miui 12.5 güncellmesinden sonra 6 saate düştü benimde öyle olduPoco X3 prom ilk 2 hafta yaklaşık 8-9 saat ekran süresi veriyordu şimdi 6 ya kadar düştü ne önerirsiniz. Birde ekran yansıtma özelliği açık kaldı ve kapatılmıştır nasıl cözebilirim
Hayır güncellemeyi tel geldiğinde yapmiştimGüncellemeden sonra mı oldu? Öyleyse cihazı sıfırlamanızı tavsiye ederim.
Güncelleme baya sorunlu ya, bende bi' test ettim ama memnun kalmayınca India ROM'a geri döndüm. Keşke yüklemeseydiniz.miui 12.5 güncellmesinden sonra 6 saate düştü benimde öyle oldu
Maşallah ROM'dan ROM'a atlıyorsunGüncelleme baya sorunlu ya, bende bi' test ettim ama memnun kalmayınca India ROM'a geri döndüm. Keşke yüklemeseydiniz.
![]()
MIUI 12.5 sıkıntılı bir sürüm olduğunu duymuştum. Keşke güncelleme yapmasaydınız :/Poco X3 prom ilk 2 hafta yaklaşık 8-9 saat ekran süresi veriyordu şimdi 6 ya kadar düştü ne önerirsiniz. Birde ekran yansıtma özelliği açık kaldı ve kapatılmıştır nasıl cözebilirim
Ne kullanıyorsunuz?Güncelleme baya sorunlu ya, bende bi' test ettim ama memnun kalmayınca India ROM'a geri döndüm. Keşke yüklemeseydiniz.