Poco Güvenilir Markamı

erhankeskin6106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben poco X3 almayı düşünüyorum fakat Türkiye'de kimsede poco yu bilmiyor ve kimse poco kullandığı nı görmedim poco Güvenilir bir Markamı alsak Türkiye' pazarında tutunabilirmi

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhaba arkadaşlar ben poco X3 almayı düşünüyorum fakat Türkiye'de kimsede poco yu bilmiyor ve kimse poco kullandığı nı görmedim poco Güvenilir bir Markamı alsak Türkiye' pazarında tutunabilirmi
Poco Xiaominin alt markası.Ülkemizde Poco X3 kullanan çok insan var.Poco X3 ağır ve kalın bir cihaz.Tasarım sorun değilse alabilirsin.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Şirketin kapanma gibi bir ihtimali varmı yada Türkiye'den çekilme gibi çünkü kimse bu markaları bilmiyor Türkiye pazarında tutulabilir mi
Neden öyle bir şey olsun ki? Kimse bilmiyor dediğiniz Poco Xiaomi'dir zaten. Xiaomi de en çok bilinen markalardan biri.

Yasinka1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Poco Xiaominin alt markası.Ülkemizde Poco X3 kullanan çok insan var.Poco X3 ağır ve kalın bir cihaz.Tasarım sorun değilse alabilirsin.
Sizce poco x3 mü m51 mi iyidir ben de arada kaldım. Benim için oyun önemli değil kamera ve ekran kalitesi nedeniyle amoled ekrana yakınım ama amoled ekranların yanma durumu nedir kaç yıl sonra böyle şeyler başına gelir

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Sizce poco x3 mü m51 mi iyidir ben de arada kaldım. Benim için oyun önemli değil kamera ve ekran kalitesi nedeniyle amoled ekrana yakınım ama amoled ekranların yanma durumu nedir kaç yıl sonra böyle şeyler başına gelir
Kamerada M51 daha iyi. İkisi arasından M51 almanızı tavsiye ederim.

Yasinka1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Amoled ekran hiç kullanmadım bi sıkıntı olur mu yorumlarda bu yanma muhabbetini anlamadım? Bir de m51 güncelleme almayabilir diyorlar a71 alacakmış o konuda ne söylersiniz?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
1,5 senedir Amoled ekranlı telefon kullanıyorum daha sorun yaşamadım. Kullanılan panelin kalitesi önemli. Sürekli full parlaklıkta kullanmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de m51 güncelleme almayabilir diyorlar a71 alacakmış o konuda ne söylersiniz?
Güncellemeye çok takılmayın derim ama benim için önemli diyorsanız bütçeyi arttırıp A52 almanızı tavsiye ederim, A71 önermem.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Kamera ve ekran kalitesi önemli ise M51 almanı tavsiye ederim.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
m51 al poco x3 un yazılım çöp ztn