Nymphext
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 191
poco f2 pro ve mi 10t arasındaki farklar neler ?
Ekran kalitesi,akıcılık, stereo hoparlör, tasarım.poco f2 pro ve mi 10t arasındaki farklar neler ?
ekran kalitesi hangisininki daha iyiEn belirgin farklar ekran, hoparlör ve tasarımda. Kamerada önde Mi 10T daha iyi arkada neredeyse fark yok. Genel olarak Mi 10T daha iyi ama o fiyat bandına gelecek Redmi K40 ikisinden de daha iyi bir cihaz.
Poco f2 pro.ekran kalitesi hangisininki daha iyi
ikinci el 3600 tlye kadar bir cihaz arıyorum bütçenin sınırı bu. Öncelikli olarak ekran , tasarımı ve bataryası önemli sonra kamera vs. bu fiyat aralığında oneplus nord'da var o da olabilir bu üç telefon arasında kaldımEkranları farklı. Mi 10T IPS LCD 144 Hz ekran kullanıyor. Poco F2 Pro ise AMOLED 60 Hz ekran kullanıyor.
Poco F2 Pro - Xiaomi Mi 10T Karşılaştırması - Epey
Epey - Poco F2 Pro - Xiaomi Mi 10T özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bunlardan birini mi alacaksınız? Bütçenizi ve önceliklerinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
İkinci el P30 almanı tavsiye ederim.Şık tasarım, kaliteli ekran,çok iyi batarya performansı,kamerada çok iyi fotoğraf performansı.ikinci el 3600 tlye kadar bir cihaz arıyorum bütçenin sınırı bu. Öncelikli olarak ekran , tasarımı ve bataryası önemli sonra kamera vs. bu fiyat aralığında oneplus nord'da var o da olabilir bu üç telefon arasında kaldım
İkisine kıyas yapacağına f3 bekle onu alpoco f2 pro ve mi 10t arasındaki farklar neler ?
İkisi arasında kalırsan Poco F2 Pro tercih etmelisin çünkü ekran Amoled bir ekran bataryayı daha az yiyecek ve aradaki küçücük pil farkını kapatacaktır sonra tasarım olarak mi 10t bildiğin tuğla gibi bir telefon kalın poco f2 pro da kalın ama en azından mi 10 t gibi değil ve kamera ekranda olmadığı pop-up olduğu için ekran daha şık ve daha hoş gözüküyor bunlar tasarımsal farklar benim için önemlideğil dersen işlemci olarak ikiside aynı işlemciyi kullanıyor ve testlerde puanları neredeyse aynı yani anlicağın işlemci olarak o iyi bu iyi diyemeyiz son olarak kameraya geliyorum orada da çok fark yok Poco f2 Pro nun sensörü bir tık daha yeni bir sensör Sony Imx 686 kullanıyor mi 10t 682 kullanıyor yani farklar bunlar ben olsam F2 pro yu tercih ederimpoco f2 pro ve mi 10t arasındaki farklar neler ?