Portal İçin En İyi Script Hangisi ?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Selam arkadaşlar ben yeni alan adı ile domain aldım ancak ne kuracağıma karar veremedim bizim bir rap grubunun sitesi olacak bu yani şarkı ile alakalı mp3 player indirme linkleri falan olacak konser haberlerini yayınlıyacaz bunun için en uygun tema hangisi olabilir ?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben yeni site aldım ancak daha kurmadım ne kuracağıma da karar veremedim. Portal kurcaz bir müzisyen sitesi gibi birşey olacak kendi rap grubumuz için sitede mp3 player, indirme linkleri, konserlerimiz hakkında duyuru falan yer alacak bunun için ne kurabilirim güzel teması olan?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben yeni site aldım 2 gün oldu ancak hala kuramadım çünkü hangisini kuracağıma karar veremedim. Bir rap grubunun sitesi olacak müzikle alakalı yani mp3 player konser haberleri vs. şeklinde buna en uygun portal scripte ı hangisidir sizce ?

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
wordpress gorunusu kotu ama istediğinize uyuyor. Veya SmF kurabilirsiniz hem portal olur hemde forum. Tasarım sitelerinde bakabilirsiniz..

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
wordpressi daha önce kullandım hiç hoşuma gitmedi bu SmF nedir nasıl kurabilirim ? Ve birde bu php nuke vBullettin ve joomla denen scriptlerden hangisi daha iyidir

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bilen bi Allah'ın kulu yokmu arkadaş kaç tane konu açtım bir tane cevaptan başka gelmedi hayret. Siteyi kurup yayınlamam gerekiyor biri lütfen yardım etsin.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
başlığı konu içeriğini belirtecek şekilde yazsaydın beklediğin ilgi ve alakayı görebilirdin..

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben bir portal web sitesi kurmak istiyorum bunun içinde script arıyorum ama hangisi iyi kötü bilmiyorum buna daha nasıl bir başlık kullanabilirim acaba ? Öz türkçe ile yazdım anlaşılır değil mi ?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Ben bir portal web sitesi kurmak istiyorum bunun içinde script arıyorum ama hangisi iyi kötü bilmiyorum buna daha nasıl bir başlık kullanabilirim acaba ? Öz türkçe ile yazdım anlaşılır değil mi ?

En iyi kullandığın hazır script hangisi ise onu kullan. Çoğu ile bunu yapabilirsin.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben sadece wordpress kullandım daha önce ama onu bir daha kullanmak istemiyorum. Bunun dışında php hosting paketi aldım bu arada Php nuke, vBullettin, joomla vs. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ?

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
portal olarak joomla en gelişmişi ve en iyisidir. Biraz karmaşık gelebilir. Smf vbullettin bunlar forum.

aliokte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum tarzı yapacaksan vbulletin, portal tarzı ise php-nuke veya joomla olabilir. Wordpress hepsinden iyidir. Geliştirmek istersen içerik bulmada sıkıntı yaşamazsın. Yeter ki uygun temayı bul ve düzenle. Sanırım sana en uygunu php-nuke.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
portal mı kaldı artık. madem müzik grubunun sitesi olacak şık tasarımlı bir anasayfa kullanın. tartışma ve iletişim için twitter ve facebook hesaplarını kullanın. hem grup daha çok kişiye ulaşır hemde bir çok dertden kurtarır sizi

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Smf yi araştırırsan bulabilirsin hem portal gibi bir anasafası olabiliyor bazı temalarinda hemde forumu. Forum istemiyorsan adece portal istiyorsan joomla olur fakat açığı çok fazla.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Facebook sayfamız var milleti oraya çekmeye çalışacağız zaten sitede sadece müziklerimizi yayınlayıp konserlerimiz hakkında bilgiler vericez birde iletişim bilgilerini ekleyeceğiz forum biraz gereksiz gibi bize forum yerine facebook daha mantıklı. Joomla temaları bulmak biraz sıkıntılı gibi bizim için en iyisi php nuke mi olur şimdi ?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Joomla kur. İyidir Joomla.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Facebook sayfamız var milleti oraya çekmeye çalışacağız zaten sitede sadece müziklerimizi yayınlayıp konserlerimiz hakkında bilgiler vericez birde iletişim bilgilerini ekleyeceğiz forum biraz gereksiz gibi bize forum yerine facebook daha mantıklı. Joomla temaları bulmak biraz sıkıntılı gibi bizim için en iyisi php nuke mi olur şimdi ?

