Polat'ın topuğuna sıkın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Olmuyor anacığım; bir türlü ölmüyor bu adam. Polat Alemdar (Kurtlar Vadisi Pusu/Star TV) işte biliyorsun, mitolojik bir kahraman gibi...

Antik zaman ozanı Homeros anlatır; Aşil isimli delikanlı tanrılar kadrosundan torpilli bir velet olarak dünyaya gelir. Anası onu alır, ölümsüzlük ırmağında yıkar. Adamımıza ne kılıç ne de kargı işler. Zırh gibidir vücudu; bir yeri hariç...

Valide hanım bebeği yıkarken onu ayak bileğinden tutarak sokup çıkarır suya. Topuğun o bölgesine (tıpta da Aşil tendonu olarak geçen yer) değmez anlayacağınız. Aşil oraya aldığı bir ok marifetiyle Hades’in cehennemini boylar sonunda...

O yüzden anacığım; eğer elli metre yakından on küsur adam, üstelik elinizde pompalı tüfeklerle vuramıyor ve elbette öldüremiyorsanız adamı, bir de topuğunu deneyin derim ben. Tanrılardan torpilli Aşil ölür de, senaristten torpilli Polat ölmez mi ola?..

KAYNAK

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yakında sıkarlar merak etme.:)

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu senaryoyu yazanlarda hiç mi akıl yok ya. O kadar adam vuramıyor polatı. Nerdeyse kapatacaktım filmi o zaman. Oha artık dedim yani.. Git gide soğutuyorlar filmi...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok saçmaydı o sahne. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kurtlar Vadisi değil, Saçmalıklar Vadisi mübarek.

Bak AliA, işte böyle bir saçmalığı izliyorsun. :) HIH! :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Saçmalık bu işte. Ne zaman nerede çıkacağı belli olmaz. Vadi de dahildir buna.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kurşunu hiç bitmeyen silahıyla Cüneyt Abi, kızınca kurşun işlemeyen Polat Abi :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Asıl Saçmalık O Bombanın 30 Dakikaya Ayarlanmasıdır :):) Çok Komikti ya 30 Dakka Sonra Adamın nerde Olacağını Nerden Biliyon Alişveriş Merkezine Giderse :):)

Neden Düğmeye Bastığı Zaman Patlamıyorda 30 Dakika Bekliyor

Süper Komediydi Valla

Baştaki Matrix Olayından Bahsetmiyorum Bile!

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
aşil gibi :D
heryeri kutsanmış
bir tek toğu kutsanmamıştır :D
topuğa sıktıktıktan sonra kafasına sıkcasın tek ölüm yolu bu şekilde :D
ama beynini sıyırma ihtimali var gırtlağına sonra kalbine sonra karnına sonra diz kapaklarına
yaşasa bile sakat kalır :D

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
fanatiğiyimdir. fakat bi yere kadar yani . bu kadar saçmalık olmaz ki
her bölümde artık saçmalamaya başladılar. ya senaryoda konu bulmakta sıkıntıları var. yada bunları dizginleyen birileri var. eskiden çok rahat konular olup yazılıyordu ve böyle saçmalıklar olmuyordu. neymiş efendim bi bağ evine git orda kaç bölüm kal adamlar senin görevi bıraktığını sansın. yok böyle birşey. ha birde o kameralara hayranım yani desene tüm türkiye bbg olduk. bırakın senaristler böyle saçmalıkları kendinizi fantastik dizi mi çekiyorsunuz diye düşünüyorsunuz. gerçeklere dönün... gerçekelere... beceremiyorsanızda bırakın yeni senaristler gelsin. sonuçta türkiyenin gündemine senaryo yazmak kolay.. yeterki gerçeklerden oluşan fantastik olmayan şeyler yazılsın.

hakndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben severim kurtlar vadisini ama o sahneyi görünce ki hele adamlar pompalıyla ateş ediyorlar vuramıyorlar yok artık deyip kapattım. :wink: