Polat Helvacı'nın İstifasını İstedi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, bir basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu. Polat, konuşmasında "Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya ve Mehmet Eşkinat'ı istifaya davet ediyorum" dedi.

İşte Adnan Polat'ın konuşmasından önemli satırbaşları:

"Kul hakkı yemekten utanırım ilahi adalete de inanırım."

"Galatasaraylılığım Ali Sami Yen’de kaçak girerek başlamıştır."

"Özhan Canaydın döneminde de görev aldım. Kimse bana Galatasaraylı öğretemez, Galatasaraylılığımı tartışamaz."

"Galatasaray’ın gelenek ve göreneklerine dikkat gösteririm."

"Ben Galatasaray’ı her zaman siyasetin üzerinde tutmuşumdur çünkü Galatasaray siyasetin üzerindedir."

"Oturup yaptığımız çalışmalar neticesinde Galatasaray’ın önündeki 3–5 yılda bitirmesi gereken 6 proje vardı."

"Riva tarladan hallice bir durumda iken aldık şimdi 200 milyon doların üzerinde bir değerle inşaata hazır durumdadır."

"Stadın yaklaşık 16 ay gecikmesi bizim planlarımızı uygulamamızı engelledi."

"Türk Telekom Arena hem ekonomik hem de psikolojik olarak en önemli projemizdir."

"Biz bu stadi arzu ettigimiz 5 yildizli otel seviyesine getirecegiz."

"Beni asacaksa Galatasaray taraftarı assın"

"Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya ve Mehmet Eşkinat'ı istifaya davet ediyorum"

http://fanatik.ekolay.net/Polat-Helvacinin-istifasini-istedi_3_Detail_32_209743.htm

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

Adnan Polat resmen bombaladı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulüpteki son gelişmeler hakkında basın toplantısı düzenledi. TT Arena'dan, kulüp içi gelişmelere kadar birçok konuda konuşan Polat, İkinci Başkan Mehmet Helvacı'yı da istifaya davet etti.

İşte Adnan Polat'ın yaptığı konuşmadan bazı başlıklar:

*Kimseye Galatasaraylılığımı tartıştmam. Başkan olarak kendime koyduğum kurallar vardır. Birinci kuralım Galatasaray'ın yüksek menfaatleridir. Galatasaraylıların birlikteliği benim için çok önemlidir. Hitap ettiğim zaman 25 milyon Galatasaraylıya hitap ettiğimi bilirim. Galatasaray siyasetin üzerindedir, Galatasaray'ın içinde siyaset olmaz. Galatasaray bir spor kulübüdür ve siyaset üstüdür. Kimse Galatasaray'ın üzerinden siyaset yapmasın.

"YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞTIK"

*2006 Mart ayında ben göreve geldiğim vakit Özhan Canaydın bana "Bu stat konusunda ne yapacağız" dedi. Ondan sonra Özhan abi Başbakan'la randevu aldı. Ben de proje tarafıyla ilgilendim. Daha sonra da bu stadın yapılması için yoğun bir şekilde çalıştık.

"GALATASARAY'IN GELECEĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"

*TT Arena Galatasaray'ın geleceği açısından çok önemlidir. Protokolün imzalandığından itibaren Sayın Başbakan bize her konuda, her tıkandığımızda yardımcı oldu. Sayın Başbakan bunun takipçisi oldu. Biz 5 yıl boyunca TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'la çalıştık. Erdoğan Bey de bu projeyi sahiplendi ve bugüne getirdi.

"GALATASARAY CAMİASI BİRARADA OLSUN İSTEDİK"

*Ulaştırma Bakanlığımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valimiz ve birçok kişi stadın problemsiz açılışı için çabaladı. Açılışla ilgili organizasyonda şöyle bir yol tuttuk. Biliyorsunuz biz 18 bin kombine sattık. Galatasaray camiası birarada olsun dedik ve üyelerimize de 17 bin kişilik davetiye verdik. Geriye kalan 3-5 bin kişilik kalan yerleri de bu stada emek harcayan kişiler için ayırdık. Ve davetiyeler böyle dağıtıldı.

"300'E YAKIN BİR SIZMA OLMUŞ"

*Tabii stat dolup oradaki şovlar başladıktan sonra bir emniyet mensubu içeriye 300'e yakın bir sızma olmuş. Ve bir telaş içindeydiler. Bu da bizi endişeye düşürdü.

