Bildiğin redmi note 8 pronun daha iyi hali. Kağıt üstünde önemli faktörlerde bi selfie kamerası daha kötü gibi görünüyor. Parmak izi sensörü de yanda olduğu için alışmak zaman alabilir.Poco X2' yi nasıl buldunuz ? Sizce ülkemize redmi k30 olarak (yada mi10t) mı gelir? Ben özellikle fiyatını beğendim. Başlangıç fiyatı 225 dolar olarak belirlenmiş.
Hocam elinizde OnePlus 7T gibi bir canavar var bir zahmet almayın zaten225 dolar çok iyi bir fiyat, güzel telefon ama ben almam![]()
Reis parmak izi okuyucusunun yanda olması iyidir Xperia gibi inan bana arkada daha kötü duruyor S9+ Mate 10 Pro hariçBildiğin redmi note 8 pronun daha iyi hali. Kağıt üstünde önemli faktörlerde bi selfie kamerası daha kötü gibi görünüyor. Parmak izi sensörü de yanda olduğu için alışmak zaman alabilir.
G90t,730G’den çook azıcık daha az güçlü ama snapdragon olduğu için bazılarımız daha snapdragona çok güveniyor. 8nm olması da ayrı bir bonus.
120hz ekran da çok güzel bir özellik ama 730G ile tam potansiyelini kullanamayabilir (ama düşük grafikte c-ops gibi eski oyunlarda 120fps’e yakın bir değer alabilir diye düşünüyorum). Oyun haricinde bence gereksiz. Arayüz çok daha akıcı gibi hissedilir ama aynı zamanda daha fazla batarya da sömürüyor.
Fiyatı Çin’de çok iyi ama Türkiye’de 2500₺ falan olur. Yine de iyi diyebilirim.
Orta segmentlere ilgim olsaydı kesinlikle bu telefonu alırdım
6T
Hiç kullanmamaktan iyidir 6T halen çok iyi bir cihaz ve yazılım desteği almaya da devam ediyor6Tolsun yine de hiç bende oneplus olmasaydı almazdım poco onun yerine mi9t veya oneplus cihazlara yönelirdim
![]()
mi9t satıp 6T alabilirsiniz ikinci el, ben ikinci el aldım garanti felan yok olsa da çok birşey değişeceğini zannetmiyorum türkiyede.Hocam cidden sizi çok kıskanıyorum
Valla baya istek var o konuda ama bakalım firmaya kalmış bir şey.Bu arada size bir sorum olacak kahin değilsiniz tabiki ama bir tahmin de yürütebilirsiniz diye umuyorum sizce Play Store'da kendi launcher'ını yayınlar mı
Reis parmak izi okuyucusunun yanda olması iyidir Xperia gibi inan bana arkada daha kötü duruyor S9+ Mate 10 Pro hariç
Bu arada bende Snapdragon'cuyum ama herkes gibi MediaTek'e de sallamıyorum bu telefonun en büyük dezavantajı kesinlikle IPS ekran olması onun haricinde fiyatına göre gayet fıstık gibi telefon arka tasarımı Mate 30 Pro'dan çalmasalar çok daha iyi olurdu aslında![]()
Yalnız Poco x2,orta segmentteki en iyi işlemcilerden birine sahipİşlemci geri kalmış biraz
hocam ımeı kayıt işlerinden falan pek anlamıyorum halbuki ben OnePlus kullanmayı çok istiyorum ama alırsam 7T almak isterim özellikle mavisi çok hoşuma gidiyormi9t satıp 6T alabilirsiniz ikinci el, ben ikinci el aldım garanti felan yok olsa da çok birşey değişeceğini zannetmiyorum türkiyede.
Valla baya istek var o konuda ama bakalım firmaya kalmış bir şey.
