PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir ;

Şöyle bir baktımda ne kadar çok soru sormuşum , kusuruma bakmayın. :)

Önceden ücretsiz Pes online maçları yapabiliyordum Psn inaktif olmasına rağmen ancak oda bitti. Psn plus üyeliği istiyor. Çok kısa geçeceğim. Herşeyi yapmama rağmen benim kredi kartımla bu Psn plus üyeliği alamayacağım. Ya karrta sorun var yada adreslerde anlayamadım.

Acaba diyorumki bir arkadaş kendi hesabı için 1 kerede sorunsuz almıştı. Onun kredi kartı bilgilerini ve adreslerini birebir kendi hesabıma kaydetsem ondan çektirsem . Nasıl olur.

Zekicene mi yoksa onu da düşünmüşmüdür Sonycim :))

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Selamlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir ;

Şöyle bir baktımda ne kadar çok soru sormuşum , kusuruma bakmayın. :)

Önceden ücretsiz Pes online maçları yapabiliyordum Psn inaktif olmasına rağmen ancak oda bitti. Psn plus üyeliği istiyor. Çok kısa geçeceğim. Herşeyi yapmama rağmen benim kredi kartımla bu Psn plus üyeliği alamayacağım. Ya karrta sorun var yada adreslerde anlayamadım.

Acaba diyorumki bir arkadaş kendi hesabı için 1 kerede sorunsuz almıştı. Onun kredi kartı bilgilerini ve adreslerini birebir kendi hesabıma kaydetsem ondan çektirsem . Nasıl olur.

Zekicene mi yoksa onu da düşünmüşmüdür Sonycim :))
Onun hesabını kendi makinende ana hesap yap psn plus olmadan Online kısmını ücretsiz kullan.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onun hesabını kendi makinende ana hesap yap psn plus olmadan Online kısmını ücretsiz kullan.

O zaman otomatik olarak kendi takımının oyuncuları bana gelmesin , ben kendi takım kadromu kaybetmek istemediğim için almaya çalışıyorum :)

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhabalar,

Önerdiğiniz lg televizyon için gittim baya bir inceledim yetkili kişi tam bir lg düşmanı çıktı. :) Adam satmamak için bedavaya verecekti. Özellikle bu modeli üst model alacaksan al diyor.

Titreme testi bile yaptı bütün istediğim modellerle işini bırakıp. Herneyse ve aşağıdaki linkteki televizyonu aldım. En altında detaylı özellikler yazıyor ancak benim bildiğim bir tek 200 hz inputları falan göremedim.

Umarım yararlı olur ps4 için :)

http://www.kliksa.com/urun/samsung-...tv/902280434?gclid=CPPC_pLxtMUCFSQewwodwVUAGQ

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhabalar,

Önerdiğiniz lg televizyon için gittim baya bir inceledim yetkili kişi tam bir lg düşmanı çıktı. :) Adam satmamak için bedavaya verecekti. Özellikle bu modeli üst model alacaksan al diyor.

Titreme testi bile yaptı bütün istediğim modellerle işini bırakıp. Herneyse ve aşağıdaki linkteki televizyonu aldım. En altında detaylı özellikler yazıyor ancak benim bildiğim bir tek 200 hz inputları falan göremedim.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-...tv/902280434?gclid=CPPC_pLxtMUCFSQewwodwVUAGQ

Hayırlı Olsun :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu soruyu sorman ps4'e hakarettir öyle diyeyim.

Balota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@gokhan.utar. hangi gamepad'i seviyorsanız onu alın aşırı derecede fark yok iki cihaz arasında yani PS yi seven PS yi alır , Xbox seven Xbox alır.

Yani nekadar şu GDDR 5 , DDR 3 olayları olsada 2 cihazda çok akıcı zaten konsolların hepsi öyle :)

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki PlayStation 4... Ps4 ün konsolu yeter ;) xbox one nın konsolu pek sevilmedi. Sen Ps4 al oynarken elin ağrımaz yani saatlerce oynarsın. Eğer ps3 mü xbox 360 mı dersen o zaman xbox 360 derim. Onun konsolu çok daha rahat ;) :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
@gokhan.utar. hangi gamepad'i seviyorsanız onu alın aşırı derecede fark yok iki cihaz arasında yani PS yi seven PS yi alır , Xbox seven Xbox alır.

Yani nekadar şu GDDR 5 , DDR 3 olayları olsada 2 cihazda çok akıcı zaten konsolların hepsi öyle :)

Peki Black Ops 2 ps4 için portlanır mı???

Balota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] nin verdiği linke bakılınca gerçekten PS4 ün şuanda piyasadaki çoğu oyunda 60 fps ve 1080p çözünürlük vermesi gerçekten güzel. Xbox one da çoğu oyun 720p , 900p ve hep 30 fps genelde.