Eğer öyleyse senin için en iyisi ama eennnnnnnn iyisi wordpress tir hızlı kolay güvenilir. arkadaşında dediği gibi uygun temayı bulursan yada wordpress tema konusunda uzman birini bulursan sana istediğin şekilde bi site yapılabilir. wp olduğunu anlamazlar bile. bu konuda dmry.net aşmış kişiliktir...

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Peki wordpress deneyeceğim tekrar ama buna tema lazım siyahımsı gibi veya siyah müzikle alakalı güzel bir tema bilen varmı ?

Ve wordpress in hangi sürümünü önerirsiniz tema olanağı çok olan

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
OOoOOoOO sende işin cıvığını çıkartma genç. google amcaya wp teması diye yaz binlerce tema çıkacaktır karşına siyah olanıda aralarından seç bi zahmet....

Reaksiyon puanı
189
portal mı kaldı artık. madem müzik grubunun sitesi olacak şık tasarımlı bir anasayfa kullanın. tartışma ve iletişim için twitter ve facebook hesaplarını kullanın. hem grup daha çok kişiye ulaşır hemde bir çok dertden kurtarır sizi

Kesinlikle...

Ayrıca hazır tema kullanmanız iyi olmaz çünkü yarın bir gün o temayı başka yerde de görebilirsiniz. En güzeli adam gibi bir site tasarlatıp kullanmak. Hele ki müzik grubu için olacaksa sade ve şık bir tasarım şart. Öyle hazır sistemlerle ve hazır temalarla olmaz bence...

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sayın cgrszone ben çok fazla anlamıyorum tasarlamasından ilk önce bi tane script kurup denemek istiyorum olmazsa sonra tasarlamaya çalışcaz bunun için sizce hangisini kurayım wordpress kurcam ama bloga benziyor daha çok zaten öylede php nuke ile wordpress arasında kaldım.

Reaksiyon puanı
189
Tasarlayın demedim zaten yukarıya bakın "tasarlatıp" yazdım. Bu işi profesyonelce yapan birine istediğinizi tasarlatıp daha iyi ve daha profesyonel bir siteye sahip olabilirsiniz. Çünkü saçma sapan bir site sizin o işi pek de ciddiye almadığınız imajı çizebilir. Wordpress'in zaten ana amacı blogdur o yüzden de blog'a benzemesi çok normal.

Bunun için Joomla tercih edilebilir ama yine tasarımı özel yapılması (hazır tema kullanılmaması) kaydı ile.

PhpNuke açıkları fazla olan bir sistem. Sitenize 3-5 gün sonra index basabilirler.

Ayrıca "denemek istiyorum" demenizden hiç bir şey anlamadım. Denemek istediğiniz şey nedir? Site ya açılır, ya açılmaz. Neyin denemesi bu?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yani bir script kurup daha sonra olmazsa beğenmezsek script ı kaldırıp tasarlatırız demek istemiştim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
şüphesiz özel yapım tasarım kullanmak bu işi yapmanın en doğru yolu. ancak maddi açısından değerlendirince düşük bütçeli projelerde themeforest.com gibi sitelerden bir tasarım alıp kullanmakda geçici bir çözüm olabilir. en azından portal forum gibi şeylerden daha doğru olacaktır.

işleri kolaylaştırmak açısından yönetim paneli için wordpress kullanılabilir.

bu amaca yönelik themeforest temaları ise burada

ben band kelimesini kullandım arama için artist, music gibi kelimelerlede yakın sonuçlar alınabiliyor.

er4y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ben bu tür index , wp temalarla falan aram iyididir satığımda oldu sana bir tane yaparım beğenirsen koyarsın ?

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ederim herkese ama wordpress kurun dediniz kurdum ücretsiz Pendulum bir temada buldum yükledim siteye ancak bu temanın demosu ile benim siteye yüklendiği halinin bir alakası yok anlamadım ben bu işi. Ne dandik birşey bu wordpress. php-nuke kursam bundan basitti. Bu wordpres te ana menü nasıl ekleniyor sadece Ana Sayfa sekmesi var mesela iletişim kısmı falan nasıl ekleniyor mp3 player nasıl eklenir bilen biri varmı ?