Please Wait While You Are Redirected

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Selamun aleykum arkadaslar.Bugun İnternete girecekken aldigim hata basliktaki gibi.musteri hizmtlerini aradim ama eleman bana modemin fisine bak gibi basindan salmak icin byle bi cvp verdi .suan telden yaziyorum.arkdaslar yardim edin modemin tum isiklari yanmasina ragmen,pc den nete giremiyorum .yardim arkadaslar tskurler.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
modemine ıss den aldığın şifre ve kullanıcı adını girmemen veya yanlış girmen sebebiyle alıyorsun o uyarıyı. kolay gelsin.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Aynısı bize de oldu durduk yerde, güç bela şifreyi girdik de düzeldi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tekrar ara yanlış adama denk gelmişsin. Böyle durumlardan ben hep arayarak kurtuldum. Oradan bişeyler yapıyorlar düzeliyor.

sLyGhosT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu bu aralar TTNET te sık yaşanmaya başladı. Port problemi oluyor. Sadece yapman gereken arıza kaydı bırakman. Bugün aynı sorun komşumda vardı sorun aradık arıza kaydını bıraktık (ilk başta modem kurulumu yapalım falan demeye kalkacaktır muhtemelen modem kurulumumuzu yeni yaptık dersin veya teknisyen olduğunu söylersin o zaman seni dinliyorlar.) santrale bildireceklerini söylediler 3 saat e yakın zaman içerisinde geri dönüş yaptılar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mutlaka müşteri hizmetlerini ara, arıza kaydı bırak. Kendi başına çözebileceğin bir sorun değil. Tabi şifreyi yanlış girmemişsen.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar öyle bi yazıyla karşılaşırsanız... Kullanıcı ismi ve şifrenizi şu şekilde tekrar girin ve modemi resetleyin...

Kullanıcıismi@
şifre xxxxxxxxx

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kullanıcı isminde ya da şifrende bir problem var.

Modemin ayarlarına girip bunları bir kontrol edin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sana cevap vermedim zaten.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Çok teşekkürler arkadaşlar,şuan net cafedeyim modem yazılımını indiriyorum hemen eve gidip deneyeceğim...:)

---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

Bu bu aralar TTNET te sık yaşanmaya başladı. Port problemi oluyor. Sadece yapman gereken arıza kaydı bırakman. Bugün aynı sorun komşumda vardı sorun aradık arıza kaydını bıraktık (ilk başta modem kurulumu yapalım falan demeye kalkacaktır muhtemelen modem kurulumumuzu yeni yaptık dersin veya teknisyen olduğunu söylersin o zaman seni dinliyorlar.) santrale bildireceklerini söylediler 3 saat e yakın zaman içerisinde geri dönüş yaptılar.

Arıza kaydını da aldılar hocam.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Oldu şükür arkadaşlar,modem yazılımını yükledim ve format attım ayak üstü.:D Hepinize tek tek teşekkürler.:)