PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen arkadaşımın aldığı bi dükkan var sağlammış 1 senedir kullanıyor zaten 2 yıl garantiliymiş gel beraber ordan alırız dedi daha ucuza gelirmiş istanbula döndüğümde oraya gidip almayı düşünüyorum bu arada benim bi tvim var bu yeter mi sence lg 32ld420 yeni tv almak istemiyorum full hd lcd

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında yeterli olur ama ben ps4 için

SAMSUNG UE-55H6290ASXTK 140 EKRAN 3D FULL HD SMART Wi-Fi LED TV QUAD CORE İŞLEMCİLİ

bu modeli aldım ve ps4 kullanımı hariç tutsak bile harika bir cihaz hani yeni bir tv almayı düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu alışveriş sitelerinde verilen oylar atılan yorumlar yalan değildir dimi hani belki :D

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu benimde aklıma gelmiyor değil ama bir yorum yapabilmesi için illa bir alışveriş olması lazım her yorum için kendine farklı bir adres açıp farklı farklı satış yapacak kadar işsiz değildir heralde 😂😂

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya şöyle bir avantaj var eğer gittigidiyor dan alırsan n11 bilmiyorum ama para havuzda toplanıyor sen ürün geldiği zaman onay veriyorsun ödeme aktarılıyor bunu düşünürsek güvenmemek için pek bir neden yok

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buralardan birşey almak için kart lazım dimi ininal kart olur mu sanırım arkadaşlarım onu kullanıyor

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ininal neymiş onu bilmiyorum ama ben banka kartımla alışveriş yapabiliyorum yada daha başka bir yol söyleyeyim garanti bankası hesabın varsa internet şubesinden bir sanal kredi kartı açıp hesabından içine para aktararak alışveriş yapabilirsin :)

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ininal kart baktım şimdi on ödemeli katmış ondan kullanabilirsin

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2. el al fiyatları ortalama ne kadar ps4 800 tl ye bulabilir miyim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Fikir için teşekkürler insanın içi daha rahat olur bu sekilde
Aynen ama heryer bunu kabul etmiyor, n11 genelde izin vermiyor elden teslimata gibi birşeyler söylemişti ben alırken ama yinede elden almıştım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2. el al fiyatları ortalama ne kadar ps4 800 tl ye bulabilir miyim.
O fiyata bulamazsın, bulduğunda da sorun olur. Ben bakıyorum genelde Sony Türkiye garantililer 1000 TL, paralel ithalatlar 900-950 TL. Oyunsuz.

Onurimek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler PS3 mü almalıyım yoksa Xbox 360 mı PS3 alırsam kaç GB olmalı ? 12 GB alıp yükseltme yapmaya daha sıcak bakıyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler PS3 mü almalıyım yoksa Xbox 360 mı PS3 alırsam kaç GB olmalı ? 12 GB alıp yükseltme yapmaya daha sıcak bakıyorum.

Orijinal oyun mu oynayacaksın, orijinal oynayackasan online kısmında Sony nin avantajı var online ücretsiz, ancak xbox ta online ücretli.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ps4 için sanalpazarada bakabilirsiniz ben yaklaşık 3 ay önce sony eurasia garantiliyi 1279 tl ye almıştım

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden beni şu lys ygs bunaltıyor :D yeteri kadar ps4 oynayamicam :D ağustos sonu paramı alıcam :D

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fazla bunalım kahkaha gerek yok bence dersleri çalış ama hayatın derslerden ibaret olmasın insanın oyun oynayıp kafasını dağılması gerek :D

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Okul bitti mi sizin :D

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
liseden bıraktım ben okulu kendi işimizi yapmaya başladım 😀

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman bu yurt dışındaki ps4ler sağlamdır dimi hani bu ntsc olayını iyi bilirsiniz :D