Soru Playstation 3 indirme hatası

MKBKTR

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
İnternette bi videoya denk geldim zmod1 adlı siteden tahnosn v12 isimli bi mağza indiriyo ps3 üzerinde bende aynı şekilde internet aramasından girip yazıyorum giriyorum indirme başlıyorum konum seç diyor bende söylendiği şekilde packages konumunu seçiyorum start diyorum fakat (indirme işlemi sırasında bir hata oluştu (80029564)) isimli bi hata alıyorum bu nasıl çözülür halledebilirmiyim bilgisayar üzerinden usb ye indiremem çünkü bilgisayarım yok elimde bu şekilde mümkünse deniyicem şimdiden teşekkürler

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Ps3 12GB mi? Eğer değilse şunları uygulayın.
>Kullandığınız internetin dışında bir internet bağlantısı yapın. (Ben telefonumun internetini bağlantı noktası olarak tayin ettim)
>Oyunun bölgesi ya .amerika ya .avrupa olucaktır. Hangisi ise onu seçin.
>Şimdi tekrar oyuna girin ve gerekli güncellemeleri yapıp sorunsuz oyun oynayın.

MKBKTR

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
>Kullandığınız internetin dışında bir internet bağlantısı yapın. (Ben telefonumun internetini bağlantı noktası olarak tayin ettim)
>Şimdi tekrar oyuna girin ve gerekli güncellemeleri yapıp sorunsuz oyun oynayın
Olmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

>Şimdi tekrar oyuna girin ve gerekli güncellemeleri yapıp sorunsuz oyun oynayın.
Denedim işe yaramıyo sanırım playstation hesabıyla giriş yapıp playstation network tan sistemi aktif etme gerekiyomul galiba ama bu playstation ı çökertir mi?