"TOKİ BAŞKANI YAPILMAMASI GEREKEN BİR KONUŞMA YAPTI"

*Daha sonra TOKİ Başkanı'nın konuşması başladığı andan itibaren protesto başladı. Yapılmaması gereken bir konuşma yaptı. TOKi Başkanı sonra beni aradı ve "Ben öyle bir konuşma yapmak istemedim. Ben Galatasaray camiasından özür diliyorum" dedi.

"BENİ ASACAKLARSA GALATASARAY TARAFTARI ASAR"

Beni protesto edeceklerse Galatasaray taraftarı eder. Bizi asacaklarsa Galatasaray taraftarı asar, başka kimse asamaz. Bu işten Galatasaray taraftarlarını politikaya alet edemezler.

"TRANSFER BİTMEDİ"

Büyük yatırımların hepsini bitirdik. Şahsen benim artık zaman harcayabileceğim bir dönem var. Ben de birşey biliyorsam bu takımı iyi yerlere getireceğim. Ben futboldan anlıyorum. 5 transfer yapıldı. Transfer bitti mi hayır bitmedi. Formanın hakkını verenler takımda kalacak veremeyenler gidecek.

"İSTİFAYA DAVET EDİYORUM"

Galatasaray İkinci Başkanı bana geldi "seçime gideceğimizi söyleyelim" dedi. "Yoksa ibra olamayacağız" dedi. "Yoksa seçim için imza toplayacağım" dedi. Biz de her şey açıktır kimseden sakladığımız bir şey yok. Ben buradan Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya ve Vedat Eşkinat'ı istifaya davet ediyorum." Benden iyisini yapacak olan varsa gelsin, ben istifa edeceğim"

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2011/01/21/adnan_polat_aciklama_yapiyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adnan Polat'tan beklenmeyen hareketler bunlar. :D Yola geliyor mu ne? :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Başkan sonuna kadar haklı. Kuru kuruya istifa et demek olmaz. 1500 imza yetiyor Genel kurul kararı için toplar imzaları , Çıkar adam gibi biri(leri) başkanlığa aday olduğunu açıklar (ciddi olarak basın toplantısıyla filan , arakadaşa ortamında değil...) genel kurul istiyorum der.

yoksa oyle oturdukları yerden sonrası ne olacağı belli olmadan istifa etsin mantığı doğru değil....

sportif başarı (ki sadece futbol kötü) şimdi yok yarın olur...100 yıllık kulubu 1-2 sezonluk formuyla yerden yere vuramazsın 14 yıl beklemiş bu kulup.....

Yönetimin değişmesini bende sitiyorum aslında ama yerine kim gelecek ??? bu daha onemli ... Adnan Polat dan iyisi varsa çıksın görelim son 2-3 seçimdir kimse elini taşın altına sokmadı tam işler düzeldi konuşmalar başladı yine :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adnan Polat'tan önce şu eleman gerçekten gitmeli. Hiç sevmiyorum.

news_manset_resim_pp_SonDakika01.jpg

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

(Ligtv.com.tr)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence de Alia. Bu nasıl iştir anlamıyorum Başkanı istifasını istiyor elemanı etmem diyor :) görevimin başındayım diyor iyide sen o göreve bu Başkan istediği için geldin ...
Bu durum TT Arena açılışındaki olay veya takımın durumundan kaynaklı değil bütün bunlar rant olayı. Şöyle bir düşünün , şahane bir stat var.. riva gibi altın madeni var.. kulup nakit dengesi kurulmuş , şirketler birleşmiş hep - yazmıyor.. idari açıdan hiçbir sorun kalmadı.. kim istemez başkanlığı :) her olayda direk saldırı var yönetime , bunları görünce Polat'a helal olsun valla iyi direniyor bu durumlara ....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adnan polat son kozunu oynadı. konuşmasında sukunet istedi ancak öyle sözler sarf ettiki, bu sözler üstüne camiada sukunet olması mümkün değil.

kendisi "onurlu insan gibi istifa etsin" dedi helvacı için. madem öyle, onuru varsa önce kendi istifa etsin. :thumbdown:

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
işler iyice karıştı:thumbdown:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oturup konuşurlar herhal helvacı yla polat.en azından karşılaşırlar.sonuçta biri başkan diğeri de 2.başkan...yoksa iki başlı aslan oluruz kulüp zarar görür...