sık aktif olup devamlı yazmayan arkadaşlar (uzun yıllar da dahil: bende sene başına kadar sdn takipçisiydim 2 yıldır, ama yeni yazmaya başladım) teşekkürleri olmuycak. Bir nevi eziklik oluşturacak az olan üyelerde.
Herkes kesinlikle öyle bir amacım yok dese de içten içe teşekkür alma yarışında olucak. Bu olumlu manada yansır tabi ki. Daha kaliteli paylaşımlar. fakat gayri resmi olarak oyun ve eğlence bölümlerinde teşekkür almak için garip yarışlara ve cıvıklıklara sevkeder.
Ve tanıdıkdan şundan bundan + alma olucak.
Bunlar belki az görülebilir ama 1 yıl sonra büyük farkların ortaya çıktığı mutlaka görülecektir.
Böyle farklar olunca da yeni giren biri; bunlar almış götürmüş o kadar dereceye nasıl ulaşabilirim havası yaşatabilir.
Birde SDN sade güzelliğiyle büyük fark. Ne aralarda oluşan reklamlar, ne post üstlerindeki reklamlardan çekilen dertler gibi sıkıntıları yok.
O yüzden iyice janjana da girmeye gerek yok. Hatta sadece ç içi durumu ve rütbesi olsa bile yeter. Ayrıntılar profilde mevcut zaten..

Basit birşey için neden bu kadar uzun yazdım bende anlamadım ama açıklayıcı olmuştur umarım, yılların forumcusu olarak :)

saygılar

Kısaca bu sadeliği bozmak istemiyoruz. :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Teşekkür butonu bir nevi pekiştireçtir. Yani birşeyler paylaşan teşekkür edildiği zaman kendisini daha iyi hisseder, daha yüreklenir. Bunun yanında profil bilgilerinde bilmem kaç teşekkür edildi diye belirtilerek bir yarış halini alır ki o durumda reputation sisteminden çok farkı kalmaz.

Bence de gereksiz ve hatta teşekkür butonu olsa bile tıklayacağımı sanmıyorum. Bu durumda da daha sonra da mesajların sonunda teşekkür "etmeyi unutmayın", "niye teşekkür etmiyonuz" tarzı mesajlar artmaya başlayacak ki bu da konuları amacından saptırabilir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Teşekkür butonu bir nevi pekiştireçtir. Yani birşeyler paylaşan teşekkür edildiği zaman kendisini daha iyi hisseder, daha yüreklenir. Bunun yanında profil bilgilerinde bilmem kaç teşekkür edildi diye belirtilerek bir yarış halini alır ki o durumda reputation sisteminden çok farkı kalmaz.

Bence de gereksiz ve hatta teşekkür butonu olsa bile tıklayacağımı sanmıyorum. Bu durumda da daha sonra da mesajların sonunda teşekkür "etmeyi unutmayın", "niye teşekkür etmiyonuz" tarzı mesajlar artmaya başlayacak ki bu da konuları amacından saptırabilir.

den den

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Teşekkür ederim" yazmak daha samimi bence. İşi bir butona bağlamak daha samimiyetsiz geliyor bana.