Polat Alemdar, Abdulhey için tüyo verdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi dizisinin ana sponsoru olan Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri'nin bayi toplantısına dizinin oyuncuları katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, gazetecilerin sorularını cevapladı.

943120100306111342771.jpg

ABDULHEY'İN ÖLDÜĞÜNE İNANMAK İSTEMİYORLAR!

Antalya'nın Beldibi beldesinde Akka Antedon Otel'de yapılan toplantıda yoğun ilgi gören Necati Şaşmaz, dizide ölen Abdülhey'le ilgili olarak da şunları söyledi: "Dışarıdaki insanlar Abdülhey'in öldüğüne sanırım inanmak istemiyorlar. Bana herkes Abdülhey'in durumunu soruyor."

"Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimlerinin ne zaman başlanacağı" sorusuna ise Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Filistin'in henüz senaryosu bitmedi. Çekimler haziran gibi başlayacak. Ben de senaryonun bitmesini bekliyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Normal hayatta yaşantınız dizi ile aynı mı?" sorusuna ise Şaşmaz, dizi içinde de dizi dışında da normal sakin bir hayat sürdüğünü belirti.

Atiker A.Ş Genel Müdürü Ömer Atiker ise, 'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncularına teşekkür ederek, "Dizi ekibinin sevilen oyuncularının yemeğimize katıldıkları için mutluyuz. Ekibe başarılar diliyorum." dedi.

Öte yandan, gala yemeğine dizi oyuncuları, Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey), Erhan Ufak da (Güllü Erhan) katıldı. Yemeğe gelen bayi sahipleri ise, dizi oyuncularına yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı.

KAYNAK

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
E tabi öldüğüne inanmazlar.Adam tüm KV dizilerinde yaklaşık 200 bölüm oynadı.Kolay kolay unutulurmu Abdül'ün yeri... :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
millete öldü deyip , başka yerde saklayıp tedavisini yaptırırlarsa hiç şaşırmayın derim :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Süleyman Çakır öldüğünde millet yas tutup cenaze namazı kılmıştı. İnşallah aynı davranışı Abdülhey içinde yapmazlar.