Plugin-container.exe Kapanmıyor

rebeel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, mozillada sayfaların kasmasına neden olan plugin-container.exe eklentisini kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. adres satırına about:config yazarak girdim ve şu ayarları girdim ama hala plugin-container.exe eklentisi açılıyor. Sistem windows 7 64 bit. Görev yöneticisinde plugin-container.exe*32 şeklinde yazıyor.

g4Rj1vD.png

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Onun bir zararı yokki,flash falan çökerse tarayıcı toptan çökmesin diye var.

rebeel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefoxu kasıyor. Sürekli cpu kullanıyor. Diğer bilgisayarım 32 bit xp onda kapattım bu ayarları yaparak. Bayağı hızlandı. Ama windows 7 64 bitte kapanmıyor.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Onu false yapıp tarayıcı kapatıp görev yöneticisinden sonlandırın kapanacaktr.

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Ben de Win 8.1 pro var. Aynı sorun bende de oluyor. Bu .exe dosyası işlemciyi %90-100 arasında sömürüyor. Bunu görev yöneticisinden sonlandırabiliyoruz. Ancak bu seferde yüklediğiniz eklentiler çalışmıyor. Bu durumu Mozillaya yazacağım. Düzeltmelerini bekleyeceğiz.
[h=2][/h]

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
evet bu durum bende var... çok saçma ve PC'yi de yavaşlatıyor... eklentilerin çalışmasına zarar vermedin bu Plugin-container'ın çalışmasını sonsuza kadar durdurmasını biren birisi var mı?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gariplik sizde sanırım..aynı işlemi xp sp3 32 bit,windows 7 ultimate 32 bit,windows 7 starter 32 bit,windows 7 home premium(64 bit),win 8.1 pro (64 bit) sistemlerde uyguladım hiçbir sorun çıkarmadı tarayıcı açtığımda plugin container exe açılıyor fakat 2 saniye sonra kendiliğinden kapanıyordu son 26 beta 10 güncellemesinde bu sorun giderilmişti hiçbir sorun çıkarmıyordu plugin otomatik kapanıyordu..yalnız bazı siteleri aşırı yavaş olduğu için çökmeye neden oluyor ama ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
sol üstteki firefox turuncu kutuya tıklayın ordan eklentilere tıklayın orda yan uygulamar var ordan shockwave flash var onun sağındaki herzaman etkinleştiri asla etkinleştirmeye dönüştürün firefoxu kapatıp açın sorun çözülür.

rebeel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sol üstteki firefox turuncu kutuya tıklayın ordan eklentilere tıklayın orda yan uygulamar var ordan shockwave flash var onun sağındaki herzaman etkinleştiri asla etkinleştirmeye dönüştürün firefoxu kapatıp açın sorun çözülür.

evet bu şekilde yapınca düzeldii teşekkürler.

rebeel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shockwave flashı kapatınca videolr açılmayabiliyor sorun oluyor malesef.

gariplik sizde sanırım..aynı işlemi xp sp3 32 bit,windows 7 ultimate 32 bit,windows 7 starter 32 bit,windows 7 home premium(64 bit),win 8.1 pro (64 bit) sistemlerde uyguladım hiçbir sorun çıkarmadı tarayıcı açtığımda plugin container exe açılıyor fakat 2 saniye sonra kendiliğinden kapanıyordu son 26 beta 10 güncellemesinde bu sorun giderilmişti hiçbir sorun çıkarmıyordu plugin otomatik kapanıyordu..yalnız bazı siteleri aşırı yavaş olduğu için çökmeye neden oluyor ama ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Hocam siz tam olarak hangi işlemleri yaptınızda kapandı acaba?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kapatmak istemenizi anlıyorum fakat bu sayede video izliyorsunuz ve bunu kapatınca izlemek istediğiniz videonun açılmaması kadar doğal birşey yok, taracıyı yeniden açtığınızda yeniden açılması da firefoxun eklentiyi yeniden çalıştırıyor olmasından kaynaklanıyor

eğer sorun bu programın çok ram harcaması ve sistemi kasması ve firefoxun zaman zaman çökmesi ise bir çözüm önereceğim

tarayıcı olarak opera kurun ve turbo modunda çalıştırın bu sayede istediğiniz videoyu aktif edebilirsiniz, istediğiniz resmi aktif edebilirsiniz
yani turbo modda sadece istediğiniz şeyleri çalıştırır ama bunların hepsine tıklamanız gerekiyor
biraz zahmetli olacak ama ram sorununuzu kökünden çözer ve daha iyi bir tarayıcıya sahip olursunuz, ben FF'in çökme sorunu yüzünden operaya geçtim 6 ayda 1 çökme yaşadım

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
shockwave flashı kapatınca videolr açılmayabiliyor sorun oluyor malesef.

Hocam siz tam olarak hangi işlemleri yaptınızda kapandı acaba?

Firefox açıp üst arama çubuğuna about:config yazıp gelen uyarıyı onaylayıp

Arkadaşlar dom.ipc.plugins.enabled;true girdisini false olarak değiştiriyorsunuz

ve görev yöneticisinden plugin-container.exeyi sonlandırıyorsunuz.

tarayıcıyı tekrar başlattığınız açılmıcak..açılsa bile kendiliğin 1-2 saniye sonra otomatik kapanacaktır.

ayrıca tarayıcınızın güncel bulunmasıda sizin yararınıza olacaktır. En son bugün 27 Beta 8 Çıktı.Güncellemek için TIKLAYIN

rebeel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox açıp üst arama çubuğuna about:config yazıp gelen uyarıyı onaylayıp

Arkadaşlar dom.ipc.plugins.enabled;true girdisini false olarak değiştiriyorsunuz

ve görev yöneticisinden plugin-container.exeyi sonlandırıyorsunuz.

tarayıcıyı tekrar başlattığınız açılmıcak..açılsa bile kendiliğin 1-2 saniye sonra otomatik kapanacaktır.

ayrıca tarayıcınızın güncel bulunmasıda sizin yararınıza olacaktır. En son bugün 27 Beta 8 Çıktı.Güncellemek için TIKLAYIN

Açılmadığı zaman bir youtube videosu açıp bakın açılıyor.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Açılmadığı zaman bir youtube videosu açıp bakın açılıyor.

o normal kardeşim..o exe çalışmadan hiçbir video izlemeyezsiniz ve flashlar çalışmaz.yalnız dikkat ettiyseniz video açılınca açılıyor kapanınca kapanıyor.bizim yaptığımız devamlı çalışmasını önlemek klasik bir web sitesinde hareketli resimler yüklenirken çalışırsa kasma yapıyor misal.