Polis dayağı şoku! Polisten babaya çocuklarının gözü önünde öldüresiye dayak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Noderatörü göreve davet ediyorum!!
Canını banımız için ortaya koyarak üç kuruşa Fatih gibi bir ülkede!!!!görevini ifa etmeye çalışan güvenlik birimlerine yapılan hakaretleri kınıyorum ve diyorum ki bir kab ancak içindekini sızdırır misk varsa misk kazurat varsa kazurat özellikle bu olayı fırsat bilerek ağır hakaret edenlere aynı hakaretleri iade ediyorum
Kişinin önceden polise saldırması belki hakareti kışkırtması vardır ve video ondan sonra kayda girmiştir.
Devlet memuruna hakaret bir suçtur sitede yayınlanırsa basın aracılığıyla işlenmiş sayılır ki site kapatılır yöneticileri ceza alır.
ben enişte olduğum halde yaptığım bir kazada öyle açılan bir telefonla bir mahalle üstüme yürütülmüştür hemde ilçemizde hemde eniştelerine...
hayır hiçbir olay size hakaret etme hakkını vermez
sayın moderatör hakaret içeren yorumları siliniz sahiplerini uyarınız veya konuyu site bölümüne taşıyalım

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Diyelim ki Polisin dövdüğü adam Polise saldırdı... Küfür etti, polisi tahrik edecek bir takım hareketlerde bulundu...

Polis keyfi davranamaz...
Polis provokasyon karşısında nasıl davranacağını bilmeli her hal ve şart altında soğukkanlılığını koruyabilmeli.
Ağır psikolojik şartlar altında soğukkanlılığını koruyup doğru kararlar veremeyen adam zaten polis olmamalı...

Polise saldırdı diyelim, polis zaten görev öncesinde ve görev içinde hizmet içi eğitimler ile kendini savunma eğitimi almıştır.
Polis kendisine yapılan saldırı karşısında, kendisini ve "saldırganı" korumakla görevlidir, saldırganı dövmekle değil...

Adam polise saldırdı diyelim, tek bir polis bilemedin iki polis adamı çok rahat etkisiz hale getirip kelepçeyi bileğine takabilir.
7-8 polis bir adama karşı meydan dayağı atamaz bunun savunulacak bir yanı yok...

ilkeli olacaksınız...
İlkeli insan doğru ve gerçeklerin yanında olur,
bizdencilik, hemşehricilik, cemaatçilik, adam kayırmacılık yapmaz...

o dayak yiyen adam tepeden tırnağa suçlu dahi olsa ceza kesmek, kontrolden çıkıp orada adamı linç etmek devletin verdiği görev ve yetkiyi kötüye kullanmaktır.

Provokasyon karşısında, saldırı karşısında, küfür karşısında ya da daha değişik tahrikler karşısında soğukkanlılığını koruyamayacak adam polislik yapmayacak...

farazi konuşuyoruz...

o dayak yiyen adamın yaptığın davranış her ne ise onu bu polislerin amirlerinden birisi yapmış olsa bu polisler yine kontrolden çıkıp amirlerini bu şekilde dövebilirler miydi?

Amirin, üstün karşısında kendini tutmayı bilebiliyorsan, başkaları önünde de kendine hakim olmayı bileceksin...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
rlbruz 46 kardeşim yazdığımı anlamamışsın yine yapılan tasvip edilemez tuzak dahi olsa ki öyle görülüyor bu bazılarına içlerindeki kini kusma hakkını vermez burada olduğumuz sürece bu tür hakaretlere karşı çıkarız

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
benim verdiğim vergiyle sözde benim güvenliğimi sağlamak için görevlendiriliyorlar asıl tehdit bunlar böylelerini direk kazığa yönlendireceksin tadına baksınlar !!!

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
rlbruz 46 kardeşim yazdığımı anlamamışsın yine yapılan tasvip edilemez tuzak dahi olsa ki öyle görülüyor bu bazılarına içlerindeki kini kusma hakkını vermez burada olduğumuz sürece bu tür hakaretlere karşı çıkarız
aslında videodaki görevini en doğru şekilde yerine getiren ülkemizin gururlu polislerinden temiz bi sopa yeseydin düşüncelerin değişebilirdi

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyi de olduresiye dovuldu diyolar adamda cizik bile yok. polisler kadin bile olsa yuzunde iki uc belli cizikler olurdu herhalde :P provakasyon kokusu var biraz. tabi aslini bilmeden bisey demiyim de .

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendini birsey sanan memurlar bir gercegi iyi anlamalidirlar. Sectigi meslekten dolayi gelip milletin basina kral olmayin. Sende aile babasinin bende.

