emre2535
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
1 haftadır pocell 1000 oktan tarifesini kullanıyorum. izmir merkezdeyim evde kapali alanda yaptığım ölçüm...

1 haftadır pocell 1000 oktan tarifesini kullanıyorum. izmir merkezdeyim evde kapali alanda yaptığım ölçüm...
![]()
Bence İyiBen fiyatı için geçtim ama umduğumdan hızlı interneti varmış...
Aynen bende düşünmüyordum. Ama sonuç bu kullanim olarakta şuan itibariyle memnunum... [emoji3]POcell'in bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum.
Aynen bende düşünmüyordum. Ama sonuç bu kullanim olarakta şuan itibariyle memnunum...POcell'in bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum.
maşAllah tu tu nazar demesin çok iyi darısı turkcell'e odamda 3g kayıp tel pc ile akraba olacak h çıksın diye telde gt-s5360 olunca turbo paket bile hayretmiyor...1 haftadır pocell 1000 oktan tarifesini kullanıyorum. izmir merkezdeyim evde kapali alanda yaptığım ölçüm...
![]()
cihaz ne? dark evo 3g m7220 odamda h+ çekmiyor çekince 8-9 zor turbo ama fiyasko çıktı.iyi benceTurkcell Turbo net var bende 2 gb 34 mpbs downloand 2,2 mpbs de upload vardı
![]()
T50 Cihazım turbo ile 34 mpbs download 2-3 mpbs arası upload alıyorum turbosuz 10 mpbs download 1.9 küsür uploadmaşAllah tu tu nazar demesin çok iyi darısı turkcell'e odamda 3g kayıp tel pc ile akraba olacak h çıksın diye telde gt-s5360 olunca turbo paket bile hayretmiyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
cihaz ne? dark evo 3g m7220 odamda h+ çekmiyor çekince 8-9 zor turbo ama fiyasko çıktı.
30 milyon kullanıcı var normal...T50 Cihazım turbo ile 34 mpbs download 2-3 mpbs arası upload alıyorum turbosuz 10 mpbs download 1.9 küsür upload![]()
Abi bu avea nedir ya full çekse bile zar zor video açıyor pocell e mi geçsem![]()
Değişen bir şey olmaz ki. Pocell'de avea altyapısını kullanıyor. Bunun sebebi bulunduğunuz bölgeyle alakalı bi durum. Baz istasyonuna yakın bi yere gidip hız testi yaparsan farkı görürsün![]()
nerde o kulanıcılar izmir diyor kim kullancak pocell ondan böyle yoksa 2 3 arasi gezer:clap:30 milyon kullanıcı var normal...
Ülkeye bi 4g gelsin o zaman hızları görün![]()
tel neydi? gt-5360 ile akraba mi?Avea internet fiyaskosu![]()
Lg nin bir modeli galiba g2 veya nexus olabilir...tel neydi? gt-5360 ile akraba mi?
3g altina destegi fazla yok ondan oyle h koymus ama edge ile bagli hizi edge hizi avea cakma 3g veriyor.Lg nin bir modeli galiba g2 veya nexus olabilir...
Pocell de avea altyapisindan hizmet veriyor ama iste veriler bölgeye göre değişiyodur muhakkak da sizinkide hiç iç açıcı görünmüyor. Avea ile görüştünüz mü bu durumu ne cevap veriyolar...3g altina destegi fazla yok ondan oyle h koymus ama edge ile bagli hizi edge hizi avea cakma 3g veriyor.