POI-YGS Puan Hesaplama Programı

berkayaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
POI-YGS Puan Hesaplama
Hayatımıza yön veren sınavlardan biri; YGS... Yükseköğretime Geçiş Sınavına hazırlanırken defalarca deneme sınavı oluruz. Bunlardan çoğu
geç açıklanır hatta bazıları açıklanmaz bile. Bilinçli öğrenci bilir ki, bu sınava giden yolda kendimizi denememizin en önemli yolu tüm deneme sınavlarını YGS sınavıymış gibi görmektir. Soruları çözerken bu mümkündür. Peki ya sınav sonrasında kendimizi nasıl deneyebiliriz? Tabi ki yaklaşık olarak puanımızı hesaplamak yol göstericilerin en kesin olanıdır. Anlamışsınızdır ki; bu program YGS Puanı Hesaplıyor. Doğru Bu program YGS puanı hesaplıyor.Bu program ile hem deneme sınavlarınızı hesaplarsınız hem de kendi kendinize puan denemeleri yapabilirsiniz. Siz bu tür program ya da internet sayfalarını birçok yerde gördünüz. Ancak bizce böylesini görmediniz. Şu ayrıcalıklara bi' göz gezdirelim:

• Program her açıldığında, yan pencere olarak, YGS hakkında bilgi veren, hangi dersin hangi konusundan kaç soru çıkmış, bazı bilimsel tüyolar v.s. bilgiler veren pencerede emrinizdedir.
  • Program, sonucunuzu netleriniz ile birlikte ayrıntılı bir şekilde verecek şekilde tasarlanmıştır.
  • Program, çıkışta kabul ettiğiniz sürece, tüm puanlarınızı kaydeder sizde bu kayıt dosyalarına programı kapatmadan, kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Program, sonuç sayfasında size mevcut puanınızı bir önceki puan ile karşılaştırmanızı sağlayan bir işlev de içerir.
  • Program çok sade ve sadelikten ödün vermeden görsel bir biçimde tasarlanmıştır. Dilerseniz pencere rengi ve durumları gibi ayarlamaları sonradan yapabilirsiniz.
  • Program son kullanıcı dostudur. Kullanılırken en yüksek hıza ulaşma hedeflenmiştir.
  • Program aynı türden diğer programların aksine size güncellenme garantisi veriyor. Ve bu güncellemeyi program sizi yormadan yapma olanağı sağlıyor.
Tabi ki bu program henüz çok ham. Belirttiğimiz gibi güncellemelerle en kısa zamanda çok daha iyi duruma gelecek;

• Programa LYS ve (e-okuldan otomatik olarak hesaplayabileceğiniz) OBP seçenekleride eklenecek.
  • Görsellik geliştirilecek.
  • Yeni ve güncel bilgiler eklenecek.
  • Çıkmış sorular eklenecek.
  • Küçük oyunlar ve ayarlamalar eklenecek.
  • Programın öğrenci ve Kurumsal versiyonuda eklenecek.

Görseller:

ANAEKRAN:

Ana+Ekran.GIF

Ana+Ekran2.GIF

Hesaplama Sayfası:

Hesaplanan.GIF

Karşılaştırma Sayfası:

Kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma.GIF

Kayıtlar:
Kay%C4%B1tlar.GIF

Kay%C4%B1tlar2.GIF

İNDİRME:::

İLETİŞİM:

• [*=center]berkayaslan1997@gmail.com
    [*=center]berkay-dedeoglu@yandex.com

GERİBİLDİRİMLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Şimdi Linux'ta olmasam indirirdim Windows'a geçince indireceğim

berkayaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desteğin için teşekkürler. Kısa zaman içinde Linux versiyonunuda paylaşacağım. Birkaç eksiği var. Geriildirimlerini bekliyorum.

Tekrar teşekkürler

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Desteğin için teşekkürler. Kısa zaman içinde Linux versiyonunuda paylaşacağım. Birkaç eksiği var. Geriildirimlerini bekliyorum.

Tekrar teşekkürler
Bekliyoruz Linux'ta böyle bir program olması iyi olur,mutlaka yazarım geribildirimimi bir şey değil

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@berkayaslan Program çok güzel ama biraz yavaş açılıyor bir de ayrıca kaynak kodda birkaç yazım hatası var örneğin Çemberde Uzunuluk,
Doğrunun Analiki İnlecelemesi, Türk İnklabı ve Atatürk Dön. İnk. gibi belki sonuncusunu bilerek kısaltmışsındır ayrica o ikinci ekrana gerek yok bence ayarlardan kapatma özelliği olmalı ve son olarak programın arayüzünü pencereye ortalarsan daha iyi gözükür bence

berkayaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüşlerin için teşekkür ederim. Yazım hatalarını düzelttim. Açıkçası o yandaki pencere biraz aceleye geldi, aklımda çok şey vardı bi baktım ki Ygs yarın .. Bende aceleyle yaptım.

İlk açılışta yavaş açılmasının nedeni windowsta vista ve üzeri işletim sistemlerinde program files içindeki dosyayı değiştirme hakkımızın olmaması. E veritabanı dosyası programla birlikte geliyordu o dosyayı bir kereliğine başka bir alana yollamalıydım. Hatta bu yüzden ilk açılışta 1 saniyelik bi' konsol ekranı gelip gidiyor.

DESTEĞİN İÇİN SAĞOL

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Birşey değil Linux sürümünü de bekleriz

berkayaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica Ederim. :)

Kullandıysanız ufak bi' yorum alabilir miyim?

berkayaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Teşekkür ederim. Yardım edebilmişsem ne mutlu...

Hangi dağıtımdı acaba? Şu an Lys hesaplama için uğraşıyorum.. Gerçi linuxda sorunsuz çalışıyor ama düzen bozuk biraz.
Linux Mint bir deb dosyası yeter tarballa uğraştırma bizi