Orda polis uniformasi giymis teroristlerden baska birsey gormuyorum maalesef. Zavalli kanunlardan bir cacik olacagida yok. Millet gun gelir adaleti kendi aramaya baslar. Iste o an polis uniformasida kurtarmaz adami.

Adalet sistemine gore memurunda vatandasinda gomleginin dugmesi 6 ay olmadikca ne kadar gelisirsen gelis tasdevri devletinden oteye gidemezsin. Tek memnuniyetim bu teroristlerin milletce topluca protestoya ugramasidir. Adalet sisteminden bir sonuc cikacagini sanmiyorum zira onlarin kendilerine bile hayri yok.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Evet gördüğünüz gibi şahıslar açığa bile alınmadı .

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yorum yazacak arkadaşlar objektif olarak bakmalıdır.buradaki hata polislerin provakasyona düşmasidir.
olayı bir özetleyelim izne gelen bir asker ki bu asteğmen olabilir sivilgiyimli olduğu halde kendisinden kimlik isteyen polise hakaret edip yumruk atmıştır.
velevki bu polisler dayak atmak için fırsat bekleyen sadomasojist sapıklar olsun o üniforma devleti temsil ediyor yani ona hakaret devletedir
sonra adı geçen bu kişi tv lere açıklama yapıyor ben ....çe konuştum diye üstüme saldırdılar ula. ş....... siz fatihte on kişiden ikisi üçü kürtçe bir üçüde yabancı dil konuşur ben de fatihliyim ve lazım evimde kürtçe arabça ve türkçe konuşulur sizlerde gaza gelin bu tür yorumlar yapın olay tümüyle yalan bir diyor hastaneye gidiyorum bir diyor düğünden geliyorum bence yapılacak en güzel şey askeri mahkemede yargılanmasıdır

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İnsan Ailesinin önünde böyle rencide edilirmi ya ( Ailesi olmasada dövmeye hakları yok tabi)...
Oarkadaşın yerinde olmak istemezdin şu yüzden ki ailesi önünde dövülmek düşünke dahi istemem benim şahsen içimden ölene kadar gitmez belki psikolojim bozulup farklı şeyler bile yapabilirim.açıkcası polisleri sevmiyorum.Ne merhamet var,ne Allah korkusu,ne utanması.çok nadir ististanlar hariç...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yorum yazacak arkadaşlar objektif olarak bakmalıdır.buradaki hata polislerin provakasyona düşmasidir.
olayı bir özetleyelim izne gelen bir asker ki bu asteğmen olabilir sivilgiyimli olduğu halde kendisinden kimlik isteyen polise hakaret edip yumruk atmıştır.
velevki bu polisler dayak atmak için fırsat bekleyen sadomasojist sapıklar olsun o üniforma devleti temsil ediyor yani ona hakaret devletedir
sonra adı geçen bu kişi tv lere açıklama yapıyor ben ....çe konuştum diye üstüme saldırdılar ula. ş....... siz fatihte on kişiden ikisi üçü kürtçe bir üçüde yabancı dil konuşur ben de fatihliyim ve lazım evimde kürtçe arabça ve türkçe konuşulur sizlerde gaza gelin bu tür yorumlar yapın olay tümüyle yalan bir diyor hastaneye gidiyorum bir diyor düğünden geliyorum bence yapılacak en güzel şey askeri mahkemede yargılanmasıdır

Savunduğun şeyin elle tutulur bir yanı olsun!

Polis' yumruk mu atmış! 2 polis çok rahat o adamı etkisiz hale getirir eline kelepçeyi takardı...

Sokak ortasında 7-8 polisin bir adama meydan dayağı atma hakkı HİÇ BİR ŞART ALTINDA YOK!

İsterse adam o polislerin alayının anasına küfür etsin yine de polislerin o şekilde adamı DÖVMEYE HAKKI YOK!

Eğer bir yerde buna göz yumarsanız yarın sizi polisler hiç suçunuz olmadığı halde evire çevire döver!

Sonrada BANA KÜFÜR ETTİ BANA YUMRUK ATTI Der.. Hiç bir şahit bulamazsınız kalırsınız yediğiniz dayakla!

Bu ahmet, mehmet meselesi değil bu İLKE MESELESİ...

Kimse o adamı savunmuyor! O adamın yaptıkları bizi ilgilendirmez!

Toplumu ilgilendiren POLİS'in vatandaş karşısında göstermiş olduğu tepkidir!

En ilkel insanlar bile 7-8 kişi 1 adama saldırmaz!

