Bütçe nedir?Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım Samsung A52 gücüm yetmiyor arkadaşlar poco f3 falan bunları yurt dışı alacağım eğer alırsam onun dışında. Benim için önemli olanlar kamerası ve ekran kalitesi
Eğer samsung seçersen stabil ve kullanımı kolay bir os deneyimi yaşayacaksın eğer pocoyu seçersen performans alacaksın eğer iphone u seçersen güvenli ve stabil bir os alacaksın seçim sana kalmışArkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım Samsung A52 gücüm yetmiyor arkadaşlar poco f3 falan bunları yurt dışı alacağım eğer alırsam onun dışında. Benim için önemli olanlar kamerası ve ekran kalitesi
Maks 3500 TL hocamBütçe nedir?
Maks 3500 TL hocamYurt dışı Poco F3 almayın IMEI atılmıyor. Tam bütçeniz ne?
Biraz daha çıkıp Note 10 Pro almanızı öneririm.Maks 3500 TL hocam
Iphone da apk gibi bir sistem olsaydı androidden farkı kalmazdıiPhone alırsan;
Uzun ömürlü, küçük ekranlı, stabil ve kapalı bir sistemin olacak.
Samsung alırsan;
Stabil, rahat, kullanışlı UI'si olan, GoodLock gibi bir nimet ile fully-customizable bir telefon alacaksın. Model önerisi yapacak olursam da A51'i salla. Snapdragon, Exynos'u donunda sallar. İki seçeneğin kalıyor. Eğer A71 alırsan işlemcin çok iyi olacak, verimli bir telefonun olacak ama M51'e göre batarya performansı az olacak. M51 alırsan onun da işlemcisi amiral gemilerinin işlemcilerinden bir tık düşük ama yine de çok iyi bir işlemci, ayrıca 7000Mah batarya çok büyük bir rakam. Tek sıkıntısı biraz kalın ve ağır olması olacaktır. Benim için bir sıkıntı bu ama kişiden kişiye değişir.
Poco alırsan;
Afedersin hayvan gibi bir işlemcin olacak. Performansı gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak. Tam bir oyuncu telefonu diyebilirim. Ama MIUI diğer marka UI'lere nazaran birazcık pil optimizasyonu kötü olan bir UI.
Mi11 Lite alırsan;
Donanımsal olarak Samsung'a çok benzer. Tek benim gözümde problemi MIUI'nin pil optimizasyonu biraz kötü.
Ben olsam bu seçenekler arasından A71 seçerim ama oyuncuysan kesinlikle Poco F3 derim. Stabilite, hawli olsun dersen iPhone alırsın. Mekanlarda havanı da atarsın.![]()
Aslında var ama garanti dışı bırakıyor işte. (Jailbreak)Iphone da apk gibi bir sistem olsaydı androidden farkı kalmazdı
Aynen var o da uygulama mağazasıAslında var ama garanti dışı bırakıyor işte. (Jailbreak)
Kamera bakımından mı önerdinizBiraz daha çıkıp Note 10 Pro almanızı öneririm.
Zahmet edip uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim. Bir kaç soru soracağımiPhone alırsan;
Uzun ömürlü, küçük ekranlı, stabil ve kapalı bir sistemin olacak.
Samsung alırsan;
Stabil, rahat, kullanışlı UI'si olan, GoodLock gibi bir nimet ile fully-customizable bir telefon alacaksın. Model önerisi yapacak olursam da A51'i salla. Snapdragon, Exynos'u donunda sallar. İki seçeneğin kalıyor. Eğer A71 alırsan işlemcin çok iyi olacak, verimli bir telefonun olacak ama M51'e göre batarya performansı az olacak. M51 alırsan onun da işlemcisi amiral gemilerinin işlemcilerinden bir tık düşük ama yine de çok iyi bir işlemci, ayrıca 7000Mah batarya çok büyük bir rakam. Tek sıkıntısı biraz kalın ve ağır olması olacaktır. Benim için bir sıkıntı bu ama kişiden kişiye değişir.
Poco alırsan;
Afedersin hayvan gibi bir işlemcin olacak. Performansı gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak. Tam bir oyuncu telefonu diyebilirim. Ama MIUI diğer marka UI'lere nazaran birazcık pil optimizasyonu kötü olan bir UI.
Mi11 Lite alırsan;
Donanımsal olarak Samsung'a çok benzer. Tek benim gözümde problemi MIUI'nin pil optimizasyonu biraz kötü.
Ben olsam bu seçenekler arasından A71 seçerim ama oyuncuysan kesinlikle Poco F3 derim. Stabilite, hawli olsun dersen iPhone alırsın. Mekanlarda havanı da atarsın.![]()
Garantili ve bütçeniz 3500 olduğu için önerdim. Yurt dışı A71 almaktansa az daha ekleyip garantili Note 10 Pro almak daha iyidir.Kamera bakımından mı önerdiniz
A71 alırsam yurtdışı almam ancak Xiaomi alırsam yurt dışı alırımGarantili ve bütçeniz 3500 olduğu için önerdim. Yurt dışı A71 almaktansa az daha ekleyip garantili Note 10 Pro almak daha iyidir.
O zaman A71'i eleyin. 4000'e yakın fiyatı hak etmeyen bir cihaz.A71 alırsam yurtdışı almam ancak Xiaomi alırsam yurt dışı alırım
Yıllardır Xiaomi kullanıyorum artık bu markayı kullanmak istemiyorum siz ne önerirsinizO zaman A71'i eleyin. 4000'e yakın fiyatı hak etmeyen bir cihaz.
A52 öneririm.Yıllardır Xiaomi kullanıyorum artık bu markayı kullanmak istemiyorum siz ne önerirsiniz