Soru Poco F4 GT iyi mi ?

furkan1080p

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Merhabalar ufak bir sorum var. Benim Mi 11 Lite cihazımı servis bozduğu için yeni cihaz verecekler ve Poco f4 gt göndereceklerini söylediler. Fiyatına baktım baya pahalı bu telefon iyi midir yoksa gelince elimden çıkarmak mı mantıklı olur ?

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
S22+ varken alınmaz. Düz S22'de daha iyi, boyut olarak S22+ ile aynılar.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhabalar ufak bir sorum var. Benim Mi 11 Lite cihazımı servis bozduğu için yeni cihaz verecekler ve Poco f4 gt göndereceklerini söylediler. Fiyatına baktım baya pahalı bu telefon iyi midir yoksa gelince elimden çıkarmak mı mantıklı olur ?
Samsung varken Poco alınmaz hocam ben yerinizde olsam S21 veya S22 alırdım. Xiaomi dahil hiçbir Çinli marka alınmaz artık ayrıca fiyatını hak etmiyor. Şahsen 12 bin lira Android telefona vereceğime kesenin ağzını açarım gider İPhone alırım illa Android mi istiyorum o zaman biraz daha üstüne koyup S21 veya S22+ alırdım. Samsung'un S serilerinde Plus modelleri daha çok hoşuma gidiyor düz modelin ekranı bana küçük geliyor

furkan1080p

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Samsung varken Poco alınmaz hocam ben yerinizde olsam S21 veya S22 alırdım. Xiaomi dahil hiçbir Çinli marka alınmaz artık ayrıca fiyatını hak etmiyor. Şahsen 12 bin lira Android telefona vereceğime kesenin ağzını açarım gider İPhone alırım illa Android mi istiyorum o zaman biraz daha üstüne koyup S21 veya S22+ alırdım. Samsung'un S serilerinde Plus modelleri daha çok hoşuma gidiyor düz modelin ekranı bana küçük geliyor
Hocam servis cihazımı onaramadığı için yeni cihaz gönderiyor. Satın almayacağım yani cihazı soruyorum sadece.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sorunlu işlemciye sahip bir cihaz.8 gen 1 li alınacak tek cihaz bana göre S22 ultra dır.Oda büyük kasa ve soğutma sisteminden dolayı.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Sorunlu işlemciye sahip bir cihaz.8 gen 1 li alınacak tek cihaz bana göre S22 ultra dır.Oda büyük kasa ve soğutma sisteminden dolayı.
Eğer o sorunlu bir işlemci olsaydı 2022'de çıkan Android amiral gemilerinin bir kısmında kullanılmazdı, zaten diğerleride 8+ Gen 1 kullanıyor ama o 8 Gen 1'den daha çok ısınıyor. Şu an hiçbir S22 serisinde kesinlikle performansa etki edecek kadar ısınma yok.

Özellikle küçük olan bir telefon olan ve donanımsal olarak soğutması olmayan S22 için mükemmel değerler, Samsung ve bu kompakt amiral gemisinin kalitesi hakkında çok şey söylüyor. Videonun yorumunda ingilizce bir şekilde bu yazıyordu, diğer yüzlerce videoda da bakabilirsiniz S22'nin ısınması hakkında. Videoların kendisine de göz atmayı unutmayın. 1 saat boyunca işlemci yük altında, 42 derecede çalışıyor.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Eğer o sorunlu bir işlemci olsaydı 2022'de çıkan Android amiral gemilerinin bir kısmında kullanılmazdı, zaten diğerleride 8+ Gen 1 kullanıyor ama o 8 Gen 1'den daha çok ısınıyor. Şu an hiçbir S22 serisinde kesinlikle performansa etki edecek kadar ısınma yok.