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eğer biri devletime başkaldırırsa ......devletin bekanı için kardeş kanı dahi mübahtır konuyu o minvale taşımayalım o yöre halkına benden fazla yakın yardımcı değilsiniz o kişinin arbede sonrası açıklamalarını bir dinleyin eğer o açıklamayı çevre duysaydı meydan dayağıda yerdi
polisler haklı demiyorum provakasyona alet olmuşlar ama çeken ... de dayak yedim diyen ... de ....dir benim devletime kalkan el kırılır kalkan baş koparılır devletin bekası içinde gereklidir.
o şer...siz fatihi dolaşsın küçük pazar haydar kadınlar pazarı kürtçe en fazla konuşulan dildir kime ne yapılmış gelinimkürtçe eşim arabça konuşur yengem keza kim yasaklamış sadece gelen misafirlerde tercüman kullanırız onların dertlerinin de içindeyim ama bir hainin oyununa gelip devletimi ezdirmem

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bazı insan lar neden bazı gurup şahıs ve kurumların yaptıgi yanlış şeyleri kutsuyorlar anlamış değilim.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
eğer biri devletime başkaldırırsa ......devletin bekanı için kardeş kanı dahi mübahtır konuyu o minvale taşımayalım o yöre halkına benden fazla yakın yardımcı değilsiniz o kişinin arbede sonrası açıklamalarını bir dinleyin eğer o açıklamayı çevre duysaydı meydan dayağıda yerdi
polisler haklı demiyorum provakasyona alet olmuşlar ama çeken ... de dayak yedim diyen ... de ....dir benim devletime kalkan el kırılır kalkan baş koparılır devletin bekası içinde gereklidir.
o şer...siz fatihi dolaşsın küçük pazar haydar kadınlar pazarı kürtçe en fazla konuşulan dildir kime ne yapılmış gelinimkürtçe eşim arabça konuşur yengem keza kim yasaklamış sadece gelen misafirlerde tercüman kullanırız onların dertlerinin de içindeyim ama bir hainin oyununa gelip devletimi ezdirmem

yazdıklarını okudum olayları başka taraflara çekmeye çalışıtğını görüyorum
sonuç olarak bir önceki mesajımda ısrarcıyım.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Devletin bekası için...

Devlet bu bahsettiğin, üç beş çapulcu devlete küfür etti diye devlete zeval gelmez!

İkincisi kimse kendisini devlet yerine koymasın!

Türkiye çok çekti DEVLET BENİM zihniyetinden...

Üçüncüsü Halk Devlet için değil Devlet Halk için vardır! Kutsal olan Devlet değil Devletin Hizmet Etmekle yükümlü olduğu İnsandır...

Devlet insan yapımıdır! İnsan Allah'ın yaratılmışların en şereflisi olarak dünyaya gönderdiği varlıktır. Dünyadaki tüm nimetler Allah tarafından İnsanlar için yaratılmıştır.

Devletin görevi de İNSANI EN İYİ ŞEKİLDE, ADİL BİR ORTAMDA, İNSAN ONURUNA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE YAŞATMAKTIR...

Kendisini devlet yerine koyan adamların sokakta insanları dövmesi DEVLETİN BEKASI İÇİN OLAMAZ!

Fatih döneminde çıkarılan KARDEŞ KATLİ fetvası için şimdi ben de kendi kardeşimi mi öldüreyim!

Onun sınırı bellidir, Taht kavgasını önlemek için yapılmıştır!

O fetvaya dayanarak devlete küfür edenin, devlete isyan edenin, kafasını vuramazsın!

En fazla Yargı Önüne çıkarırsın, Hakim Yasalar ne öngörüyorsa o cezayı verir olay biter.

Yok öyle slogan atıp yok kafasını koparırım, yok elini bacağını kırarım!

Senin HZ. ÖMER Adaletinden anladığın bu mu?

İslam'da adalet bu kadar ucuz mu?

Padişah'ın bile boyunun kıldan ince olduğu ADALETİ sen bir kenara it, KENDİ ADALETİNİ KENDİN YARAT, KENDİN YARGILA, KENDİN CEZA KES!

Hem devletten bahsedeceksin!

Devlete küfür ediyor diye Celalleneceksin!

Sonra da Devleti Devlet Yapan YASAMA Yetkisini bir kenara atıp KENDİ YASALARINI yaratıp, KENDİ CEZALARINI Keseceksin!

Bura TEXAS'mı?

KANUNLAR niye var?

Kanunlar sadece bana mı kanun?

POLİS'e Kanun yok mu?

Savunulmayacak şeyi savunmayın!

