Polis dayağı şoku! Polisten babaya çocuklarının gözü önünde öldüresiye dayak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
polisten-babaya-cocuklarinin-gozu-onunde-olduresiye-dayak-2369259.Jpeg

Polis dayağı! Ailesinin ve çocuklarının gözü önünde dövdüler!

Fatih’te, ailesiyle birlikte aracıyla seyreden sürücü ile polisler arasında yol verme tartışması yaşandı. Olay yerine gelen onlarca polis, eşinin ve çocuklarının gözleri önünde şahsı öldüresiye dövdü. Eşinin yalvarmasına aldırış etmeyen polisler, yerde yatan şahsa tekme ve kemerlerle vurdu.
Olay, Fatih’te önceki gün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; sokakta seyreden polis otosu, karşıdan gelen araca yol vermiş gibi yapıp aracın önünü kesti. Otomobilde eşi ve çocukları bulunan sürücü ile polislerin arasında yol verme tartışması yaşandı.
POLİS DEHŞETİ SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülere göre; polisler tartıştığı şahsa önce vurmaya başlıyor. Bu sırada olay yerine çok sayıda resmi polis yığılıyor. Polisler, sürücünün eşinin çırpınışlarına aldırmadan şahsı yere yatırıp dövmeye başlıyor. Hızını alamayan bazı polisler ise kemeriyle yerde yatan şahsa vurmaya devam ediyor. Ayağa kaldırılan sürücü önce tenha bir yerde, ardından da polis aracında dayak yemeye devam ediyor. Polisler, baygın bir halde yatan şahsın yardımına gelen esnafları da olay yerinden uzaklaştırıyor. Eşi ve çocuklarının gözleri önünde dayak yiyen şahıs, polis aracına bindirilerek gözaltına alınıyor.
Bu arada, olayı doğrulayan mahalle esnafı, basın mensuplarına konuşmaktan kaçındı.

Beş polis açığa alındı
İstanbul Valiliği, Fatih'te bir kişinin öldüresiye dövülmesiyle ilgili 5 polis memurunun açığa alındığını açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada, "Fatih ilçesinde bir vatandaş ile emniyet görevlileri arasında çıkan tartışma sonucunda çıkan olayla ilgili 5 emniyet görevlisi açığa alınmış olup, haklarında soruşturma başlatılmıştır." denildi.

BU HABERE SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
milliyet.com.tr okurlarının duyarsız kalamadığı bu dayak görüntüleri ve haberine sosyal medyada da tepki yağdı.
Fatih’te eşinin ve çocuklarının gözü önünde evire çevire dövülen baba ile ilgili görüntülerin yer aldığı haber, sosyal medyada yankı uyandırdı.
Twitter'da olayla ilgili yer alan mesajların bazıları şöyle:

ersinsaglamer ?@ersinsaglamer
Polisin Ailesinin önünde vatandaşa çetesiyle dalması hususunda bir yasa falan yoksa,bu başıbozuk sürüye bir an önce dur denmeli...

Rasih Yılmaz ?@rasihyilmaz
İçişleri bakanı istanbul valisi ve emniyet müdürü çocuklarının önünde 1 babayı döven polislere en ağır cezayı vermezse vahşete ortaktır

mehmet kamış ?@mhmtkamis
Kim zalimlik yapıyorsa, hukuku çiğniyorsa mutlaka hak ettiğini bulmalı.Bu dayağı atan polislerin nasıl cezalandırıldığını bilmek istiyoruz

Hüseyin Yılmaz ?@oncekelam
Sakın kimse, Devlet zarar görür, üzerine daha fazla gitmeyin demeye kalkışmasın. Babam olsa kırarım!..

Emre Uslu ?@EmreUslu
Huseyin Capkin heman simdi bir ACIKLAMA yapmali. Bu serefsizliktir NOKTA..

Melda Onur ?@meldaonur
Polis bugün yeni coplarını tanıtacakmış, basın toplantısıyla... Zaytung haberi değil yani!

ERKAN AKKUŞ ?@erkan_akkus
Fatih'te çoluğunun, çocuğunun, karısının gözleri önünde 10 kişi bir adama dalan polis beyler!! 10 kaplan gücündesiniz bravo sizlere!!

Köksal Akpınar ?@KoksalAras
Elleriniz kırılsın!.. Çocuklarının ve eşinin gözüönünde nasıl döversiniz. Aldığınız eğitime de size de yazıklar olsun.

