technologylover
Asistan
Bence Poco F1 önde ama çoğu kişi Meizu 16th da iyi diyorlar sizce hangisi? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim
katılıyorumBence Poco F1. Nedeni ise işlemci, ram, grafik kartları birebir aynı. Meizu 16 nın çok az kamerası önde. Ben oyun oynamayı, performansı ve bataryayı ön planda tutuyorum o yüzden tercihim bu yönde. Özellikle batarya düşüklüğü sebebiyle Meizu yu almam. Ama kamerası da en iyisi olmalı deseydim Meizu 16 yı seçerdim.
pocophone meizu 16'nın rakibi olamaz şuanda zaten pocophone almak çok mantıklı değil gibi gözüküyor mi 8 ile aralarında 100 lira fark var benim kafamı karıştıran kısım meizu 16'nın mi 8'den neden çok üstün olduğu meizu da nfc yok ekranında hdr yok ve bataryası çok daha düşük ben de tasarım olarak meiuzuyu beğeniyorum ama almam için birinin beni ikna etmesi lazım![]()
Çok saol yazın için bi tık ikna ettin benimeizuda çalışsan daha az överdin cihazı
. Yılbaşına kadar biraz takip edicem fiyatları indirimleri vs. muhtemelen meizu 16 alıcam. Hem o zamana kadar inceleme videoları kullanım testleri falan çoğalır.
Xiaomi türkiyeye sözüm var ordan sonra uğrarım![]()
Batarya kısmında pocophone, ekrandan parmak izi okuma kamera ois desteği amoled ekran özellikleriyle meizu 16th önde bence meizu alıp denemek gerek.Bence Poco F1 önde ama çoğu kişi Meizu 16th da iyi diyorlar sizce hangisi? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim