PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben o şekilde olsun demedim insan kendine oyun olsun başka şeyler olsun derslerden kafasını kaldırıp vakit ayırmalı ama gecesi gündüzü ps4 yada onun gibi şeyler olmamalı herşey kararında bırakılmalı sevgi bile biz millet olarak biraz suyunu çıkarmayı seviyoruz

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler hocam size güveniyorum bu forumda ilk alacağım oyunlar arasına koydum

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim hocam önce bir oyun sonra bir Plus üyeliği alacağım :)

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Korku ve şiddet içerikli türkiyede yasak bir oyun internetten araştır hoşuna giderse alman için yardımcı olurum

alpina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bi sorum olucak.Şu an kullandığım ps4 satmak istiyorum.İçinde ps plus üyeliğimle indirdiğim her ay ücretsiz çıkan oyunlardan felan da var.Ben kendi kullanıcımdan çıkış yapıp satmayı düşünüyorum ps4 ü.Alan kişi daha önce indirdiğim oyunları oynayabilir mi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar PSN hesabımı ps4 te ana makine olarak etkinleştiremiyorum başka bir cihazda etkin diyor ama hangi cihaz bilmiyorum. Bunu o ps4 e ulaşmadan devre dışı bırakma yolu yok mu bir türlü bulamadım.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc üzerinden hesaba baglanirsaniz orada ana makine ayarları olması gerekiyor

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım hocam internete baktım ama bir çözüm göremedim siz bir çare bulabildiniz mi

Reaksiyon puanı
16,128
sony turkcelltv+ ile aynı kafada ise işin zor ...
turkcelltv+ 5 cihaz sınırı var her ay 1 cihaz silebiliyorsun ve windows gerek ...