Poco x3 alınır mı ?

nurullah6445

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hayır çünkü oyun oynayacağım demişsiniz.

Sebebi;
1- Poco sizi 2 yıl oyun oyun oynayarak sıkıntısız götürmeyecek. Ara yüzü neredeyse yazılım olarak aynı Xiaomi ile. Ve oyun oynanmasa da Rn 8 şimdiden takılmaya donmaya başladı ki bir kaç ay öncesinden başlamıştı.
2- Realme 7 zaten GPU performansında daha güçlü oyun oynarken daha stabil ve daha iyi bir performans veriyor.
abi böyle yorumları okuyunca apple dan başka birşey alamıyorum s20 dede aynısı nı dediler kötülediler 11 aldık androidlerin hiç sorunssuz bir telefonu olmaz mı?

nurullah6445

Asistan
Reaksiyon puanı
26
oppo anneme almıştık ama reno 4 tasarım olarak ve pek hoşuma gitmedi ilk reno serisi kadarda kaliteli degil.

mi note 10 lite ısınıyor
m51 çiziliyor (kullandım)
poco x3 kısa ömürlü
iphone eski serileri yerden yere vuruyor
(diyorlar)

ne alacam ben?

herkese teşekkürler sorun bende 3000 4000 tl bandında telefonlar bana göre degil.biraz takıntılıyım.en iyisi elimdeki ile devam.

Reaksiyon puanı
6,371
abi böyle yorumları okuyunca apple dan başka birşey alamıyorum s20 dede aynısı nı dediler kötülediler 11 aldık androidlerin hiç sorunssuz bir telefonu olmaz mı?
Sorun Android değil, daha çok sizin sıkıntılı cihazları sormanız olmuş sanırım.

S20 serisinin işlemcisi exynos 990'ın mongoose çekirdekleri inanılmaz derecede throttle yiyen ve ısınan bir işlemci olmasına neden olmuştu.

Poco, Xiaomi gibi Xiaomi ve onun girişimleri sadece donanım olan yazılımda gram iyi olmayan, cihazları maks 3 yıl giden markalar. Ara yüzleri yazılımsal ve donanımsal hatalara çok sebep oluyor.

Yani sorun Android değil.

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
oyun için poco x3 kötü bana kalırsa poco xiaominin alt markası realme de opponun . note 10 lite aralarında en iyisi seni üzeceğini düşünmüyorum

Reaksiyon puanı
6,371
mi note 10 lite ısınıyor
poco x3 kısa ömürlü
(diyorlar)

ne alacam ben?
Realme 7 Pro var bütçenize uygun. Sorun sizde değil, kimsede değil. Bütçenize uygun gayet güzel cihazlar var. Realme 7, 6 Pro, 7 Pro gibi.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
oppo anneme almıştık ama reno 4 tasarım olarak ve pek hoşuma gitmedi ilk reno serisi kadarda kaliteli degil.

mi note 10 lite ısınıyor
poco x3 kısa ömürlü
(diyorlar)

ne alacam ben?

herkese teşekkürler sorun bende 3000 4000 tl bandında telefonlar bana göre degil.biraz takıntılıyım.en iyisi elimdeki ile devam.
Realme 7 pro.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

mi note 10 lite ısınıyor
poco x3 kısa ömürlü
(diyorlar)

ne alacam ben?

Realme 7 Pro bakabilirsiniz.

Berat Emir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz geç yazdım ama bende poco var herkese öneririm oyun için üstelik 3 yıl güncelleme sözü var Snapdragon 732g var bence düşünün derim.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Arkadaşlar biraz geç yazdım ama bende poco var herkese öneririm oyun için üstelik 3 yıl güncelleme sözü var Snapdragon 732g var bence düşünün derim.
Poco X3 lansmanında bahsedilen 3 yıl güncelleme sözü Android değil MIUI ki zaten çoğu Xiaomi cihaz 3-4 yıl MIUI güncellemesi alıyor.