Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PlayStation 4 neden oyuncu bilgisayarlarından daha güçlü?
Yani donanımı normal PC donanımlarından farklı ama performansı sadece güçle alakalı değil. Sistemle alakalı. Ayrıca oyunlarda bazı ayarlar farklılık gösteriyor.
ps4 ve xbox one da cpu(işelmci) ram ve gpu(grafik işlemci) arasında bant genişliği normal pclere göre ayrı mimariye sahip ve çok çok hızlı. pc de olmayan optimizasyonlar var ve işletim sitemi çok az kaynak harcıyor pc gini her işlemi yapmak için üretilmemiş. bir de adamlar tek bir makineye göre oyun yapıyor daha güzel oyunlar ortaya çıkabiliyor.
PS4 ün Grafik işlemcisi PC donanımında güç olarak HD 7870 e tekabül ediyor. iPhone u düşünün 1GB Ram ile 3GB Ramli cihazlardan daha stabil çalışıyor, çünkü tek bir cihaz tek bir donanım. PC de ise farklı farklı donanımlar ve işletim sistemlerine göre optimize edilmeye çalışılıyor oyunlar.
Normalde PS4 Oyuncu Bilgisayarlarıyla Kıyaslamak Çok Şaçma Olur Çünkü İşletim Sistemleri Sadece Oyun İçin Geliştiriliyor + İçinde Bir Parça Vardı 720 p yi 1080 p Olarak Ayarlıyor Yani Hilesi Çok Oyuncu Pcleri İle Son Model Bir Araba Ps4 Doğan Görünmlü Şahin Misali Bir Yerde Görmüştüm Burda Paylaşamıyorum Ama Youtube Yazarsan Detaylı İncelemesi Var Yani Pc Ps4 Karşılaştırmak Çok Şaçma Bence