PKK işçi katliamı yaptı

Bu konuyu okuyanlar

cacar

Müdavim
Katılım
24 Mart 2006
Mesajlar
1,607
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Bingöl'de ormanda kesim ihalesini alan taşeron şirketin işçilerine PKK'lı teröristler yaylım ateşi açtı. Ormandaki katliamda 5 işçi öldü, 6 işçi de yaralandı. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında merkeze bağlı Çiçekdere Mevkii'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Orman İşletme Müdürlüğü'nden izinli olarak teşoran bir firma adına ağaç kesimi yapan işçiler, bir grup PKK'lı teröristin silahlı saldırısına uğradı. Teröristlerin, uzun namlulu otomotik silahlarlarından çıkan kurşunlara hedef olan orman işçilerinden 5'i olay yerinde yaşamını yitirdi, yaralanan 6 işçi de Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırıyı duyup olay yerine ve hastaneye koşan işçilerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Saldırıdan sonra bölgeye sevkedilen güvenlik güçleri, katliamı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

PKK'lı teröristler, 2 hafta önce de Yayladere'de Orman İşletme Müdürlüğü’nün belirlediği alanlarda ağaç kesimi yapan 2 işçiyi, “PKK orman kesilmesini yasakladı. Siz bu yasağa uymadınız” diyerek kaçırmış, daha sonra sonra serbest bırakmıştı.


Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=87438
 

kumlukoz

Asistan
Katılım
23 Şubat 2006
Mesajlar
206
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
kimse bu gibi konulardan kacar gibi ne okuyor nede iki satir birsey yazioyr,
parmagi kesilmeyin aci duymaz derlermis
 
Üst