Soru Poco X3 pro'da bu sorun mu?

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Bugün çok yüksek gürültülü bir yerde video çektim ve videoda ses hiç gelmiyor arada çat çat diye ses geliyor. Aynı yerde video çeken başkaları da var onlarda normal geliyor. Telefonu trendyoldan 4 gün önce aldım iade edip a52 mi alsam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün çok yüksek gürültülü bir yerde video çektim ve videoda ses hiç gelmiyor arada çat çat diye ses geliyor. Aynı yerde video çeken başkaları da var onlarda normal geliyor. Telefonu trendyoldan 4 gün önce aldım iade edip a52 mi alsam?
Telefonu 4 gündür kullanıyorum iade edebilir miyim?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
ben poco x3 pro kullanıyorum belki mikrofona elini koymuş olabilirsin veya kamera uygulamasına mikrofon izni vermemiş olabilirsin bence birdaha dene bende böyle bir sorun yok

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
ben poco x3 pro kullanıyorum belki mikrofona elini koymuş olabilirsin veya kamera uygulamasına mikrofon izni vermemiş olabilirsin bence birdaha dene bende böyle bir sorun yok
Az önce normal sesimle video çektşm sıkıntı olmadı, dediğim olay aşırı gürültülü ortamda olmuştu. Başkalarının telefonunda normal çıkıyor ama aynı ortamda. Mikrofon izni var bu arada