Kaynak

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kısa zamanda böylelerinden kurtulunmasını diliyorum. :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
HaberTürkte gördüm şimdi videosunu , fatihe sürekli gidip gelen bi insanım akrabalarım oturduğu için , şurda elemanların yüzünü tespit etsem denk gelince saldırmayan adam değildir , öldürene kadar dövüceksin bunları , bi adama zevk için karısının çocuğunun önünde dayak atmak ne demektir nasıl bi vahşettir . üniformasına güvenip özgüven sahibi olan karaktersizler ..

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu adamların hepsinin önce açıga alınması sonra aynı şekilde meydan dayagı yemeleri lazımki anlasınlar , noluyo karısının çocugun önünde adamı yatırıp 8 9 kişi saldırmak

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu olayı bu mesleği karalarcasına düşünmek yanlış olur ancak, bu rezalet insanın karakteri ile alakalı. Polis alımlarında ipten saptan serserileri alırlarsa böyle olur. Yazık gerçekten. Bari çoluk çocuğunun önünde bunu yapmasalarda. Adam gerçekten tamamen haksız olsa bile bu şekilde olmamalıydı.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Polise saldıran biz olsak anarşist terörist oluruz.Kaç sene yatarız?Ama tam tersi olunca hiç bir şey olmuyor.Bir bayanı döven polislerin tayini İstanbul'a çıkan bir memlekette yaşıyoruz.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Elbet vardır polisin bir bildiği. Polis durduk yere saldırır mı hiç arkadaşlar o adam mutlaka bir suç işlemiştir dimi (!)

Reaksiyon puanı
10,315
polis zırhıyla magandalık yapan haysiyetsiz herifler açığa alınmış.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elbet vardır polisin bir bildiği. Polis durduk yere saldırır mı hiç arkadaşlar o adam mutlaka bir suç işlemiştir dimi (!)

ne yani sen suç işlesen aynısını sanada yapsalar hoş olurmu? kanun var nizam var alırsın götürürsün adliyeye. lütfen kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun karısı ve çocuğunun önünde ayıp yahu..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Polisin dövdüğü asker ilk kez konuştu

Fatih'te polislerin sokak ortasında dövdüğü sürücü yaşadıklarını anlattı.

120620_polis_dayak_konustu.hlarge.jpg

ntvmsnbc

İSTANBUL - Fatih'te, polislerle yaşadığı yol verme tartışması yüzünden, eşi ve çocuklarının gözü önünde feci şekilde dövülen sürücü Ahmet Koca yaşadığı dehşet anlarını bir televizyon kanalında anlattı.

Sol gözünün mor olduğu gözlenen ve asker olduğu öğrenilen Koca şunları söyledi: "Panik halindeydim, 'hamile kadın var' dedim, 'hastaneye yetişmem lazım yol verin' dedim. Banane dediler, elime vurdular iteklediler. Nefes aldığım zaman bile ağrılarım oluyor. Hastaneye gittim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Çıplak halde karakola geldim, su bile vermediler, Allah rızası için dedim. 'Ben askerim, bana karşı biraz saygılı olun' dedim. Aralarından biri 'benim dayım Genelkurmay yardımcısı' diyerek dalga geçti."

"Keşke 5'i değil de hepsi açığa alınsaydı. Memurlar istifa etmeli" diyen Koca, her sokakta kamera olması gerektiğini söyledi.

[SDNTV]http://video.memurlar.net/files/5165.flv[/SDNTV]

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ne varsa o üniformada Türkiye'de giyen asar keser oluyor nedense.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Sokak ortasında 8 kişi üzerine çullanmış adamın hemde çocugunun önünde bunun için ne gerekçe gösterilirse göstersinler haksızlar

Reaksiyon puanı
10,315
Tabi polisin görevi suç işleyeni dövmek zaten di mi!

ne yani sen suç işlesen aynısını sanada yapsalar hoş olurmu? kanun var nizam var alırsın götürürsün adliyeye. lütfen kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun karısı ve çocuğunun önünde ayıp yahu..

arkadaşlar sanırım siz [MENTION=20926]checkirge[/MENTION]'yi yanlış anladınız. arkadaş bir ironi yapmış. cümlesinin sonuna koyduğu (!) işaretinden bunu anlamalıydınız.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bu olayı bu mesleği karalarcasına düşünmek yanlış olur ancak, bu rezalet insanın karakteri ile alakalı. Polis alımlarında ipten saptan serserileri alırlarsa böyle olur. Yazık gerçekten. Bari çoluk çocuğunun önünde bunu yapmasalarda. Adam gerçekten tamamen haksız olsa bile bu şekilde olmamalıydı.

ben de senin gibi düşünmek istiyorum ama bu olaysa sekiz polis var ve sekiz polisten sıfır tanesi sağduyulu yaklaşıyor olaya.

yani teşkilatın içindeki sağduyulu polis yüzdesini bulmak istersek

8 polisten 0 tanesi sağduyulu davranırsa
100 polisten x tanesi sağduyulu davranır

durum vahim.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İnsan Ailesinin önünde böyle rencide edilirmi ya ( Ailesi olmasada dövmeye hakları yok tabi)...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Hiç bir vasfı olmayan adamı bir anda polis yapıp cebine 1800 lira beline de tabanca koyarsanız ne oldum delisi olur...

