Soru Poco vs Redmi farkları ne hangisi yazılım konusunda daha sıkıntısız?

Reaksiyon puanı
4,724
Arkadaşlar genelde xiaomi yazılım konusunda daha sorunsuz diyorlar doğrudur, ama bu iki alt marka arasında merak ettiğim soru, Redmi ve Poco sizce hangisi orta seviye cihazlar hangisi giriş seviye cihazlar bundan ziyade hangisi yazılım konusunda daha sıkıntısız.

Bakıyorum nete poco asla alma kanser olursun Redmi daha iyi diyor ama kimide Redmi çöp poco daha diyor

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
İkiside xiaominin sonuçta. Birbiri arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Miui de hala geç gelen bildirim sorunu devam ediyor aylardır var ve düzelmiyor. O yüzden custom rom kullanıyorum 10t pro var.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Arkadaşlar genelde xiaomi yazılım konusunda daha sorunsuz diyorlar doğrudur, ama bu iki alt marka arasında merak ettiğim soru, Redmi ve Poco sizce hangisi orta seviye cihazlar hangisi giriş seviye cihazlar bundan ziyade hangisi yazılım konusunda daha sıkıntısız.

Bakıyorum nete poco asla alma kanser olursun Redmi daha iyi diyor ama kimide Redmi çöp poco daha diyor
Bu meseleyi yazın da sormuştun. Rebranding meselesinde anlatmıştım zaten.

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
İkiside berbat. Xiaomi mobil cihazların yüz karası.... Hiç bir zaman Samsung olamayacak.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411

Bende redmi note 10pro ver pocco tercih ederdim abimin telefonu pocco x3pro hiç hata görmedk blmm benim şansımama benim telefon sorunlu çıktı kamera açılmıyor artk bile

Reaksiyon puanı
4,724
Bende redmi note 10pro ver pocco tercih ederdim abimin telefonu pocco x3pro hiç hata görmedk blmm benim şansımama benim telefon sorunlu çıktı kamera açılmıyor artk bile
Bende de s21 fe den önce note 10 Pro vardı aynı telefon şuan ses problemi çıkmış ses bazen az geliyormuş sanki kısmışsın gibi 2021 ağustosta alındı 14 aylık telefon, pocoda sorun duymadım hiç ama sanırım note 10 serisi genel anlamda sorunlu note 8-9-11 de sorun duymadım sorunların hepsi note 10 serisinde.