3 Ocak 2018 #1 Reflex27 Öğrenci Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 Konum Gaziantep Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz
Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz
3 Ocak 2018 #2 semih61 Profesör Katılım 26 Ekim 2011 Mesajlar 1,456 Reaksiyon puanı 43 Puanları 228 Konum Trabzon android oreo yüklü olması lazım telefonunda android 8 altına uyumlu değil.
5 Ocak 2018 #3 A akifsekers8+ Öğrenci Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 62 Reaksiyon puanı 15 Puanları 8 Konum Adana Reflex27 dedi ki: Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen android oreo olması lazım sende yoksa paket ayrıştırma gerçekleşmedi yazar.Telefon markası nedir?
Reflex27 dedi ki: Merhaba facebokdan yayınladıgınan pixel potre camera uygulamasını indirdim paket ayrıştırılma hatası veriyor yardım cı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen android oreo olması lazım sende yoksa paket ayrıştırma gerçekleşmedi yazar.Telefon markası nedir?