Öneri Poco X5 Pro mu yoksa F5 mi?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Anlayanlar bir yoruma arkadaşlar. Hangisi dersiniz kağıt üstü olarak yorumlamayın sadece.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
F5 aldım 1 ay oldu hiç düşünmeden alabilirsin telefon harika. X5 Pro ile aradaki fiyat farkı çok az bence 3000 lira fazla verip F5 al.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
F5 aldım 1 ay oldu hiç düşünmeden alabilirsin telefon harika. X5 ile aradaki fiyat farkı çok az bence 3000 lira fazla verip F5 al.
Kamerası nasıl hocam? Kamera olarak çok kötü diyorlar.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
X5 Pro’nun kamerası dışında bir avantajı yok ve overpriced. Xiaomi şart değilse ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE tercih edebilirsiniz, kullanım amacım oyun derseniz de F5 alınabilir.
Kamera olarak çok kötü diyorlar.
Doğru. 150 dolara satılan Note 10S modelinin sensörünü kullanıyor.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
X5 Pro’nun kamerası dışında bir avantajı yok ve overpriced. Xiaomi şart değilse ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE tercih edebilirsiniz, kullanım amacım oyun derseniz de F5 alınabilir.

Doğru. 150 dolara satılan Note 10S modelinin sensörünü kullanıyor.
Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum S21 FE’yi o yüzden istemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

X5 Pro'ya göre kötü ama ekran, performans, batarya vb. avantajları var genel toplamda F5 daha iyi.
Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum s21 fe yi o yüzden istemedim

Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum S21 FE’yi o yüzden istemedim.

Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim.
Samsung kamera yazılımını bayağı geliştirdi, renkler çok patlamaz. Kamera ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE’den başka seçeneğiniz yok, ayrıca sosyal medya entegrasyonu da var, Instagram’da story vs. paylaşınca kalite düşüşü yaşanmıyor.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Samsung kamera yazılımını bayağı geliştirdi, renkleri patlatmıyor artık. Kamera ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE’den başka seçeneğiniz yok, ayrıca sosyal medya entegrasyonu da var, Instagram’da story vs. paylaşınca kalite düşüşü yaşanmıyor.
Şaka gibi resmen o kadar para veriyoruz fakat fiyatının hakkını veren telefon yok.