Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portal 1, Orange Box ile gelmişti biraz oynadım ama sarmadı beni. Duvarlara portal falan açıp içinden geçiyosun. İlk başlarda güzel ama sonraları bildiğin baş dönmesi yaşattı ve sildim. Portal 2 yi almayı düşünmüyorum açıkçası. Ama zevk meselesi tabi Portal 1 i beğendiysen ikinciyi alabilirsin.
Açıkcası oyunu ilk gördüğümde bu ne dedim ancak oynadıkca insana hırs yaptırıyor. Kimi yerini çok basit geçerken kimi yerinde insan baya bi zorlanıyor. Oyundaki amaç eşyaları doğru yere yerleştirerek kapıyı açmak ve diğer bölüme geçmek ama bunlar söylendiği kadar kolay olmayabiliyor. Yinede ilk defa oynamama rağmen bitirmem fazla uzun sürmedi.
Bulmaca,zeka oyunu.Elinizdeki bir silah,alet ile duvarlarda kapılar açıp oradan oraya atlayarak seviye geçiyorsunuz.
20 bölüm var.Bi de parti yapıyosunuz en sonunda
"The cake is a lieeee"
O kadar zevkli bir oyun ki oyunu 2-3 kere bitirdim ve hala girip gereksiz sonsuz döngüler oluşturuyorum Tabi bir süre sonra bide bulantısı olabilir Eğer oynamadıysan mutlaka oyna derim.
Benimde bi sorum olucak, oyunu indirdim fakat oyuna giriyorum menü felan var oyuna başladıgımda siyah ekran kalıyo öyle. print screen e basıp paintte yapıstırınca görüntü var aslında. Bunu nasıl düzelticem ben? Hertz olayı felan diyolar ama tam yapamadım ayarı. Ekran kartı; tümleşik intel g33/g31 express, monitor : samsung syncmaster 226nw . Yardım edebilecek varmı?
Oyunu oynayacaklar Türkçe oynasın çok zevkli oluyor özellikle çoğu bölümü komik geldi bana suan do not enter yazıları içinden büyük bir merkeze geldim zıplama jeli filan var.
adam öldüreceksin vay efendim aksiyon yaşayacaksın falan sanma sadece 2 tane geçiş kapısı açıyorsun ve bir yerlere geçmeye çalışıyorsun ben pek tat almadım.
Bi arkadaş da paylaşmıştı.Portal hakkında bir video.Güzel olmuş
Sonsuz döngü
[video=youtube;3L-rrkyvApU]http://www.youtube.com/watch?v=3L-rrkyvApU[/video]
pek bir aksiyonu yok o yönden bazılarınız sevmiyebilirsiniz ama oyun harika bence bir yerden sonra beyin fonksiyonlarını durduruyor zaten garip bir şey