Poco x3 pro ile Redmi note 10 pro arasında kaldım

Brahmon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar poco x3 pro ile redmi note 10 pro arasında kaldım . İşlemci benim için önemli günde 1 saat pubg oynuyorum ama işlemci her konuda ihtiyacım var yanı .. ekran ve tasarım konusunda redmi note 10 pro iyi ama onun için bütçemi zorlayıp almama gerek varmı bilmiyorum kamera önemli değil benim için .
Poco x3 pro da tek sevmediğim tasarım ağırlık kalınlık, redmi note 10 pro da o özellikler iyi ama redmi note 10 pro alırsam bütçemi zorlamam lazım...

Son düzenleyen moderatör:

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Arkadaşlar poco x3 pro ile redmi note 10 pro arasında kaldım . İşlemci benim için önemli günde 1 saat pubg oynuyorum ama işlemci her konuda ihtiyacım var yanı .. ekran ve tasarım konusunda redmi note 10 pro iyi ama onun için bütçemi zorlayıp almama gerek varmı bilmiyorum kamera önemli değil benim için .
Poco x3 pro da tek sevmediğim tasarım ağırlık kalınlık, redmi note 10 pro da o özellikler iyi ama redmi note 10 pro alırsam bütçemi zorlamam lazım...
Bence poco x3 pro al.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Hedef kitlesi farklı telefonlar. Telefondan dizi film çok izlerim, güneş altında ekran rahat görünsün, arkası cam, tasarımı iyi, ana ve makro kamerası başarılı olsun derseniz Redmi Note 10 Pro alın ama oyun çok oynarım, sabit video çekebilmek benim için önemli, aldığım telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum derseniz Poco X3 Pro alın.