Polat ALEMDAR Dandik Adam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PRaNGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
58142.jpg

Polat Alemdar dandik adam
12 Mart 2009 Perşembe 10:11
Bu sözler kavgada bile söylenmez. Kurtlar Vadisi ekibi de duyunca delirecek. Reha Muhtar'ın programında bakın neler denildi.

CNN Türk'te yayınlanan Reha Muhtar'ın sunduğu "Çok Farklı"da Kurtlar Vadisi dizisi masaya yatırıldı. "Dizi mi gerçeğe yön veriyor, gerçekler mi diziye yön veriyor?" sorusuna yanıt arandı.

Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı bu soruya çok ilginç bir yorum getirdi.

CEMİL İPEKÇİ BİLE DAHA DELİKANLI

Kütahyalı'nın Kurtlar Vadisi ekibini kızdıracak sözleri şöyle oldu: "Burdan bütün gençlere sesleniyorum, Polat Alemdar, çakma kahramandır. Çakma delikanlıdır. Dandik bir adamdır. Bu üzerinde durulmaz. Hukuk tanımadan adam öldüren "devlet için" kalıbını "vatan için" kalıbını duydukları yerden kaçsınlar. Orada bir yalan vardır. Orada bir riya vardır. Orada bir namussuzluk vardır. Cemil İpekçi bunlardan daha delikanlıdır..."

PSİKOLOJİK HARP DİZİSİ

Kütahyalı şöyle devam etti:; "Dizinin psikolojik harp amaçlı olarak kullanılabileceğini görüyoruz. Zaten dünyada da Pentagon bunu yapmıştır. Filmler diziler insanları etkilemekte çok önemlidir. Dolayısıyla böyle psikolojik harp amaçlı bir bir kaos ortamı yaratılması bir darbe yapılmak isteniyorsa bir darbe ortamının yapılması için ortam hazırlanması için kullanılması iğrençtir.

Topluma nifak sokması, ciddi bir Kürt düşmanlığı yapması Kurtlar Vadisi Irak filminde ciddi bir Yahudi, Hristiyan düşmanlığı yapıldı. Bunlar bizim yuttaşlarımız.. Bunlara karşı insanlar kışkırtıldı. Nedim İplikçi karakteri vardı. Nazi propagandalarındaki Yahudiler gibiydi.

IRKÇILIK YAPIYORLAR

"Bunlar üzerinden oluşmuş ortam o darbe ve cinayetler ortamını yaratılması sonucu 2007'de Türkiye karıştı. Irkçılık yapmadık diyorlarsa Hrant Dink'in ailesini ikna etsinler. Malatyalı gençlerin ailesini ikna etsinler. Bizi Türkiye'deki bahsettiğim bu yurttaşlarımızı ikna etsinler. "

Buraya kadar ne kadar normal desek de kaynakdaki bir okurun yorumu dikkatimi çekti
Bu ülkede şu anda poüler olmak istiyorsan
1)Recep ivediğe sallıyacaksın
2)kurtlar vadisine sallayacaksın
3)Tayyip erdoğana sallıyacaksın

ben bu yazarı taraf gazetesi alsamda okumuyordum çünkü onun için almıyordum iyiki okumamışım iyiki tanımamışım böyle bir yazarı...
derken ne kadar haklı sizce?

Kaynak

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Konu ilgili bölüme taşındı.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
bencede dandik adam filmdeki en delikanlı adam bulut :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
en delikanlısı bence Fuat Tataroglu..:D en dandigide Muro.:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vadi bu adamla mahkemelik. Atıp tutuyor bakalım.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,133
Kullanıcının yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Laf at ki bir yere gelesin.. Kendini güldürmüş sadece.

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bunlar ne derse desin o dizi sürekli devam edecek çekemiyorlar sadece böyle konuşarak diziye daha çok reklam yaptırıyorlar bunun içinde teşekkür ediyoruz. Ölene kadar devam etsin yine izleyeceğiz.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Topluma nifak sokması, ciddi bir Kürt düşmanlığı yapması Kurtlar Vadisi Irak filminde ciddi bir Yahudi, Hristiyan düşmanlığı yapıldı. Bunlar bizim yuttaşlarımız.. Bunlara karşı insanlar kışkırtıldı. Nedim İplikçi karakteri vardı. Nazi propagandalarındaki Yahudiler gibiydi.

IRKÇILIK YAPIYORLAR

"Bunlar üzerinden oluşmuş ortam o darbe ve cinayetler ortamını yaratılması sonucu 2007'de Türkiye karıştı. Irkçılık yapmadık diyorlarsa Hrant Dink'in ailesini ikna etsinler. Malatyalı gençlerin ailesini ikna etsinler. Bizi Türkiye'deki bahsettiğim bu yurttaşlarımızı ikna etsinler. "

Bu yaklaşımdada ince bir siyaset var!
kürt düşmanlığı yapılıyormuş! Bu nasıl bir anlayıştır! biz gerçekten kürtler yada bizler diye ayrım yapmak istemiyoruz ama 40.0000 masum insan anasız, babasız, evlatsız, eşsiz ve yetim bırakıldı ve hala teröre hizmet ediyorlar ve bu kimlikleri vatandaşımız diyerek terör işlerini sessizce halletmelerine hizmet ediyorlar, bunlara laf söylemiyorlar/söyleyemiyorlar ama bu katillere laf söyleyenlere ırkçı diyorlar, hadi ordan!

Pkk şehirde bomba pattlatıp masum kadınları çocukları katledip kaçerken delikanlı oluyorlar vatandaşımız oluyorlar ama asker görevini yapıp devletini vatandaşını korumak için kobraları kaldırınca dtp ayağa kalkıyor bir avuç dağdaki gence kobra yolluyorsunuz diyerek, onlar uzaydanmı geldi dediler, katlettikleri masum insanlar uzaydanmı gelmişlerdi! vicdan ve insanlıkları olmadığı gibi zekalarındada sorun var bunların.

İkinci paragrafta kimseyi ikna etmeye gerek yok bu ülkede asılsız yaygaralarla dünyayı karıştırıp Türkler bize zulmediyor iftirasını atıp barbar gösteren o zihniyetler ırkçıdır, siz zulüm görmemişsiniz dua edinde Türk milleti ayağa kalkmasın!!! ayrıca yahudi, hristiyan ve ermenilere değinmeye bile gerek yok.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yhaa tamam da Abi O Polat'ın Zaten bi film karakteri olduğunu biliyor insanlar :D
Yazar harbiden sadece kendine güldürmüş insanları. böyle yaparak katkı da sağlıyor ama işte farkında deil :D