Yardım Poco F3, Iphone Se 2 Vs A51,A71,M51,Mi̇ 11 Li̇te

eXe1aNs

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım Samsung A52 gücüm yetmiyor arkadaşlar poco f3 falan bunları yurt dışı alacağım eğer alırsam onun dışında. Benim için önemli olanlar kamerası ve ekran kalitesi

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım Samsung A52 gücüm yetmiyor arkadaşlar poco f3 falan bunları yurt dışı alacağım eğer alırsam onun dışında. Benim için önemli olanlar kamerası ve ekran kalitesi
Bütçe nedir?

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
Eğer samsung seçersen stabil ve kullanımı kolay bir os deneyimi yaşayacaksın eğer pocoyu seçersen performans alacaksın eğer iphone u seçersen güvenli ve stabil bir os alacaksın seçim sana kalmış

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Yurt dışı Poco F3 almayın IMEI atılmıyor. Tam bütçeniz ne?

American Megatrends

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
iPhone alırsan;
Uzun ömürlü, küçük ekranlı, stabil ve kapalı bir sistemin olacak.

Samsung alırsan;
Stabil, rahat, kullanışlı UI'si olan, GoodLock gibi bir nimet ile fully-customizable bir telefon alacaksın. Model önerisi yapacak olursam da A51'i salla. Snapdragon, Exynos'u donunda sallar. İki seçeneğin kalıyor. Eğer A71 alırsan işlemcin çok iyi olacak, verimli bir telefonun olacak ama M51'e göre batarya performansı az olacak. M51 alırsan onun da işlemcisi amiral gemilerinin işlemcilerinden bir tık düşük ama yine de çok iyi bir işlemci, ayrıca 7000Mah batarya çok büyük bir rakam. Tek sıkıntısı biraz kalın ve ağır olması olacaktır. Benim için bir sıkıntı bu ama kişiden kişiye değişir.

Poco alırsan;
Afedersin hayvan gibi bir işlemcin olacak. Performansı gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak. Tam bir oyuncu telefonu diyebilirim. Ama MIUI diğer marka UI'lere nazaran birazcık pil optimizasyonu kötü olan bir UI.

Mi11 Lite alırsan;
Donanımsal olarak Samsung'a çok benzer. Tek benim gözümde problemi MIUI'nin pil optimizasyonu biraz kötü.

Ben olsam bu seçenekler arasından A71 seçerim ama oyuncuysan kesinlikle Poco F3 derim. Stabilite, hawli olsun dersen iPhone alırsın. Mekanlarda havanı da atarsın. :D

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
iPhone alırsan;

Samsung alırsan;
Stabil, rahat, kullanışlı UI'si olan, GoodLock gibi bir nimet ile fully-customizable bir telefon alacaksın. Model önerisi yapacak olursam da A51'i salla. Snapdragon, Exynos'u donunda sallar. İki seçeneğin kalıyor. Eğer A71 alırsan işlemcin çok iyi olacak, verimli bir telefonun olacak ama M51'e göre batarya performansı az olacak. M51 alırsan onun da işlemcisi amiral gemilerinin işlemcilerinden bir tık düşük ama yine de çok iyi bir işlemci, ayrıca 7000Mah batarya çok büyük bir rakam. Tek sıkıntısı biraz kalın ve ağır olması olacaktır. Benim için bir sıkıntı bu ama kişiden kişiye değişir.

Poco alırsan;
Afedersin hayvan gibi bir işlemcin olacak. Performansı gerçekten ama gerçekten çok iyi olacak. Tam bir oyuncu telefonu diyebilirim. Ama MIUI diğer marka UI'lere nazaran birazcık pil optimizasyonu kötü olan bir UI.

Mi11 Lite alırsan;
Donanımsal olarak Samsung'a çok benzer. Tek benim gözümde problemi MIUI'nin pil optimizasyonu biraz kötü.

Ben olsam bu seçenekler arasından A71 seçerim ama oyuncuysan kesinlikle Poco F3 derim. Stabilite, hawli olsun dersen iPhone alırsın. Mekanlarda havanı da atarsın. :D
Iphone da apk gibi bir sistem olsaydı androidden farkı kalmazdı

eXe1aNs

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Biraz daha çıkıp Note 10 Pro almanızı öneririm.
Kamera bakımından mı önerdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone alırsan;

Samsung alırsan;

Poco alırsan;

Mi11 Lite alırsan;

Zahmet edip uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim. Bir kaç soru soracağım
1-Amoled ekranda hdr 10 desteği falan oluyor ancak süper amoled plus ekranda nasıl oluyor bilmiyorum yani ekran olarak hangisi daha iyi
2-Oyunla pek işim yok bu yüzden a71 daha iyi gelecek bana diye düşünüyorum M51 de bataryası iyi evet ama o kadar beni etkilemez bu yüzden kamera olarak a71 nasıldır sence

eXe1aNs

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Garantili ve bütçeniz 3500 olduğu için önerdim. Yurt dışı A71 almaktansa az daha ekleyip garantili Note 10 Pro almak daha iyidir.
A71 alırsam yurtdışı almam ancak Xiaomi alırsam yurt dışı alırım