Özellikle küçük olan bir telefon olan ve donanımsal olarak soğutması olmayan S22 için mükemmel değerler, Samsung ve bu kompakt amiral gemisinin kalitesi hakkında çok şey söylüyor. Videonun yorumunda ingilizce bir şekilde bu yazıyordu, diğer yüzlerce videoda da bakabilirsiniz S22'nin ısınması hakkında. Videoların kendisine de göz atmayı unutmayın. 1 saat boyunca işlemci yük altında, 42 derecede çalışıyor.
8 gen 1 in sorunlu olduğunu bütün android markalarının termal soğutma sistemi kullanması fazlası ile kanıtlıyor.Sen tescilli Samsung fanboyusun.Adam kullandığım S22 ısınıyor diyor.Bu benim iddiam değil.S22 kullanan adam söylüyor.Hala utanmadan sıkılmadan S22 ve 8 gen 1 avukatlığı yapıyorsun.Senin fanboy olduğunu bilmek için uzman olmaya gerek yok.Exynos 990 lı cihaz öneren,S20 İphone 11 den daha iyi batarya performansı sunuyor diyen,işlemcide bir A14 bionic olmadığı halde,kamerada berbat hdr performansı sunduğu halde S20 iphone 12 seviyesinde diyen,Exynos 9820 ye aşırı verimli diyen?????? birinin bu fanboyluğunuda anormal görmemek lazım.???

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam servis cihazımı onaramadığı için yeni cihaz gönderiyor. Satın almayacağım yani cihazı soruyorum sadece.
Anladım hocam bende paranı çöpe atma diye uzun uzun yazdım cebinden para cıkmayacaksa gerisi önemsiz ama yine de Çinli markaları önermiyorum.
edit: Xiaomi Mi9T kullanıyorum ilk ve son Xiaomi cihazım olacak İPhone'a gecmek icin gün sayıyorum.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
8 gen 1 in sorunlu olduğunu bütün android markalarının termal soğutma sistemi kullanması fazlası ile kanıtlıyor.Sen tescilli Samsung fanboyusun.Adam kullandığım S22 ısınıyor diyor.Bu benim iddiam değil.S22 kullanan adam söylüyor.Hala utanmadan sıkılmadan S22 ve 8 gen 1 avukatlığı yapıyorsun.
S22 ısınıyor tabii ki senin iddian değil ama başka forumlarda S22 ısınıyor deyip iPhone 11 önermen senin vizyonun ve fanboyluğun. Yüksek performanslı her işlemci ısınır, 13 Pro Max'de 47-48 derecelerde çalışıyor , test videosunu atarım buraya, o sorunlu mu? 13900K Dünya'nın en güçlü işlemcisi ve 100 derecede çalışıyor, bu arada hepsi soğutma kullanıyor işlemci sorunlu demen komik olmuş. Isınması herhangi bir sorun değil, anla şunu artık millet başka forumlarda engelledi seni. Ha bu arada işlemci sorunlu bir tek senin iddian, şöyle bir şeyde var 1 hafta içerisinde 2 defa MediaMarkt'a gittim S22 serisi, S21 ve Z serisinden sorumlu olan kişiler vardı, 2 defa gittim hepsinde sorumlu kişi farklıydı. 2'sinede sordum bir tanesi yüzünde hafif bir tebessümle ''hayır, yüksek performans veren her şey ısınır, 8 Gen 1 Dünya'nın en güçlü işlemcilerinden birisidir'' dedi, diğeride çok farklı şeyler söylemedi 2 side sorunsuz olduğunu söyledi. Bu arada 12600K gibi işlemcileride soğutmak için sıvı soğutucu kullanıyorlar, o işlemci sorunlu mu oluyor?

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
S22 ısınıyor tabii ki senin iddian değil ama başka forumlarda S22 ısınıyor deyip iPhone 11 önermen senin vizyonun ve fanboyluğun. Yüksek performanslı her işlemci ısınır, 13 Pro Max'de 47-48 derecelerde çalışıyor , test videosunu atarım buraya, o sorunlu mu? 13900K Dünya'nın en güçlü işlemcisi ve 100 derecede çalışıyor, bu arada hepsi soğutma kullanıyor işlemci sorunlu demen komik olmuş. Isınması herhangi bir sorun değil, anla şunu artık millet başka forumlarda engelledi seni. Ha bu arada işlemci sorunlu bir tek senin iddian, şöyle bir şeyde var 1 hafta içerisinde 2 defa MediaMarkt'a gittim S22 serisi, S21 ve Z serisinden sorumlu olan kişiler vardı, 2 defa gittim hepsinde sorumlu kişi farklıydı. 2'sinede sordum bir tanesi yüzünde hafif bir tebessümle ''hayır, yüksek performans veren her şey ısınır, 8 Gen 1 Dünya'nın en güçlü işlemcilerinden birisidir'' dedi, diğeride çok farklı şeyler söylemedi 2 side sorunsuz olduğunu söyledi. Bu arada 12600K gibi işlemcileride soğutmak için sıvı soğutucu kullanıyorlar, o işlemci sorunlu mu oluyor?
Peki senin Exynos 990 lı cihaz önermeni nasıl yorumlayalım? Plastik kasalı A52 yi savunmanı nasıl yorumlayalım? S20 nin 60hz da akıcı olmadığı halde akıcı olduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım?Xs in 11 den daha iyi olduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım? Always on display in fazla pil tüketmediğini iddia etmeni nasıl yorumlayalım? İps panel amoled ekrandan daha verimli demeni nasıl yorumlayalım? S21 plus ın 12 pro dan daha iyi olduğu saçmalığını nasıl yorumlayalım? S20 nin iphone 11 den daha iyi batarya performansı sunduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım? ben vizyonsuz ve fanboysam sende hem troll hemde fanboysun.Forumda beni engellemişler.Vah vah çok üzüldüm.??? beni engelleyenlerde senin gibi at gözlüğü ile bakan Samsung fanboyu.