Hele bunu DEVLETÇİLİK, gibi ya da diğer türlü Kutsal Değerlerin Arkasına Sığınıp hiç yapmayın...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anlamamktaki israrını anlamanın imkanı yok ayıpo olmasa ingilizce olarak cevaplayacağım birdaha yazayım bu son artık anlamazsan bu IQ problemidir ki benim yararım dokunmaz.
polis insandır onu bu derece öfkelendiren nedir...durup dururken mi olmuştur...kameraya çeken backroundunu niye çekmemiştir.5n1k programında açıkça ajitasyon ve kışkırtma yapmış benim etnik kökenimden ötürü saldırdılar mahiyetinde açıklama yapmıştır.Fatihi bilmiyorsan sana nasıl anlatayım esas fatihli az kaldı halk her milletten her dinden karışık bazı bölgelerde arap kürt bazı bölgelerde çeçen bazılarında laz var yaptığı açıklamalarla zülüm gören aile babasını değil bir teröristi canlandırmıştır
gerek islamda gerek Türk örf ve ananelerinde fitneye yer yoktur fitne katl den eşeddir katleden bir kişiyi katleder fitne birçok kişiyi götürür.
Siyasi görüş olarak oligarşik uygulamalarada oligarşiyede karşıyım burada problem çakallıktır.
yani polis provakasyona geldiği için hatalıdır ama o terörist bozuntusu ailesini kullanarak ajitasyon yapmıştır buda şeref noksanlığındandır

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Devletin bekası için...

Devlet bu bahsettiğin, üç beş çapulcu devlete küfür etti diye devlete zeval gelmez!

İkincisi kimse kendisini devlet yerine koymasın!

Türkiye çok çekti DEVLET BENİM zihniyetinden...

Üçüncüsü Halk Devlet için değil Devlet Halk için vardır! Kutsal olan Devlet değil Devletin Hizmet Etmekle yükümlü olduğu İnsandır...

Devlet insan yapımıdır! İnsan Allah'ın yaratılmışların en şereflisi olarak dünyaya gönderdiği varlıktır. Dünyadaki tüm nimetler Allah tarafından İnsanlar için yaratılmıştır.

Devletin görevi de İNSANI EN İYİ ŞEKİLDE, ADİL BİR ORTAMDA, İNSAN ONURUNA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE YAŞATMAKTIR...

Kendisini devlet yerine koyan adamların sokakta insanları dövmesi DEVLETİN BEKASI İÇİN OLAMAZ!

Fatih döneminde çıkarılan KARDEŞ KATLİ fetvası için şimdi ben de kendi kardeşimi mi öldüreyim!

Onun sınırı bellidir, Taht kavgasını önlemek için yapılmıştır!

O fetvaya dayanarak devlete küfür edenin, devlete isyan edenin, kafasını vuramazsın!

En fazla Yargı Önüne çıkarırsın, Hakim Yasalar ne öngörüyorsa o cezayı verir olay biter.

Yok öyle slogan atıp yok kafasını koparırım, yok elini bacağını kırarım!

Senin HZ. ÖMER Adaletinden anladığın bu mu?

İslam'da adalet bu kadar ucuz mu?

Padişah'ın bile boyunun kıldan ince olduğu ADALETİ sen bir kenara it, KENDİ ADALETİNİ KENDİN YARAT, KENDİN YARGILA, KENDİN CEZA KES!

Hem devletten bahsedeceksin!

Devlete küfür ediyor diye Celalleneceksin!

Sonra da Devleti Devlet Yapan YASAMA Yetkisini bir kenara atıp KENDİ YASALARINI yaratıp, KENDİ CEZALARINI Keseceksin!

Bura TEXAS'mı?

KANUNLAR niye var?

Kanunlar sadece bana mı kanun?

POLİS'e Kanun yok mu?

Savunulmayacak şeyi savunmayın!

Hele bunu DEVLETÇİLİK, gibi ya da diğer türlü Kutsal Değerlerin Arkasına Sığınıp hiç yapmayın...

her kelimesine katılıyorum.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
http://www.dipnot.tv/32834/FATiHTE-...Nc-YAsADiKLARiNi-CuNEYT-oZDEMiRE-ANLATTi.aspx

1.48-4.40 dakikalara dikat edelim.
bizler faşist baskıları birebir yaşayan bir kuşaktan geliyoruz.bu olayların birebir katmerlisini yaşayanlardanız ama burada puzzlenin bazı parçaları eksik buna dikkat polis asker dövrse kıyamet kopar ülke çapında sıkıntı olur olmamış bu olaya sahip çıkan siyaside yok.Bu olayda eğer kişinin soyu vurgulanmasa benim vereceğim tepkide sizler gibiydi ancak orası benim doğup büyüdüğüm yer arkadaşlarımızın yanımızda öldürüldüğüyer ama şimdi her meslekten her milletten kişiye raslamak mümkün polisin yaptığını onaylamak mümkün değil ama bu olayın arkasındaki gerçekleri araştırmak lazım inandırıcı değil