Pocophone F1 vs Meizu 16th

technologylover

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bence Poco F1 önde ama çoğu kişi Meizu 16th da iyi diyorlar sizce hangisi? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Bence Poco F1. Nedeni ise işlemci, ram, grafik kartları birebir aynı. Meizu 16 nın çok az kamerası önde. Ben oyun oynamayı, performansı ve bataryayı ön planda tutuyorum o yüzden tercihim bu yönde. Özellikle batarya düşüklüğü sebebiyle Meizu yu almam. Ama kamerası da en iyisi olmalı deseydim Meizu 16 yı seçerdim.

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Sene 2019'a geliyor, Pocophone F1'in ekran çöp... Baştan kaybediyor bende.

ekoek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Bence Poco F1. Nedeni ise işlemci, ram, grafik kartları birebir aynı. Meizu 16 nın çok az kamerası önde. Ben oyun oynamayı, performansı ve bataryayı ön planda tutuyorum o yüzden tercihim bu yönde. Özellikle batarya düşüklüğü sebebiyle Meizu yu almam. Ama kamerası da en iyisi olmalı deseydim Meizu 16 yı seçerdim.
katılıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung üretimi süper amoled ekran, ses çipinin çok kaliteli olması, kamera tarafındaki başarısı ,malzeme kalitesi, zarifliği , çentiksiz çakma olmayan özgün tasarımı , ekran üzerinden parmak izi okuyucusu
Bunlar meizu 16 tercih etmeye yeter de artar. 1000 mah pil ve çakma tasarım yerine tercih edilir bunlar.

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
IMG_2214.jpg

kuipen

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Bütçem kısıtlıyken Poco'ya epey bir takmıştım ama çoğu kişinin telefon hakkında söylediği şey: En ucuz Snapdragon 845'li telefon oluyor. (Hala böyle olup-olmadığını bilmiyorum.) Bu iki cihaz arasında bence seçimin kesinlikle Meizu'dan yana olmalı.

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pocophone meizu 16'nın rakibi olamaz şuanda zaten pocophone almak çok mantıklı değil gibi gözüküyor mi 8 ile aralarında 100 lira fark var benim kafamı karıştıran kısım meizu 16'nın mi 8'den neden çok üstün olduğu meizu da nfc yok ekranında hdr yok ve bataryası çok daha düşük ben de tasarım olarak meiuzuyu beğeniyorum ama almam için birinin beni ikna etmesi lazım :D

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
pocophone meizu 16'nın rakibi olamaz şuanda zaten pocophone almak çok mantıklı değil gibi gözüküyor mi 8 ile aralarında 100 lira fark var benim kafamı karıştıran kısım meizu 16'nın mi 8'den neden çok üstün olduğu meizu da nfc yok ekranında hdr yok ve bataryası çok daha düşük ben de tasarım olarak meiuzuyu beğeniyorum ama almam için birinin beni ikna etmesi lazım :D

Kardeşim alll :D(ikna etmek için gayet yeterli)
Hocam daha oturaklı ve stabil bir yazılımı var meizunun flyme kesinlikle daha kararlı ve daha stabil miui'den devamlı rom ile uğraşmak zorunda kalmazsın ayrıca çok harika bir teknoloji olan ekrandan parmak izi okumayı baz ucuz olan cihazda vermişler isterseniz bu cihazı samsungun çıkartıcağı s10 serisi ve xiaomi mi8 ee(tr'de pek bulunmayan pahallı model) ile kıyaslayalım s10 tabi ki daha iyi olacaktır ama çok pahallı olacaktır samsung ve xiaomi satış politikası uygularken bu adamlar bunu yapmıyor ver 3100 al sana tr garantili ekrandan parmak okuyuculu cihaz diyorlar. Ayrıca bunu 3.5 mm jack girişi konusunda da görebiliriz. Birde şarj konusunda değineceğim batarya 3000 mah ama iyi bir optimizasyonla ve sd 845 güçlü gpu ile bir günü zaten çok rahat geçirirsin onun dışında çentiksiz super amoled ve rakiplerinden başarılı arka tasarımı var( tabi yüklenici firma 16th plus cihazını getirse onuda 3500/3600 satsa daha iyi olurdu umarım bir satış oyunu yoktur) isterseniz bir sorabilirsiniz v30 plus kullanıcılarına o cihazda da batarya düşük ama harika süreler alıyor kaldıki meizu flyme os ve sd845 ile daha başarılı olucaktır gerçi aynı başarım olsa yeterli şimdilik bu kadar kısaca yazıyı okumak istemiyorsan mi8 yerine 16th al daha iyi olur. :D

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok saol yazın için bi tık ikna ettin beni :D meizuda çalışsan daha az överdin cihazı :P. Yılbaşına kadar biraz takip edicem fiyatları indirimleri vs. muhtemelen meizu 16 alıcam. Hem o zamana kadar inceleme videoları kullanım testleri falan çoğalır.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Çok saol yazın için bi tık ikna ettin beni :D meizuda çalışsan daha az överdin cihazı :p. Yılbaşına kadar biraz takip edicem fiyatları indirimleri vs. muhtemelen meizu 16 alıcam. Hem o zamana kadar inceleme videoları kullanım testleri falan çoğalır.

Rica ederim gel meizu türkiye binasına bir çayımı iç daha iyi anlatırım :)
Meizu 16th
Şu konuyu açan arkadaş cihazı almış sorularınızı ona iletip görüşün isterseniz aklınıza takılan bir şey olur filan.

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Xiaomi türkiyeye sözüm var ordan sonra uğrarım :P

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
saolun hocam oraya da yazmıştım mesaj :)