Son düzenleme:

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Peki senin Exynos 990 lı cihaz önermeni nasıl yorumlayalım? Plastik kasalı A52 yi savunmanı nasıl yorumlayalım? S20 nin 60hz da akıcı olmadığı halde akıcı olduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım?Xs in 11 den daha iyi olduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım? Always on display in fazla pil tüketmediğini iddia etmeni nasıl yorumlayalım? İps panel amoled ekrandan daha verimli demeni nasıl yorumlayalım? S21 plus ın 12 pro dan daha iyi olduğu saçmalığını nasıl yorumlayalım? S20 nin iphone 11 den daha iyi batarya performansı sunduğunu iddia etmeni nasıl yorumlayalım? ben vizyonsuz ve fanboysam sende hem troll hemde fanboysun.Forumda beni engellemişler.Vah vah çok üzüldüm.??? beni engelleyenlerde senin gibi at gözlüğü ile bakan Samsung fanboyu.
S20'nin 60 Hz'de akıcı olmadığını bilmiyordum, sizden öğrendikten sonra da 60 Hz akıcı falan demedim ama yine de şüphelerim var, bana mantıklı gelmiyor çünkü. Exynos 990 önermedim çoğu zaman objektif baktım. XS'e de 11'den iyi demedim. Çoğu testte daha fazla ekran süresi verdiğini, amiral gemisi hissiyatını daha çok verdiğini, daha iyi bir malzeme kalitesine sahip olduğunu ve panel kalitesinin bariz olduğunu söyledim. AOD ise A5 2017, S7 Edge gibi eski nesil amiral gemisi/giriş seviyesi cihazlarda batarya tasarrufu yapmakta. Günümüz cihazlarında 10 dakika erken kapanır en fazla. S21+ donanım olarak 12 Pro'dan iyi değil ama 12 Pro'da adam akıllı baş edemiyor, 60 Hz'inden tut çeşitli kamera özelliklerinde kaybediyor. S20 ise hatsız bir şekilde iPhone 11'den daha fazla ekran süresi veriyor, A13'ün pil tüketimi berbat, SE2'de iPhone 11'de Çinli rakiplerine göre çok az ekran süresi veriyordu, şu an maksimum 6 buçuk saat ekran süresi alabilirsiniz, S20 ile de 5 saat ekran süresi alabilirsiniz. Ha bu arada nerede S20 daha fazla ekran süresi veriyor demişim paylaşırsanız sevinirim. Kimse sizi engellemedi, BERWAR'a fanboy demeniz çok komik gerçekten, 8 Gen 1'in sorunlu olmadığını söylüyoruz sana, o kadar da argüman sunduk hâlâ ısınıyor diyorsun. Isındığını bizde biliyoruz, yüksek performans veren her şey ısınır buna A15 ve özellikle A14'de dahil. Çinlileri geçtim, Samsung asla performansı düşüren bir işlemci üretmez veya kullanmaz, ısınması asla performansı olumsuz etkilemiyor ve ''öğrenci arkadaşımız'' da elini yakmadığını söyledi, malzeme kalitesinden dolayı böyle bir şey mümkün olamaz da zaten anca 25W şarj ederken bataryası ısınır o zaman yakar, o da bütün cihazlarda oluyor.