Avrupa oranlarına göre Polis Kadrosu ülkemizde çok yetersiz. Devlet bu açığı kapatmak için sürekli çok sayıda polis alıyor.

Ama bu kadar çok sayıda polisi bu kadar hızlı bir şekilde alınınca da işte ortaya böyle durumlar çıkıyor.

Polislere psikoloji testleri uygulanmalı, psikolojilerine göre görevler verilmeli, olur olmadık adamları beline silah verip halk ile karşı karşıya getirmemeli devlet.

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haberi okudum her zaman ki durumlar dedim ama vidyoyu izleyince şok oldum gerçekten... Bu nasıl ülke bu nasıl yaşam anlamıyorum. Vatandaş suçlu veya suçsuz bu kadarda olmaz ya... Şimdi o vatandaşı öldüresiye döven polislerden o an kim kurtaracak ki ! Polisi arayasan zaten ordalar ve vatandaşı öldüresiye dövüyorlar...

Yemin billah ediyorum karşıma bu şekilde polis(ler) çıksın onun jopunu sokacağım yeri biliyorum.

Terör örgütü böylelerini öldürse inanın içim sızlamaz. Polis değil bunlar...

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
inşallah göstermelik olmaz bu açığa almalar görevden alındıklarıda medyaya açıklanmalı ve neyse tck göre çete halinde adam dövmek ondan yargılanmalılar

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teroristler aciga alinmis!!. Polislere ayri bir sempatim vardir oteden beri ama, yine oteden beri sahit oldugumuz bu tur haberlerden dolayi sempatim hizli birsekilde kaybolmaya basladi. Hatta bir kismini tipki bu videodakiler gibi artik teroristlerle ayni kefeye koyuyorum ve adlandiriyorum. Hemen hemen her ay ozellikle sivil polislerin terorune iliskin haberlere simdi unifromali teroristlerinkilerde eklendi. Ordaki 7-8 tane adamin! sectigi polislik mesleginden dolayi vatandasa karsi kanunlarca kayirilmasininda onune gecilmelidir. Kanunlar vatandasi polislere karsi koruyamiyor. Her seferinde vatandas, ya karakolda ya mahkemede polislerle olan meselelerinde geri adim atmak zorunda birakiliyor. Goruntulere gore teroristler sadece dagda degilmis. Ortada suc unsuru yoksa vatandasinda 1 dugmesi 6 ay degerinde olmali!!!!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar bunlar medyaya yansıyanlar...

Türkiye'de terörün bitmemesinin bir nedeni de özellikle bir dönem doğu bölgelerde görev yapan Asker-Polis bilhassa Jitem olarak kendinisi adlandıran devletin bir var deyip bir inkar ettiği kurum...

Bu kişiler doğuda suçlu suçsuz demeden halk üzerinde çok baskı yaptılar.

Çok faili meçhul cinayet işlendi.

Gece evi basıp adamı ailesinin önünde döve döve götürdüler, o adam bir daha eve gelmedi...

Yıllarca babasız büyüyen çocuk otomatik olarak devlete düşman kesildi.

Doğuda devletimiz ne yazık ki yok...

Bölge az gelişmiş bir bölge olduğu için devlet orada polis-asker-öğretmen ve imamdan ibaret...

Polis ve Askerden baskı gören halk öğretmen ve imamı da ajan gördü...

O bölgenin halkında suçlu olanlar yok muydu?

Elbette vardı hem de binlerce vardı.

Ancak suçluya cezayı mahkeme verir, polis asker kafasına göre adam dövüp, adam öldürmez.

Şimdi düşünün şehirlerimizde böyle olaylar olduğunda nasıl bir anda gündem oluyor, oysa o bölgede bunlar yıllarca yaşandı. Halk bu adamlar yüzünden devlete karşı düşman kesildi.

Zaten bölge halkı cahil, eğitimsiz, karşısına ben devletim diye çıkanlar da onlara devlet gücünü sürekli baskı aracı olarak kullanınca olaylar nerelere geldi...

