Point Blank Windows 8 Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tepelii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Windows 8 32 Bit Bilgisayarıma Yeni Yükledim.Point Blank Oyunun Kurdum.Oyun Simgesine Tıklıyorum Windows Hatadan Kurtarıldı Diyerek Reset Atıyor Kendine.Neden Yapabilir Yardım Edebilir Misiniz ?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[video=youtube;ZQ0llAkutaE]http://www.youtube.com/watch?v=ZQ0llAkutaE[/video]
Bu video'ya bir göz at :)

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür Ederim Sorun Halledildi :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu point blank çok mu güzel ya herkes oynuyor denesek mi ???

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen ilk başlarda oyun gayet sarmıştı. Counter'a alternatif olarak gayet hoşuma gitmişti. Ama oynayıp ilerledikçe hileli oynayanlarla karşılaşınca hakikaten sinir katsayısı artıyor. O yüzden bende bıraktım.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen ilk başlarda oyun gayet sarmıştı. Counter'a alternatif olarak gayet hoşuma gitmişti. Ama oynayıp ilerledikçe hileli oynayanlarla karşılaşınca hakikaten sinir katsayısı artıyor. O yüzden bende bıraktım.

Evet Evet Çok Hoş Bir Durum Değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bende bir pointblank kullanıcısıyım sistemim win8 sizdeki hataları veriyor yardım etmenizi umarım.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede çözulmedi mayıs son haftası oldu bu sorun önceden oynuyordum wın 8 de format attım gene olmadı.yukarıdakı vıdeodan baska cozum varmı arkadslar.

CumburLopp17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen beyler bendede bu sorun oldu.Point blank oyununu açıyorum bilgisayar kapanıyor tekrar power tuşuna bastığım zaman açılıyor mavi ekran çıkıyor ve windows hatadan kurtarıldı diyor ve kendini resetliyor nasıl yapıcam yaa yardım edin