• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Polat böyle bombaladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Polat böyle bombaladı!

TFF ve MHK ile büyük bir gerilim yaşayan Galatasaray'da Başkan Adnan Polat yine çarpıcı açıklamalar yaptı !.. Divan Kurulu'nda çok sert ifadeler kullanarak Özgener federasyonunu eleştiren Polat, federasyonun kendilerini anlamadığını belirtti ve "Böyle Federasyon mu olur? Düzelmezlerse düzeltenler gelir" dedi.

İşte Polat'ın sözlerinden başlıklar:

"Sezon başında oyuncularımız adeta tekme tokat girildi. Federasyon ile görüştüm ve anti-futbola izin verilmemesini istedim ama bir gelişme göremedim. Sonra düzelecekleri garantisini alarak onlara destek verdiğimi Aralak'ta açıkladım ama yine nafile."

"Ayakta durulmanın zor olduğu Sivas'ta iki maça çıktık. Biz iki kupa maçının başka bir yerde olmasını istedik ama kimseye sözümüzü geçiremedik"

"Sivas maçında kaptanımız Ümit atıldı. Maç sonunda Arda ve Ayhan ile konuştum. Su sıçrattığı için Ümit'in atıldığını söylediler. Ama hakem raporuna küfür yazdı. Hakem 'Ümit üstüme su sıçrattı' dese samimiyetine inanacaktım ama hakem 'bana küfür etti' dedi."

"Sivasspor maçında kural hatası olduğunu bütün Türkiye söyledi, MHK kabul etmedi. Ama ben bir iki gün içinde bunun kural hatası olduğunu ispatlayacağım."

"Bana göre Lincoln'e ilk gösterdiği sarı kart pozisyonu penaltıydı. Ama penaltı olmasa bile sarı kart gereksizdi. İkincisinde ise sarı kartla uzaktan yakından alakası yok."

"Biz açıklama yapıyoruz. 3 saat sonra cevap geliyor. Böyle federasyon olmaz. Yanlışlarını düzeltecekler düzeltmezlerse düzeltenler gelir."

KAYNAK

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bu kadar paranın döndüğü futbolda dürüst birine rastlamak zor...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
hürriyet başlığı gibi

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
acaba futbol takımları maçlara çıkmasa ne yapacak bu federasyon..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Zerresine kadar haklı isyan..Yeter artık isyanımız hem fenerli medyada, hem fenerli mhk ve tff'ye.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Faruk sürenden sonra takıma en çok yakışan başkandır kendileri. söylerimleri yaptıkları iddaları ses tonu tam bi karizma. Tam GALATASARAY başkanı. Haklı bi isyan. İnşALLAH uzun seneler başkanımız olarak kalır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Faruk sürenden sonra takıma en çok yakışan başkandır kendileri. söylerimleri yaptıkları iddaları ses tonu tam bi karizma. Tam GALATASARAY başkanı. Haklı bi isyan. İnşALLAH uzun seneler başkanımız olarak kalır.
İnşallah. ;)