Günümüzde bunlara daha çok dikkat ediliyor ve bu olaylar gerçekten çok çok azaldı.

Ama yine de bu tür durumların nelere sebep açabileceğini her zaman akılda tutmak gerek.

Polis Jandarma Asker her neyse bunlar ceza makamı değildir. Hakim bir kişi hakkında suçlu demediği sürece herkes masumdur ve masum olan birine devletin ona verdiği silaha güvenerek kimse ceza kesemez.

Tabi bunları söyleyeceğiz ama bu bir zihniyet meselesi olduğu için değişim çok zaman alıyor.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Esas gündem ne Dağlıca baskını hernekadar 8 şehid verdiysekte amaç tüm askerleri katletmekti zor kaçtılar.
Yapay gündem de bu olay bir insanı eşinin çocuğunun yanında bırakın dövmek tartışmak dahi yakışmaz
ama
adamın cnn 5n1k programındaki açıklamalarını dinlediniz mi
haaaa jeton yeni düştü günaydın
polisleri savunmuyorum ama adam tam manasıyla ajitasyon yapıyor işi kürtçülüğe vurduruyor ben 30 senedir o yörenin içindeyim ve zawa yım
oradaki halkımın bu tür bir sorunu yok benim evimde yöre arabçasıda kırmançide türkçede konuşulur kimse kimseyede müdahale etmez hemen yumurtladı kürtçe konuştum ondan... hayır sen bilinçli olarak tahrik ettin onlarda zokayı yuttu şimdi ker.anenin namusunu kurtarmak için beşini bir süreliğine uzaklaştırırlar mahkemede beş on sene sürer
bence sazan gibi atlamanın alemiyok bakalım altından ne çıkacak

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] nerelisin bilmiyorum ama bizim oraları iyi bildiğin kesin ama bu olaylar hala orda yaşanmaya devam ediyor. Tabi devlet kendi vatandaşını insan olarak görmedik ten sonra ona yapılan her şeyi mubah olarak görüyor.350 kişilik ceza evlerine bin kişi yerleştirmek kimlik soran polise sizin kimliğinizi görebilirmiyim diyen vatandaşı öldüresiye dövmek ve daha bu foruma konu olmuş niceleri var.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nedense benim sayfamda tam açılmıyor cevapları kontrol edemedim.Vatandaşın açıklaması var buram buram provakaskon kokuyor.Polisin yaptığı kesinlikle kabul edilemez ama kışkırtıcı davranışlardsa kabul edilemez.İyi kurgulanmış bir tezgah.Fatihimiz bir avrupa devleti niteliğinde her milletten insan var poliste insan onu zivanadan çıkaracak püf noktayı herhalde keşfetmiş eğer adam hiç yokken durdurulmuş döğülmüşse o zaman bu polislerde psikolojik sıkıntı vardır.puzzlede eksik bir parça var onu bulamıyorum adam bu olayı özellikle tezgahlamış açıklamalarından belli kelime kelime izledim.
faşizme polis devletine kesinlikle karşıyım sadomasojist eylemlerede ama burada bekleyip görmemiz lazım altından ne çıkacak

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanı vatandan,polislikten soğutuyorlar. Oysa o polislerin hepsi meslekten atılsa bu ülkede bişiler gerçekten doğru işliyor der insan.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sokak ortasında 8 kişi üzerine çullanmış adamın hemde çocugunun önünde bunun için ne gerekçe gösterilirse göstersinler haksızlar

Tabi polisin görevi suç işleyeni dövmek zaten di mi!

cümlemi nasıl bitirdiğime dikkat ederseniz benin ne demek istediğimi anlayacaksınız. sakin olun saldırmayın

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ağır konuşmak isterdim . Ama zaten anlayan anlamıştır. Bunu yapanlar devletin memuru. Yani ülkede güya insanları korumakla yükümlü insanlar(lafın gelişi insan diyorum çünkü mümkün değil bu caniler insan olamaz!).

Zor tutuyorum kendimi. Söyleyeceğim tek şey ; ülkenin ne durumda olduğu şu videoda apaçık ortada. Bu gün ona yarın bize. Sessiz kalmaya ve bunları sineye çekmeye devam et Türkiyem ! :wink:

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bunlara hiç bişey olmayacak
olay sessiz sedasız kapatılacak
bu ne ilk nede son
birisi olayı tesadüfen kameraya çekmemiş olsaydı ruhumuz bile duymazdı
elbette görevini hakkıyla yapanlar vardır ama neticede güvenliğimiz videodakilere emanet