Bu konuyu okuyanlar

traffics

Öğrenci
Katılım
18 Mayıs 2013
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Arkadaşlar selam! Ben uzun süredir bir telefon almayı düşünüyorum ve ilk zamanlarından beri daha doğrusu Android 2.1'den beri Android kullanıyorum ve hiçbir zaman bir telefona 1200 TL'den fazla vermedim. Ancak son yıllarda akıllı telefonların haddinden fazla güçlenmesiyle (ve dolar kuru yüzünden fiyat artışıyla) telefonları da önemsemeye başladım ve fiyat performans telefonları araştırmaya başladım. Ben fotoğraf çeken, sosyal medya kullanan vs. biri değilimdir. Alacağım telefonda kitap okurum, müzik dinlerim, video izlerim ve oyun oynarım. Oynayacağım oyunları da Google Play üzerinden değil benim oyun arşivimde bulunan PS1, PS2, Nintendo64, GameBoy Advanced gibi konsolların oyunları arasından seçerim. Google Play üzerinden satın aldığım emulatorler ile oynarım. En büyük keyiflerimden biri PS1 oyunlarını oynamaktır. Ancak bunların çoğunu mevcut telefonum yapamıyor. İşlemcinin önemli olduğunu bildiğim için Snapdragon 732G işlemcili olan ve internetten baktığım testlerde ise çoğu PS2 oyununu bile çalıştırdığını gördüğüm Poco X3 telefonunu araştırmaya başladım. Özetle hoşuma gitti, fiyatı da uygun. Özellikle yurtdışı cihazları çok uygun. 2100 TL gibi bir fiyatı var. Telefonu almaya hazırlanıyordum. Tam almaya gidiyordum ki ShiftDelete.Net'in bir haberini gördüm. Haberin linki şurada: Poco X3 Pro özellikleri: Poco'nun yeni telefonu ne zaman çıkacak? - ShiftDelete.Net
Özet için alt kısma bakmanız yeterli. Üst kısmı okumasanız da olur...
"Poco X3 gayet güçlü bir cihazken, fiyatı rakiplerine oranla bu fiyattayken, gelecek olan Poco X3 Pro'da işlemcisine oranla iyi bir fiyattan gelir mi acaba?" diye düşünmeye başladım. Sizce Poco X3 şimdi alınır mı? Poco X3 Pro beklenmeli midir? İki cihazın işlemcisi arasında devasa farklar var mıdır? Snapdragon 732G, Snapdragon 800 serisine rakip midir? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen moderatör:

Cvnmrt

Müdavim
Katılım
26 Ağustos 2019
Mesajlar
5,410
Reaksiyon puanı
3,942
Puanları
113
Yaş
23
Poco X3 Pro şu anki Poco F2 Pro gibi amiral gemisi katili sınıfına yakın bir cihaz olacak gibi duruyor. Poco X3 ise orta segment. Acil telefona ihtiyacım yok ve bütçeyi arttırabilirim diyorsanız yeni gelecek telefonları bekleyin derim.
 

traffics

Öğrenci
Katılım
18 Mayıs 2013
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Tamamdır, teşekkür ederim. Ben de beklemeyi düşünüyordum. Sizin yazdıklarınızla içim rahat etti.
 
Üst