-Yağız-
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
Poco X3 Pro vs Samsung Galaxy A52 vs Realme 7 Pro (Hangisi daha iyi)
tabiki de a52Poco X3 Pro vs Samsung Galaxy A52 vs Realme 7 Pro (Hangisi daha iyi)
Çok oyun oynayacaksan poco x3 pro öneririm kamera ve hızlı şarj'ın daha iyi olmasını istersen Realme 7 pro öneririm.Poco X3 Pro vs Samsung Galaxy A52 vs Realme 7 Pro (Hangisi daha iyi)
Senden realme 7 pro beklerdim reistabiki de a52
pek farkları yok ama ois bu fiyata bulunmaz nimet ondan a52 dedim ve güncelleme alıcak uzun süreSenden realme 7 pro beklerdim reis
Rastgele oyy verilmez sen ne içün kullanıcan ona göre oy verelimOy verin lütfen
4 ay sonra telefon alıcam ondanRastgele oyy verilmez sen ne içün kullanıcan ona göre oy verelim
4 ay sonra piyasaya yeniler gelir fiyatlar düşer/zam gelir4 ay sonra telefon alıcam ondan
Haklısın4 ay sonra piyasaya yeniler gelir fiyatlar düşer/zam gelir
Sen bu soruları telefon alacağın zaman yaklaşınca aç bence
TeşekkürlerKendime almış olsam Realme 7 Pro alırdım. ColorOS arayüzü gözüme daha hoş geliyor, tasarım olarak beğendiğim bir cihaz. AMOLED ekranıyla ve ekrandan parmak izi okuma sensörünün olmasıyla ilgimi çekti. Son olarak 65W hızlı şarj desteğinin olması.
Performans olarak Poco X3 Pro tavsiye ederim. Bu cihazı almak istemememin sebepleri şöyle. Tasarımını pek beğenmiyorum ve kaba duruyor. MIUI arayüzündeki sorunlar insanı bezdiriyor telefondan.