ugurerginyt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
yakında Playstation 5 alacağım. Minimum 27’’ monitör veya televizyon araştırıyorum bütçe Max 5000₺ önerilerinizi bekliyorum.
Haklısın. Aslında bende düşünüyorum ama Playstation çoçukluk hayali Playstation 2 yle başladı annemin imha etmesiyle son bulduSevgili dostum, sen ekran önerisi istemişsin ama kusuruma bakma, konsolların ömrü tükenmek üzere. Oyunların gelişimine ayak uyduramıyorlar. Devir PC devri. PS5 4K 120 fps olarak duyruldu ama mümkün değil, 2k anca. Konsol firmaları bile üyeliklerle pc kullanıcılarına oynuyorlar, oyun şirketleri de odaklarını pc'ye dikti. Hatta PS Özel oyunları pc çıkmaya başladı. Diyeceğim o ki: Güzel bir pc topla, benim ps5 gibi üstü tozlamasın cihazının... Küçük bir tavsiye.
Aslında dediğin çok mantıklı, sadece 2 sene sabredip sağlam pc toplanabilir. Gaming laptop almaktansa.Önerilerin için teşekkürler.Uyguna geliyorsa düşünülebilir belki ama pek kullanılmıyor inanGeleceğe dair pek umudum yok. Macbook varsa yeni bir dizüstü yerine masa üstü düşünmez misin? Bende de MacBook Air m1 var, gaming laptobun pabucu dama atıldı sonra elden çıkarıp 4070'li 2K masaüstü sistem kurdum. Daha mutluyum.