- Reaksiyon puanı
- 2,515
Anlayanlar bir yoruma arkadaşlar. Hangisi dersiniz kağıt üstü olarak yorumlamayın sadece.
Kamerası nasıl hocam? Kamera olarak çok kötü diyorlar.F5 aldım 1 ay oldu hiç düşünmeden alabilirsin telefon harika. X5 ile aradaki fiyat farkı çok az bence 3000 lira fazla verip F5 al.
Doğru. 150 dolara satılan Note 10S modelinin sensörünü kullanıyor.Kamera olarak çok kötü diyorlar.
X5 Pro'ya göre kötü ama ekran, performans, batarya vb. avantajları var genel toplamda F5 daha iyi.Kamerası nasıl hocam ?? Kamera olarak çok kötü diyorlar
Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum S21 FE’yi o yüzden istemedim.X5 Pro’nun kamerası dışında bir avantajı yok ve overpriced. Xiaomi şart değilse ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE tercih edebilirsiniz, kullanım amacım oyun derseniz de F5 alınabilir.
Doğru. 150 dolara satılan Note 10S modelinin sensörünü kullanıyor.
Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim.X5 Pro'ya göre kötü ama ekran, performans, batarya vb. avantajları var genel toplamda F5 daha iyi.
Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum s21 fe yi o yüzden istemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim
Samsung kamera yazılımını bayağı geliştirdi, renkler çok patlamaz. Kamera ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE’den başka seçeneğiniz yok, ayrıca sosyal medya entegrasyonu da var, Instagram’da story vs. paylaşınca kalite düşüşü yaşanmıyor.Günlük kullanım fakat çok dandikte olmasın istiyorum. Çok ahım şahım fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimdede güzel dursun sulu boya gibi olmasın samsung telefonları son zamanlarda sevmiyorum S21 FE’yi o yüzden istemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam neyse ya f5 alırım nişanlımda zaten iphone 13 var çok fotoğraf çekecek olursam ondan çekerim.
Şaka gibi resmen o kadar para veriyoruz fakat fiyatının hakkını veren telefon yok.Samsung kamera yazılımını bayağı geliştirdi, renkleri patlatmıyor artık. Kamera ve günlük kullanım ön plandaysa S21 FE’den başka seçeneğiniz yok, ayrıca sosyal medya entegrasyonu da var, Instagram’da story vs. paylaşınca kalite düşüşü yaşanmıyor.