sivasbeyefendisi
Asistan
İlk aldığımda Miui 12.0.3.0 güncellediğimde karşılaştığım sorunlar:
"Mi tarayıcı durduruldu hatası"
"Kamera pro modda UWD modda durduruldu hatası"
"chrome bazen açılırken beyaz ekranda takılma sorunu"
Nasıl geçti?
Temiz bir format attım ve hiç birinde sorun yok, ekran sorunu da yok bu arada...
Ben çok memnunum fakat yeni güncellemeyle daha stabil olması gerek, arayüzü kaydırırken 120 hz değil de 60 hz gibi hissettiriyor.
Bazı uygulamalar açarken de öyle...
Tek kusuru bu olsun hiç önemli değil.
Performans desen bir kere donmadı formattan önce
Pil desen 8 saat açık ekran (pubg asphalt) oynuyorum 31 falan kalıyor şarjı
1 saatte de full oluyor
Kamera desen 64 mp olanı muazzam diğerlerini çok kullanmadım ama çok iyi, yazılımsal olarak beğenmeyen GCAM indirir basit işler...
Telefon büyük ekranlı diye elime sığmaz dedim tek elle bile kullanılıyor ( biraz zor oluyor ama)
Hoparlörü çok iyi, kasa kısmında titreme olması hata gibi görülmüş ama bu telefon bir oyuncu telefonu ve arkada bilerek boşluk bırakmışlar, mesela PUBG' de ateş ederken arka titriyor FEEDBACK hissi veriyor.
Kısaca donanım süper yazılım tırt.
"Mi tarayıcı durduruldu hatası"
"Kamera pro modda UWD modda durduruldu hatası"
"chrome bazen açılırken beyaz ekranda takılma sorunu"
Nasıl geçti?
Temiz bir format attım ve hiç birinde sorun yok, ekran sorunu da yok bu arada...
Ben çok memnunum fakat yeni güncellemeyle daha stabil olması gerek, arayüzü kaydırırken 120 hz değil de 60 hz gibi hissettiriyor.
Bazı uygulamalar açarken de öyle...
Tek kusuru bu olsun hiç önemli değil.
Performans desen bir kere donmadı formattan önce
Pil desen 8 saat açık ekran (pubg asphalt) oynuyorum 31 falan kalıyor şarjı
1 saatte de full oluyor
Kamera desen 64 mp olanı muazzam diğerlerini çok kullanmadım ama çok iyi, yazılımsal olarak beğenmeyen GCAM indirir basit işler...
Telefon büyük ekranlı diye elime sığmaz dedim tek elle bile kullanılıyor ( biraz zor oluyor ama)
Hoparlörü çok iyi, kasa kısmında titreme olması hata gibi görülmüş ama bu telefon bir oyuncu telefonu ve arkada bilerek boşluk bırakmışlar, mesela PUBG' de ateş ederken arka titriyor FEEDBACK hissi veriyor.
Kısaca donanım süper yazılım tırt.