Soru Poco lar cidden sorunlu telefonlar mı?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,682
Arkadaşlar poco larda, ana kart yanması durduk yere kapanma bir daha açılmama, şebeke sorunu olduğu söyleniyor bu doğru mu?

Bu belli bir seride olan bir durum mu? Yoksa poco x6 serisinde hala devam ediyor mu?

Bide şebeke sorunu TR cihazı değil çakma imei li telefonlarda oluyormuş doğru mu?

Kısaca işin aslı ne poco lar sorunlu mu değil mi?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Arkadaşlar poco larda, ana kart yanması durduk yere kapanma bir daha açılmama, şebeke sorunu olduğu söyleniyor bu doğru mu?

Bu belli bir seride olan bir durum mu? Yoksa poco x6 serisinde hala devam ediyor mu?

Bide şebeke sorunu TR cihazı değil çakma imei li telefonlarda oluyormuş doğru mu?

Kısaca işin aslı ne poco lar sorunlu mu değil mi?
X3 pro larda bahsettiğiniz sorunlar vardı.
1 yılı aşkın süredir poco F5 modelini kullanmaktayım. Hiç bir sorun yaşamadım. İmei atılmış cihazlarda NFC sorunları var. Çin sürümü olanlarında da şebeke sorunu var. Yanlış hatırlamıyorsam band 20 çin sürümlerinde yok. Pocolar sorunlu değil. Arkadaşıma da F6 modelini aldık. O da çok memnun. Poco cihazı 1 yıldan fazla kullanım sonrası tavsiye ederim. X serisindense F serisi almanı da öneririm.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,682
1 yılı aşkın süredir poco F5 modelini kullanmaktayım. Hiç bir sorun yaşamadım. İmei atılmış cihazlarda NFC sorunları var. Çin sürümü olanlarında da şebeke sorunu var. Yanlış hatırlamıyorsam band 20 çin sürümlerinde yok. Pocolar sorunlu değil. Arkadaşıma da F6 modelini aldık. O da çok memnun. Poco cihazı 1 yıldan fazla kullanım sonrası tavsiye ederim. X serisindense F serisi almanı da öneririm.
Çok teşekkür ediyorum ama x te bile sorun yok dimi TR cihazı olunca

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,682
Bide anlamadığım olay xiaomi poco f serisi pek kalmadı stoklarda yok harici fiyat düşeceğine artıyor ilk geldiğinde daha ucuzdu diğer markalar zaman geçtikçe indirim yapıyor xiaomi zam yapıyor, poco x fiyatı daha stabil şuan hemen hemen aynı ve tüm renkleri mevcut.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,622
Xiaomi bazı modelleri az sayıda üretmesini seven bir firma. Özellikle seri üretimde en büyük oran Xiaomi sonra Redmi en son Poco olarak devam eder. Stokları azalan modellerin ise fiyatı düşeceğine, talepten dolayı yükseliyor. X3 Pro modeli çok sorunluydu. Kardeşimin telefonu iki yıl içerisinde üç defa bozuldu. Üçüncü bozulmasında stokta olmadığı için bir üst modelle değişim teklif ettiler. Şu an Poco X5 Pro kullanıyor, tek bir sorun bile yok.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,682
Xiaomi bazı modelleri az sayıda üretmesini seven bir firma. Özellikle seri üretimde en büyük oran Xiaomi sonra Redmi en son Poco olarak devam eder. Stokları azalan modellerin ise fiyatı düşeceğine, talepten dolayı yükseliyor. X3 Pro modeli çok sorunluydu. Kardeşimin telefonu iki yıl içerisinde üç defa bozuldu. Üçüncü bozulmasında stokta olmadığı için bir üst modelle değişim teklif ettiler. Şu an Poco X5 Pro kullanıyor, tek bir sorun bile yok.
Aynen dediğin gibi durum bu ama bu tutumunu değiştirmeliler diye düşünüyorum çünkü müşteri kaybına yol açar.

Poco f ve x serileri kamera konusunda note serisinden geride olmasına karşın işlemci olarak güçlü modeller ama kamera konusunda bir tık gerideler çokta fazla fark olduğunu düşünmüyorum, note serisinde 5g modeller anlamsız pahalı o yüzden poco x daha makul.

Bir ara honor alacam dedim ama yok, xiaomi ye bir alışkanlık var başka marka istemiyorum açıkçası, telefondanda pek beklentim kalmadı.

Sözün özü 5g redmi note serisine o paraları vereceğime poco x alırım daha iyi, note 4g ler cidden çok kötü alınacak telefonlar değil.

Kıymetli yorumun için teşekkür ederim kardeşim, tüm note serisinin 5g leri makul fiyata gelirse note serisi alırım gelmez yada gelen çok pahalıya gelirse poco x serisi alırım.

F serisi bana fazla

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,600
X3 Pro'dan başka sorunlu Poco duymadım.