Güzel monitöre benziyor bence de alınır.Arkadaşım kullanıyor memnun tercih edebilirsinAsus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 MS 170 Hz HDR G-Sync - FreeSync 2K QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27www.n11.com
Ben PS5 ile monitör kullanacak olsam 30" üstü bir model isterdim, önerilerimi de bu doğrultuda yapacağım.Merhabalar Playstation 5 için çok sıkıntı çektirmeyecek, (curved olabilirse daha iyi olur). monitör önerebilir misiniz ?
Arkadaşım kullanıyor memnun tercih edebilirsinAsus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 MS 170 Hz HDR G-Sync - FreeSync 2K QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27www.n11.com
Teşekkürler incelemelerini bir izleyimBen PS5 ile monitör kullanacak olsam 30" üstü bir model isterdim, önerilerimi de bu doğrultuda yapacağım.
Samsung Odyssey G5 G55C LS32CG552EUXUF 32" 1 MS 165 Hz Qhd Kavisli Oyuncu Monitör
link
Ekli dosyayı görüntüle 189918
Eğer bütçen yetiyorsa şu aşağıdaki monitör'ü bizzat kullanmadım ama incelemesini izlemiştim fantastik bir monitör gibi duruyor. 4K çözünürlükte 144hz yenilemeye sahip + curved + IPS seviyesine yakın VA paneli var. (izlediğim inceleme videosu)
link
Ekli dosyayı görüntüle 189919