Ama bu durum şuanda piyasadaki oyunlardan dolayı ileride yeni çıkacak oyunlarda aynı ps4 deki gibi xbox one' dada 1080p ve 60 fps çıkar. Bana kalırsa bencede PS4 daha başarılı konsol konusunda :)

frtbyr21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
playstatıon networke baglanamıyorum.yeni uyelik alamıyorum.site kullanılamıyor gibi birşey çıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

EYforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben şimdi yaz dönemi geliyor babama ps4 ve tv aldırmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım aklımı çeldi. Bir de buraya yazmak istedim sizce 4500 - 5000 tl bütçeli bir orta seviye gaming pc mi toplamalıyım yoksa ps4 mü ne dersiniz ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar merhaba ben şimdi yaz dönemi geliyor babama ps4 ve tv aldırmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım aklımı çeldi. Bir de buraya yazmak istedim sizce 4500 - 5000 tl bütçeli bir orta seviye gaming pc mi toplamalıyım yoksa ps4 mü ne dersiniz ?

Merhaba

TV için ayrıca bütçeniz varsa 3500 TL'Lik toplama bir PC alın. PS4'ü alacağınız sistem'deki monitörde de kullanabilirsiniz. Kalan parayla da bir PS4 alın. 3500 Liralık bir PC de her oyunu Ultra ayarlar da akıcı şekilde oynarsınız. Her iki platforma çıkan oyunları PC de oynarsınız. PS4'te de Ex oyunları oynarı oynarsınız.

5000 TL'ye PC alsanızda böyle güzel ex oyunları PC de göremezsiniz.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/374637-uncharted-4-a-thief-s-end.html

http://forum.shiftdelete.net/playstation/382183-the-last-of-us-ps4.html

http://forum.shiftdelete.net/playstation/407632-god-of-war-3-remastered-ps4.html

EYforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

TV için ayrıca bütçeniz varsa 3500 TL'Lik toplama bir PC alın. PS4'ü alacağınız sistem'deki monitörde de kullanabilirsiniz. Kalan parayla da bir PS4 alın. 3500 Liralık bir PC de her oyunu Ultra ayarlar da akıcı şekilde oynarsınız. Her iki platforma çıkan oyunları PC de oynarsınız. PS4'te de Ex oyunları oynarı oynarsınız.

5000 TL'ye PC alsanızda böyle güzel ex oyunları PC de göremezsiniz.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/374637-uncharted-4-a-thief-s-end.html

http://forum.shiftdelete.net/playstation/382183-the-last-of-us-ps4.html

http://forum.shiftdelete.net/playstation/407632-god-of-war-3-remastered-ps4.html

Teşekkürler dostum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar FarCry4 ü oynamak için pes teki gibi online pass gerekiyor mu ? Kutu içeriğinden çıkan kodlar ne işe yarıyor bilgisi olan ?
@basbeLası bu konu hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Hayırlı olsun bende alacağım tv de UE40H6500 modelini alacağım siz tv ile yorumlarınız nelerdir belki o modeli alırım yardımcı olursanız sevinirim. 😃

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar online oynamak için plus üyelik lazımmış. Şu an kaç tl bu üyelik?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119

İstediğin gibi pc topla Ps4 teki kadar stabil bi şekilde oyun oynayamassın ne grafik ayarı ne crack ne oyundan atma sorunu hepsini geç sadece online oynamak için dahi alınır hiç bişey olmadan rahatlıkla oyunu oynarsın klavye ve mouse telaşıda yok al ds4 ü git koltuğa otur yat ,ben yıllarca pcde bitirmediğim oyun kalmadı sonra ps ye bi geçtim bi daha hiç pc de oyun oynamadım , oyun sıkıntısıda yok bi oyun al bitir sat tekrar al .

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Konsolların en sevdiğim yönü kontrolleri eline al istediğin yere git tek tuş ile oyunu aç oyna. Yine tek tuşla Online ye gir. Olay budur.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun bende alacağım tv de UE40H6500 modelini alacağım siz tv ile yorumlarınız nelerdir belki o modeli alırım yardımcı olursanız sevinirim. 

tabiki. Kuralı 2 gün oldu , şuanda pes ve cod advanced warfare oyunları oynama fırsatı buldum. Sadece Playstation için soruyorsanız Mediamarkette küçük gibi görünsede o kadar televizyonunun içinde inanın odaya koydugunuzda gayet büyük duruyor. 40 inch. Ayrıca alırken Samsung ilk kurulum ücretsiz diyorlar ama , aklınızda bulunsun 40 inch ve üzeri ücretsiz ilk kurulum.

Her neyse şu ana kadar hiç bir kasma ve kayma donma görmedim. Özellikle çatışmaların ortasına atladım :) sıkıntı yok. Gayet kullanışlı ara yüzü güzel , playstation için gayet ideal ve çok pahalı olmayan bir cihaz. Uydu bağlama fırsatım olmadı ama inanın Mağazada bir çok Lg philips ten çok daha iyi yayın veriyordu. 10/9 ( sınıfına göre )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca arkadaşlar bir şey danışmak isterim,

Call of Advanced Warfare bitirdim. Gayet akıcı hikayesi sürükleyici güzel bir oyundu bana göre. Değişime gidicem ve ek olarak bir oyun daha alıcam. Toplam 2. Kararsızlık yaşıyorum belki oynadığınız önerebileceğiniz oyunlar vardır. Hangilerini önerirdiniz aralarında seçim yapacak olursak veya ek olarak. Oyunlar birbiri ile alakasız farklı oalbilir ama sadece fikir öğrenmek istedim :)

Gta
Destiny
Late of Us
Assasin Creed serileri olabilir.