![]()
OnePlus Launcher - Apps on Google Play
An ordinary launcher but boosted by the OnePlus team.play.google.com
şu sizin cihazlarda olur mu ki acaba kendi uygulaması
uyumlu değil diyor neden böyle dedi bilmiyorummi9t satıp 6T alabilirsiniz ikinci el, ben ikinci el aldım garanti felan yok olsa da çok birşey değişeceğini zannetmiyorum türkiyede.
![]()
hocam ben zaten garantiyi çok sallamıyorum çünkü ben telefonu hor kullanan biri değilim kırılmaz cam ve kılıf ile kullanan biriyim asıl sorun şu oneplus için kılıf ve koruyucuyu nereden temin edecemmi9t satıp 6T alabilirsiniz ikinci el, ben ikinci el aldım garanti felan yok olsa da çok birşey değişeceğini zannetmiyorum türkiyede.
![]()
alırsın inşallah7T almak isterim
kılıf kutudan çıkıyor, ayrıca internette var satıyorlar çoğu sitede. Ekran koruyucu fabrika çıkışlı üstünde var. Ben ekran koruyucu kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum hangisi daha iyidir diyeoneplus için kılıf ve koruyucuyu nereden temin edecem
Hocam launcher cihazınızla uyumlu değil diyor A7 2015 için uyumlu olması gram umurumda değil ama neden aynı uyarıyı Mİ9T'de verdi bilmiyorumalırsın inşallah
kılıf kutudan çıkıyor, ayrıca internette var satıyorlar çoğu sitede. Ekran koruyucu fabrika çıkışlı üstünde var. Ben ekran koruyucu kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum hangisi daha iyidir diye
Hocam Mİ9T daha yeni telefonu şöyle 3 yıl kullanayım o zaman bakarız hem o zamana kadar 7T eskimiş olur kimse suratına bakmaz bilealırsın inşallah![]()
sadece oneplus cihazlar içinmişHocam launcher cihazınızla uyumlu değil diyor
İşte onu tüm Android cihazlara açık yapmaları gerek ki biz kullanıcılar faydalanabilelim zaten toplulukta çok talep var OnePlus bir zahmet tüm cihazlara açık yapsın ben olsam Android 8.0 ve üzeri sürümlere uyumlu yapardımsadece oneplus cihazlar içinmiş
Oneplus 5T hâlâ stabil kullanılan bir cihaz, sen hesap etBu arada 3 sene sonra 7T alınmaz mı ?
Hocam adamların mükemmel bir yazılım ekibi var ondan kaynaklanıyordur 7T benim fazlası ile işimi görür hatta 6T bile ama temiz bulamıyorum bir tane ilana girdim arka kasası çatlaktıOneplus 5T hâlâ stabil kullanılan bir cihaz, sen hesap et![]()
İlerde 6Tyi satıp daha üst bi op cihaz alabilirim, uygun olursa temiz sana satabilirim uygunaHocam adamların mükemmel bir yazılım ekibi var ondan kaynaklanıyordur 7T benim fazlası ile işimi görür hatta 6T bile ama temiz bulamıyorum bir tane ilana girdim arka kasası çatlaktı
hocam teklif için teşekkür ederim fakat 3 sene mi9t kullanıp 6T'ye geçtikten sonra o telefon bana çok dayanmaz şimdiki Galaxy S6 gibi olurİlerde 6Tyi satıp daha üst bi op cihaz alabilirim, uygun olursa temiz sana satabilirim uyguna![]()
2500'den girmeli daha yüksekten girmemeli 3000 tl edecek telefon değilFp olmuş ama tr de kaç kuruş olur ona bağlı
Ben asıl Redmi Note 9 Pro'yu bekliyorum tam da ablama göre telefon madem kesenin ağzını açmıyor amoled ekran da kullanmayıversinPoco X2 çok yakında Türkiye ye gelecekmiş. Xiaomi Türkiye satış direktörü açıklama yaptı.
Çok yakında diyerek bir buçuk yıl sonrasını kastetmiş anlaşıldı ?Poco X2 çok yakında Türkiye ye gelecekmiş. Xiaomi Türkiye satış direktörü açıklama yaptı.