PlayStation Plus Kasım 2020 Ücretsiz Oyunları

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Sony Interactive Entertainment, Kasım ayında PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz PlayStation 5 ve 4 oyunlarını duyurdu.

Bugsnax (PS5)
Middle-earth: Shadow of War (PS4)
Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Middle-earth: Shadow of War ve Hollow Knight: Voidheart Edition geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5'te de oynanabilecek.

Bugsnax 12 Kasım'da PlayStation 4'e de geliyor fakat sadece PlayStation 5'teki PlayStation Plus aboneleri oyunu ücretsiz olarak edinebilecek. Ayrıca Bugsnax iki ay boyunca PlayStation Plus'ta kalacak. Yani PlayStation 5 kullanıcılarının oyunu kütüphanesine eklemek için iki ay zamanı var.

Bugsnax çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

K.G

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. Belki doğrudan bu konu ile ilgili olmayabilir ama umarım yardımcı olabilirsiniz.

Şimdi aylık oyunlardan faydalanabilmek için PS Plus üyeliği alıyoruz. Rastgele her ay 2 oyun için ücret ödüyoruz.

Bunun haricinde beğendiğimiz oyunlar olduğu zaman onları da gidip ücreti neyse alıp oynuyoruz.

Kasım ayından verilen oyunlardan "Middle-earth: Shadow of War" oyununu daha önce satın almıştım.

Bu durumda bu oyuna 2 kere ücret ödemişim gibi bir durum oluyor.

Bu gibi durumlarda kullanıcıların mağdur olmaması için mükerrer olan oyunların yerine başka oyun vermeleri uygun olur diye düşünüyorum.

Görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim.

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. Belki doğrudan bu konu ile ilgili olmayabilir ama umarım yardımcı olabilirsiniz.

Şimdi aylık oyunlardan faydalanabilmek için PS Plus üyeliği alıyoruz. Rastgele her ay 2 oyun için ücret ödüyoruz.

Bunun haricinde beğendiğimiz oyunlar olduğu zaman onları da gidip ücreti neyse alıp oynuyoruz.

Kasım ayından verilen oyunlardan "Middle-earth: Shadow of War" oyununu daha önce satın almıştım.

Bu durumda bu oyuna 2 kere ücret ödemişim gibi bir durum oluyor.

Bu gibi durumlarda kullanıcıların mağdur olmaması için mükerrer olan oyunların yerine başka oyun vermeleri uygun olur diye düşünüyorum.

Görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim.
Playstation'ın bunu yapacağını sanmam.